VTech KidiSecrets Sieraden Schatkist

Mijn VTech KidiSecrets Secret Sieradendoosje

Ook kleine meisjes houden al van jongsaf aan van mooie sieraden en hun kleine schatten. In het sieradendoosje van VTech KidiSecrets is daar plek voor. Maar natuurlijk is het sieradendoosje van Vtech niet zo maar een juwelenkistje. Want Vtech zou Vtech niet zijn als zij er weer veel leuke extraatjes in hadden gebouwd. Mijn dochter mocht een KidiSecrets sieradendoosje uitproberen en daarbij mogen we er ook eentje weggeven.

VTech voor kids

Vtech is een speelgoedmerk dat er om bekend staat dat ze eductatief, interactief, maar vooral ook leuk speelgoed maken. Hun speelgoed is populair vanaf de wieg tot alle basisschooljaren. Mijn dochter is ondertussen 8 en is een groot fan van het VTech Kidi speelgoed. Het begon met de VTech KidiFluffie. Deze interactieve knuffel ligt nog steeds in haar bed. Lange tijd hielp hij haar om veel te vroeg haar bedje uit te komen. Pas als KidiFluffie zijn ogen opendeed, was het tijd. Maar als hij zijn ogen dicht had, moest ze nog even slapen. Maar ook was hij haar vriendje in de auto met zijn leuke spelletjes. Na de KidiFluffie kwam er een heuse (vlog)camera, microfoon, wekker en interactieve spiegel. Allemaal speelgoed waar keer op keer mee gespeeld wordt, altijd meegaat op vakantie en nooit verveelt. We waren dan ook erg nieuwsgierig naar dit mooie sieradendoosje.

KidiSecrets Mijn sieradendoosje

Het VTech KidiSecrets Sieraden Schatkist, is dé schatkist voor sieraden en kleine geheimen! De Schatkist is namelijk af te sluiten met een eigen geheime code. Je kan daarbij kiezen uit cijfers of afbeeldingen, zodat ook de code nog beter te onthouden is. Met deze code beveilig je het sieradendoosje zodat niemand er bij kan en alles veilig is opgeborgen. In het kistje vind je ook een spiegel, in hartvorm, een klein extra bakje, voor alle kleine oorbellen en ringetjes.

Maar dat is niet alles, want dit speciale kistje kan nog veel meer! Zo kun je er maar liefst 9 spelletjes op spelen. Met deze spelletjes kun je je geheugen, reactiesnelheid, reken- en taalvaardigheden te trainen. Ook bevat het sieradendoosje mooie lichteffecten om een magische sfeer te creëren! En dat kan in combinatie met de ingebouwde melodietjes of maak je eigen muziek, want je kunt een externe muziekspeler aansluiten aan de schatkist. De 10 verschillende melodietjes kun je ook instellen als wekker. De kistje heeft aan de voorkant namelijk ook een klok!

Wat vinden wij ervan?

Nu is mijn dochter al wel een beetje de prinsessenfase ontgroeid, maar dit magische sieradendoosje viel meteen in de smaak. Ze wilde namelijk heel graag een eigen wekker in haar hoogslaper. Maar dat deze ook een sieradendoosje is met een eigen code, maakt hem wel heel speciaal. Natuurlijk was ze wel meteen weer haar code vergeten, maar gelukkig zit er in het vakje van de batterijen (4xAA, bijgesloten) een resetknop. 😉 De instellingen zijn verder makkelijk zelf te doen en ook de spelletjes waren dan al snel ontdekt. Met de 4 edelsteentoetsen aan de voorkant kun je alles instellen en de spelletjes spelen. Zo zijn er verschillende manieren waarop de klokweergaven en lichteffecten kunnen worden weergegeven. Ook zit er een timer op de muziekspeler. Zo kun je ’s avonds nog een kwartier of half uurtje je kindje naar muziek of een verhaaltje laten luisteren voor het slapen gaan.

Winactie VTech KidiSecrets Mijn sieradendoosje is gesloten

Met dank aan VTech mag ik een KidiSecrets Mijn sieradendoosje verloten;

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

48 thoughts on “Mijn VTech KidiSecrets Secret Sieradendoosje

 • elisabeth maria martina says:

  dit zou mijn kleindochter wel zo leuk vinden, hier waag ik dolgraag een kansje voor
  ze is dol op zelf sieraden maken, armbandjes en ketingkjes die gaan hier zeker in bewaard worden

 • Linda Scheven says:

  Wauw, super leuk voor mn dochter van 6!! Dit gaat ze geweldig vinden!
  Ze zou haar geheime briefjes van haar vriendje erin verbergen! En de sieraden die haar grote zus niet om mag hebben ?aldus mn dochter

  • Robin kivits says:

   Oh wat een leuke actie!
   Ik wil graag mee doen voor mijn kleine meid van 3 jaar. Ze is al een echt prinsesje met sieraden, tiara en heel veel glitter! Omdat alles nu rond slingert en we overal van alles tegen komen, zou dit geinige sieraden kistje van harte welkom zijn. We zijn aan het oefenen om de kleine zindelijk te maken dus dit zou een leuk ceadeutje zijn als het haar eindelijk lukt!
   Nu duimen duimen 🙂

 • Onze Fleur van 4,5 jaar is dol op sieraden. Ringetjes, kettinkjes, Elzavlechten, armbanden… het kan niet gek genoeg. Maar ook mooie roze touwtjes, een mooi steentje of een klein takje, alles moet bewaard worden. Dus zo’n mooi doosje is de ideale bewaarplaats! ?

  • Riggie van lochem says:

   Wauw wat gaaf. Ik denk dat ik wel weet wat mijn dochter daarin gaat stoppen. Haar kettinkje met kruisje die ze vorige week heeft gekregen voor haar communie. Prachtig.

 • Nicole Wanten says:

  Ik zou er een paar oorbelletjes insteken en een briefje van ik heb je gemist en ik hou van je insteken voor mijn kleindochter die na 1,5 jaar voor de eerste keer weer komt logeren ????

 • Ik doe graag mee! Mijn dochter heeft vele schatten om erin te stoppen. Denk aan mooie veertjes, schelpjes en steentjes… ze wil alles bewaren?Ik denk dat die erin komen en niet sieraden?

 • Bianca hermsem says:

  Me dochter zou haar mooi ringen en kettingen en 100 haar clipjes en elastiekjes maar ze zou er ook zomaar haar spaarcentjes in kunnen bewaren.

  • Marlijn smit says:

   Wauw wat gaaf! Dit is inderdaad de droom van ieder meisje. Mijn meisje zal daar haar prinsessenketting, smiley ring en paw patrol horloge in bewaren! Dat zijn volgens haar de mooiste spulletjes die ze heeft!

 • Zo’n kistje is natuurlijk voor sieraden. Maar mijn kind zou er de mooiste stenen in bewaren, denk ik 😀
  Als ik win, wordt het kistje voor mijn nichtje die in de zomer 7 jaar wordt. Volgens mij wordt zij hier heel blij van. Ik maak dus graag kans!

 • Wij doen graag mee. Het liefst zou ik mijn meiden in een doosje willen doen en ze bewaren heel goed bewaren ?. Maar dat kan natuurlijk niet. Doosje is te klein ☹?.
  Ik denk dat mijn dochters al hun gevonden schatten erin zouden willen bewaren. Dus schelpen, glittertjes, steentjes, veertjes en natuurlijk hun daarmee eigen gemaakte sieraden.

 • Wendy Van De Reyd says:

  Mijn jonge dame Sharona is een echt meisje-meisje, en heeft al redelijk wat juweeltjes, maar haar paarden hangertje is zeker dierbaar en verdient een mooie veilige opberg plaats
  Mama duimt dus super graag mee voor haar meisje te verrassen

  • Deze is zo ontzettend gaaf voor mijn dochtertje faye.
   Ze zou het heel graag willen winnen.. te leuk en magisch voor haar mooie oorbellen en andere sieraden. Ook super handig zoals een wekker enz
   Nu maar duimen

  • Goedemorgen wauw wat is dit leuk zeg voor ons 7 jarige dochtertje die nu net sieraden leuk begint te vinden, in het begin vond ze het maar niks,maar nu draagt ze met veel plezier oorbelletjes,en kettingen, deze hele leuke V-Tech sieraden doos zou echt geweldig zijn dat ze haar sieraden veilig op 1 plekje kan staan. Dat ze leert om niet overal haar sieraden weg moet leggen, waag dolgraag een kansje,uiteraard geb ik dit artikel gedeeld via Facebook❤ (Jessica Jill John Leidner) En mijn vriendinnen getagget,en jou ook erin getagt,en gedeeld op Twitter❤ en ik ga kijken of ik ook kan delen op instagram en ook kan reposten en ik zal het ook delen via mijn stories via facebooken instagram.

   Ik wens je een hele fijne dag

   Liefs Yessica ?

 • Oh dat wil ik graag winnen voor onze jongste… wat ik er zelf in zou stoppen? Snoep ofzo? Dat is nergens veilig in huis, vooral voor mijn man ???
  Dochterlief doet er denk ik een heleboel in: sieraden en sleutel van dagboek en allemaal briefjes…

 • Carina Peters says:

  Deze is echt mooi!! prachtig voor een lief kleine meisje, ze heet Esmee en ze zegt dat ze haar prinsessenketting er in wil bewaren.

 • Marja Legius says:

  Wat een fantastisch cadeau zou dit zijn voor mijn kleindochtertje dat onlangs een echte schat gevonden heeft. Een hele mooie happy stone die een bijzonder opbergplekje verdient

 • Prachtig sieradendoosje voor mijn dochter van 5. Afgelopen weekend is haar allereerste melktandje eruit gegaan. Die zou hier heel leuk in passen (oke, wel eerst even in een luciferdoosje). En de wekker erop is natuurlijk helemaal leuk.

 • Anita Dijk says:

  Fantastisch voor mijn ”zonnetje”! Hier kan ze haar schatten in doen waar haar broer van af moet blijven 😉
  Hij heeft een ”eigen kluisje” en dankzij de geheime code heeft zij die dan ook! 😀
  Ze zal een gat in de lucht springen.
  Ik ga duimen (Y) (Y) (Y)………
  groetjes, Anita

 • Wat een mooi sieradendoosje.
  Echt iets voor mijn kleindochter , het 7 jarige ijdeltuitje.
  Ik zou er mijn kleine zilveren ringetje met hartjes in doen, een zilveren kinderringetje, ooit gekocht en nooit meer afgedaan.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor haar.

 • Daniëlle van de Donk says:

  Wauw, dit zou echt super gaaf zijn voor onze prinses. Ik denk dat ze hier haar mooiste ringen en armbanden in gaat verstoppen.

  • Anja de rover says:

   Wauw, dit zou ik zo leuk vinden voor mijn 4 jarige kleindochter fenna. Is echt meisje meisje gek op sieraden. Ze heeft pas gaatjes in haar oren en nu nog zweerknopjes.
   Ik zou hier een paar super leuke oorbellen voor haar willen in verstoppen. Ik weet ook dat ze haar haar speldjes en strikjes in zou stoppen.

 • Wat een leuk magisch kistje! Mijn dochter zit nog wel in de prinsessenfase. Hier kan ze al haar sieraden in opbergen. Maar ik zie dat je er nog veel meer mee kan, ze zal alle mogelijkheden graag ontdekken.

 • Ik doe mee voor Lois en die is heel erg zuinig op haar ring die ze kreeg voor haar zwemdiploma B, lang op gewacht, maar dik verdiend!

 • Ik maak graag kans voor mijn oudste dochter. Ze wilt graag oorbellen. Ze zal dan ook oorbelletjes opbergen in dit sieradenkistje.

 • Ik vind dit dieradendoosje echt schattig en stoer tegelijk. Vooral mijn dochter van 5 is gek op sieraden, maar dat zal bij die van 3 vast ook niet lang meer duren. Armbandjes zijn hier dan ook het favoriete souvenir om te krijgen en dat weten de opa’s en oma’s. Die verzameling kan hier dus mooi in.

 • Linda Smeets says:

  Wauw, schitterend! Hier zou onze dochter van 8 ontzettend blij mee zijn! Ik doe daarom dan ook graag mee en ik zou er voor haar een leuk nieuw sieradensetje (omdat ze zo enorm goed haar best heeft gedaan op school), als extra verrassing in bewaren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: