Tienerfeestje Jump-One-VR-zone-Zoetermeer

Tienerfeestje bij Jump One & VR-Zone in Zoetermeer

Wie dacht dat het geven van kinderfeestjes zou stoppen bij de middelbareschooltijd, heeft het mis. Toen wij de uitnodiging kregen om een tienerfeestje te komen vieren bij Jump One en VR-Zone in Zoetermeer, bleek het een schot in de roos. Samen met 6 tieners vierden wij de 14,5e verjaardag van onze oudste dochter. Dit was een groot succes en zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Tiener verjaardagsfeestje

Eigenlijk dacht ik dat het vieren van kinderfeestjes na de overgang naar de middelbare school wel over zouden zijn. Natuurlijk willen ze graag hun verjaardag vieren met hun vrienden, maar vaak is meer dan een paar zakken chips en flessen frisdrank al voldoende. Maar waarom zou je op deze leeftijd ook niet een leuke activiteit doen? Er is van alles wat je voor deze leeftijdsgroep kunt organiseren; van heel actieve uitjes zoals klimmen tot spannende uitjes zoals een escaperoom. Wij namen deze tieners mee voor een avondje jumpen en VR-gamen bij Jump One en VR-Zone in Zoetermeer. Beiden zitten in hetzelfde gebouw en zijn daarom goed te combineren.

Jump One

Jump One vind je in Zoetermeer in een grote hal. Hier kun je terecht voor (een paar uur) Fun Jumpen. Er zijn verschillende Jump Area’s te vinden, deze zijn allemaal geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau. Denk daarbij aan:

  • Free Style Area, waarbij je van trampoline naar trampoline kunt springen en de vetste trucs op een trampoline kunt laten zien. Ook is er een lange tumblinglane voor meerdere jumps achter elkaar.
  • Walk Wall Area is voor de echte Freerunners, waarbij je tegen de muren omhoog kunt lopen en springen!
  • Foampit Area is waar je kunt oefenen voor je beste trucs op één van de twee trampolines en vervolgens weer zachtjes landen in de duizenden sponzen. Ook kun je met je vrienden de uitdaging aangaan op de twee trampolines en je tegenstander verslaan in de battlebeam.
  • Big Air Bag Area is een zachte en comfortabele landing gegarandeerd! Daar zorgen de airbags wel voor als je springt van de jumptower of op verschillende trampolines.
  • Obstacle Area heeft verschillende obstakels, tot wel 1 meter hoog, voor de echte freerunners. Probeer hier de vetste trucs uit.

Lasergame

Ook is er een lasergameroom waar jij je vrienden kunt verslaan in een potje lasergamen. Dat blijft ook altijd een leuke activiteit voor jong en oud.

Ninja Tag Active

Naast het jumpen kun je de verschillende andere uitdagingen aangaan met elkaar. Zoals een rondje in de Ninja Tag Active: Obstacle Course. In deze obstakel run is het de bedoeling om punten te scoren door met je armband bij zoveel mogelijk tags te houden. De tags vind je door te klimmen en klauteren in de speciale obstakel area. Je rent, springt en vliegt over de verschillende obstakels, om sneller dan je tegenstanders, zoveel mogelijk tags te verzamelen.

VR-gaming

Na een uurtje jumpen, lasergamen en de Ninja Tag Active: Obstacle Course en was het even tijd om wat te eten en drinken. Daarna was het feestje nog niet over en mocht de groep naar boven, naar de VR Zone. Hier bevinden zich 2 verschillende VR area’s.

VR Adventure

Als eerste mochten ze in een groep van 4 tieners de area van de VR Adventure betreden. Je krijgt een vest aan, een gun en een VR bril op. Er is een keuze uit 5 verschillende games. Deze duren allemaal rond de 30 minuten. De eerste groep koos meteen voor het engste spel, waarin ze in het donker achterna gezeten werden door zombies. De rest van de groep kon meekijken op de verschillende schermen om te zien wat ze in de area zagen. Het gegil van de groep was erg grappig om naar te kijken. Die besloten dan ook een minder spannend spel te kiezen en deden samen een escaperoomspel.

VR Arena

De Area is een groter veld waarin het VR-spel zich afspeelt, daarom konden ze hier ook allemaal samen spelen. Wel zo leuk natuurlijk! Ook hier waren meerdere opties van games waarbij je kunt kiezen om samen te spelen of tegen elkaar. Uiteindelijk kozen ze van beide soorten games er eentje om te spelen. De leeftijd voor deze VR-games liggen wat lager dan bij de andere en is al leuk voor kinderen vanaf 8 jaar.

Onze ervaring bij Jump One en VR-zone

Ik zal meteen maar met de deur in huis vallen; het tienerfeestje bij Jump One en VR-zone was een groot succes. We werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen voor alle tieners een paar jumpsokken en een speciale armband voor de Ninja Tag. Ook stond er op onze tafel een paar grote kannen limonade en een schaal met chips. De limonade is onbeperkt en dat was zeer welkom, want van al het springen word je erg dorstig. We waren er op een vrijdagavond rond 18.00u en het was daarom ook niet al te druk. In de Fun Jump kreeg iedereen ook duidelijke veiligheidsinstructies voordat ze mochten gaan springen. Ook liepen er meerdere medewerkers rond die ze instructies gaven en konden helpen. Ook de VR was iets wat de meesten nog niet eerder hadden gedaan en ze heel erg leuk vonden. Alles samen wat het een zeer geslaagd tienerfeestje en zeker voor herhaling vatbaar.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Jump One en VR-Zone, los of gecombineerd, vind je hier

Spread the love

One thought on “Tienerfeestje bij Jump One & VR-Zone in Zoetermeer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.