Lekker mee zingen met Rainbow Dash + winactie

Lekker mee zingen met Rainbow Dash

Wie houdt er nu niet van lekker zingen en dansen. Nog leuker is het om dit te doen samen met een van de liefste My Little Pony’s, Rainbow Dash. Deze pony is een echte rockster en kan zingen als de beste. Samen met haar kun je uren plezier hebben en je eigen rockshow weggeven. Speciaal voor de feestdagen mag ik er eentje verloten!

Lekker mee zingen met Rainbow Dash + winactie

Wie kent de My Little Pony’s nu niet. Toen ik klein was speelde ik er al graag me en de laatste jaren zijn ze weer helemaal terug en reuze populaire ook bij mijn dochters.  Vorig jaar kwam er ook een echte bioscoopfilm van ze uit, met heel veel leuke liedjes. Nu kun je samen met superster Rainbow Dash ze allemaal meezingen. En gewoon in het Nederlands!

Samen worden jullie de nieuwste rocksterren in Equestria. De zingende Rainbow Dash weet precies wat je nodig hebt om het te maken als popster. Met haar superstar look is ze helemaal klaar voor haar grote tournee. Ze heeft een coole zonnebril en een microfoon, die jij ook mag gebruiken om lekker mee te zingen. Ze zingt “Time to Be Awesome” uit de My Little Pony film, het titellied van de tv-serie My Little Pony: Friendship is Magic en nog drie andere liedjes! Ken je de teksten nog niet helemaal, geen nood. Speciaal voor jou heeft ze een boekje met daarin alle teksten van de nummers. Zo kun je nog even mee te oefenen, voordat je solo gaat.

Zingende Rainbow Dash

Druk op Rainbow Dash haar Cutie Mark en luister naar liedjes. Maar ze  kan meer dan zingen. Zo kent ze ook 15 verschillende coole uitspraken uit de serie en kan ze zie haar regenboogmanen schudden. Ook haar zonnebril kan ze heel mondain in haar haren schuiven, als een echte wereldster!
• 3 muzikale speelmodi: luisteren, alleen zingen of samen zingen
• De Rainbow Dash-figuur zingt 5 liedjes uit de bekende tv-serie
• Druk op de microfoonknop om met haar samen of alleen te zingen
• Ze zegt 15 zinnetjes 
• Songtekst in de handleiding

Winactie Zingende Rainbow Dash is gesloten

Gefeliciteerd!

Zingende Rainbow Dash
  • De winnaar zal ik persoonlijk mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties

Samenwerking
Spread the love

91 thoughts on “Lekker mee zingen met Rainbow Dash

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.