the 355

Filmtip | The 355 nu in de bioscoop

Vandaag is de nieuwe spionagethriller The 355 te zien in de bioscopen. Met een indrukwekkende internationale vrouwencast, komt deze film mooi uit rond Internationale Vrouwendag. In deze spannende film, waarin een CIA-agent de handen ineen moet slaan met drie internationale agenten om tijdens een levensgevaarlijke missie een geheim wapen terug te krijgen, doen de vrouwen het zeker niet onder voor de heren. Doe mee met de winactie en maak kans op 3x 2 vrijkaarten om deze film samen met je vriendinnen te gaan bekijken.

Het verhaal van The 355

Wanneer een geheim wapen in de verkeerde handen valt, moet CIA-agent Mason ‘Mace’ Brown de handen ineenslaan met de rivaliserende Duitse agent Marie, voormalig MI6-bondgenoot en computerspecialist Khadijah en de Colombiaanse psycholoog Graciela. Op hun levensgevaarlijke, halsbrekende missie om het wapen terug te vinden moeten ze een stap voorblijven op de mysterieuze Lin Mi Sheng die al hun bewegingen volgt. Terwijl de actie hen over de hele wereld brengt, van het cafés in Parijs en de markten van Marokko tot het glamoureuze Shanghai, sluit het viertal een kwetsbaar verbond dat de wereld kan redden of hun einde zal worden.

Genre: actie
Lengte: 124 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld, angst
Gesproken taal: Engels

Cast: Jessica Chastain (Mason ‘Mace’ Brown), Penélope Cruz, (Graciela), Diane Kruger (Marie), Lupita Nyong’o (Khadijah), Fan Bingbing (Lin Mi Sheng), Edgar Ramírez en Sebastian Stan

Regisseur: Simon Kinberg
Scenarioschrijver: Theresa Rebeck, Simon Kinberg

De film is vanaf 10 maart te zien in de bioscoop

Winactie 3x 2 vrijkaarten voor The 355

Met dank aan Independent Films mag ik 3x 2 vrijkaartjes verloten voor de film The 355. De winnaar zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

53 thoughts on “Filmtip | The 355 nu in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.