Boomerang Highlights November

Dit zijn Boomerang highlights van november

In de maand november zijn er gloednieuwe afleveringen te zien van Tom & Jerry in New York, Looney Tunes Cartoons en kun je genieten van de Ben 10 special op Boomerang. En voor de koude en gure dagen is er ook een speciaal Scooby-Doo en Tom & Jerry Winterplezier met verschillende filmpjes en marathons te zien deze maand. Lees snel verder wanneer deze series te zien zijn en maak kans op een mooi Boomerang November Highlights pakket.

Tom & Jerry in New York – Nieuwe afleveringen

Houd je vast, Tom en Jerry rennen los in Manhattan! Tom en Jerry wonen in een prestigieus hotel, maar de chaos stopt natuurlijk niet in de lobby van het hotel. Het bekende kat-en-muisspel gaat verder door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer.

Boomerang Highlights November - Tom & Jerry in New York

Ga mee met Tom en Jerry naar Manhattan. Vanaf 15 november een week lang elke dag om 16:00 uur bij Boomerang!

Looney Toons Cartoons – Nieuwe afleveringen

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de gloednieuwe serie Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme.

Boomerang Highlights November - Looney Tunes Cartoons

Kijk met de hele familie naar de nieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons! Vanaf 22 november een week lang iedere dag om 13:00 uur, bij Boomerang!

Scooby-Doo en Tom & Jerry Winterplezier

Nu het weer koud is buiten, is het de hoogste tijd voor winterplezier! Bekijk verschillende films en marathons met Scooby-Doo en Tom & Jerry. Dat wordt gegarandeerd lachen met de hele familie.

Boomerang Highlights November - Scooby-Doo Tom Jerry winterplezier

Lach mee met Scooby-Doo en Tom & Jerry vanaf 27 november ieder weekend om 10:00 uur, alleen bij Boomerang.

Ben 10 Special

Geniet dit weekend van twee Ben 10 specials! Ben Gen 10 volgt Ben terwijl hij een jonge Generator Rex ontmoet die op de vlucht is voor een vijandige Providence die een reeks misverstanden doorgrondt om de wereld te redden van besmetting met buitenaards DNA. In Alien X-Tinction worden de Tennysons aangevallen door een gemene, dimensie-hoppende Omni-alien en ontmoeten ze een parallelle universumversie van Max die de deur opent voor meerdere Bens en Gwens.

Boomerang Highlights November - Ben 10 Special

Kijk naar de Ben 10 special op 6 en 7 november om 12:00 uur, alleen bij Boomerang.

Winactie Tom & Jerry in New York pakket is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik een Tom & Jerry in New York Boomerangpakket verloten, met daarin een Tom & Jerry New York paraplu, Tom & Jerry New York Coffee cup, Looney Tunes tas en een Boomerang notebook. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

25 thoughts on “Dit zijn Boomerang highlights van november

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.