Feestweken Mama's liefste 40 jaar VTech Kidi Superstar Move

Win #30 | Vtech Kidi Super Star Move

Met 2 meiden in huis, wordt hier heel wat afgedanst en gezongen. Van Kinderen voor Kinderen tot Katy Perry en natuurlijk de laatste hit van de boyband Fource. Met de nieuwe Vtech Kidi Super Star Move kruipen ze nu nog makkelijk in de huid van hun favoriete zangers. Maar Vtech zou Vtech niet zijn als deze microfoon niet nog veel meer kan. Bij ons in huis is de VTech Kidi Superstar Move misschien wel de grootste hit! Heb jij ook een kleine ster in de dop? Doe dan mee en win een VTech Kidi Superstar Move!

Feestweken Mama's liefste 40 jaar VTech Kidi Superstar Move

Welk kind vind het niet leuk om lekker mee te zingen met de laatste hits. Deed ik dat zelf nog met een borstel voor de spiegel, met de technologie van tegenwoordig, doen mijn meiden dat nu met een echte microfoon. Vtech komt nu met de Kidi Super Star Move. Deze magische microfoon heeft maar liefst 8 verschillende functies waarmee je altijd en overal een show kunt geven.

VTech Kidi Superstar Move

De microfoon wordt geleverd met een kabeltje om hem aan te sluiten aan je smartphone, tablet of mp3speler. Met de “Muziek Magie’ functie transformeer zo heel gemakkelijk je favoriete liedjes naar een karaoke versie. Je kunt zo de stem van de oorspronkelijke zanger zachter te maken of te verwijderen en zelf de zanger worden.

Heb je geen even geen smartphone, tablet of mp3-spelere bij de hand, kun je ook meezingen met de 4 ingebouwde liedjes. Kies uit 4 grappige effecten om je stem te vervormen of neem je optreden op en luister het vervolgens terug.

Ook zitten er verschillende spellen in de microfoon om je ritmegevoel te verbeteren, je uitspraak te oefenen en nog veel meer!

Wat vinden wij er van?

VTech Kidi Superstar Move

Tegelijkertijd met de microfoon, bracht de postbode ook de nieuwe Kids Top 100 2018, de ideale combinatie! De hele dag wordt er nu lekker meegezongen en gedanst met deze hits. De functie dat je de originele stem kunt uitvlakken is erg leuk. Zo kun je makkelijk je eigen karaoke show maken. De licht effecten zijn natuurlijk ook erg leuk. Maar ook de spelletjes en de 4 ingebouwde liedjes worden vaak gebruikt.

Ik denk dat de volgende stap zal zijn, dat het snoertje ook niet meer nodig is en je via bluetooth of een andere techniek je de microfoon kunt laten verbinden met je tablet of telefoon. Nu moeten ze bij het dansen wel nog uitkijken dat ze de telefoon of tablet niet laten vallen, vanwege het kabeltje tussen de 2. Deze is nu namelijk niet erg lang en moet de telefoon nog wel in de hand worden gehouden of in een broekzak.

Met de Kidi Super Star Move heeft Vtech er een nieuwe hit bij!

Win #30 | Vtech Kidi Super Star Move

Samenwerking

Spread the love

75 thoughts on “Win #30 | Vtech Kidi Super Star Move

 • Whaaaa dit is fantastisch…en zouden mijn dochter en zoontje geweldig vinden. Ze spelen wel dagelijks “showtje” en uiteraard zijn zij in de hoofdrol. Het hardst zingen ze 24k van Bruno Mars…..maar kinderen voor kinderen wordt ook op repeat gezet! Fingers crossed

 • Doe heel graag mee voor mijn 2 meiden. K3 is hier heel populair (niet de nieuwe maar de oude) en bijna alle liedjes worden meegezongen. Mama Se is heel populair. Ga duimen voor me meiden

 • Nadia Lahpor-Hesse says:

  Leuk!!! Mijn kleine ventje is dol op zingen! Ik dacht dat het alleen voor meisjes was, maar volgens mij wil het ook prima voor een jongetje! Wij zingen samen graag juf Roos en drie kleine kleutertjes (Monique Smit). Met de verschillende liedjes kunnen we ons heel lang vermaken. Ik denk dat mijn zoon een microfoon wel heel leuk vind met het zingen.

 • Ik doe heel graag mee… wij houden eigenlijk nog wel van de echte kinderliedjes en vinden de Cd van Monniek Smits heel leuk!

  Facebook: An Na

 • Angelique says:

  Ik doe graag mee met deze actie! Het liedje dat hier tegenwoordig het meest gezongen wordt is Waka Waka van Shakira.
  De oudste had daar een dans op voorbereid op school dus het zit nu al een paar weken in ons hoofd ?

 • Wendy Van De Reyd says:

  Wauw wat een geweldige actie voor mijn 7 jarige dochter Sharona, de droom van elke jonge dame ,deze fiere mama waagt dus zeker haar kansje ?

 • Marian Zw says:

  Wat een leuk meiden kado. Ik doe heel graag mee voor mijn meisje, de laatste weken is ze druk aan het oefenen met vriendinnen want ze gaan ooit meedoen met The Voice Kids 🙂

 • Chantal Obbink says:

  Ik doe heel graag mee! Op dit moment wordt de fietspomp gebruikt als standaard met microfoon wordt er de hele dag gezongen. teleromeo van K3 is dé favoriet! Het nieuwe koningslied Fitlala wordt ook veel gezongen.

 • Stacey katuin says:

  Wat zal deze leuke actie vaak afgespeeld worden hier in huis. We doen al vaak singstar met zijn alle en lachen daarbij heel wat af. Zijn steeds verbaasd dat onze ramen heel blijven hihi.. Gun de meiden ook hun eigen show samen met een hoop verkleedkleren dat ik verzameld heb zou ik deze er graag bij willen geven op haar verjaardag zodat deze dag in ieder geval nooit meer stuk kan! ?

 • Super!! Ook hier worden hele shows gegeven door de meiden waarbij de ene zingt en de andere een dansje doet 🙂
  Het maakt eigenlijk niet uit op welk lied, van Kinderen voor Kinderen tot de Snollebollekes en van Zoutelande van Blöf tot Make You Believe in Love van Marcus en Martines 😉
  Hoe leuk om dit voor de meiden te kunnen winnen!!!! Ik doe graag mee en ga heeeeeeel hard duimen!
  Liefs van Saskia

 • Caroline Van Asbroeck says:

  Met deze win-actie doen we graag mee. Mijn beide kids zingen en dansen er wat op los! (Misschien komt dit door de liefde van mama voor musicals waar ze haar kids dan ook meermaals mee naartoe neemt…?)
  De laatste weken galmt het scheetjeslied van Kroelie regelmatig doorheen het huis.
  Niet meteen de populairste radio-hit, maar het heeft wel een catchy melodietje! 🙂

 • Op dit moment is de favoriet “Zoutelande” van Blof!
  Opa en oma wonen daar vlakbij en we komen er regelmatig voor heerlijke strandwandelingen. Uit volle borst heul hard zingen 😉

 • Claudia Diependaal says:

  Geweldig zeg ik doe heel erg graag mee! Het liedje wat hier echt leuk gevonden wordt er zijn er heeeeeeeel veel hoor. Maar de hupsakee van kinderen voor kinderen. Hoe snel ze mee kunnen zingen na 2 keer het gehoord te hebben een lief je sta ik versteld van steeds. Zoute Lande zingt ze ook steeds mee. Ik dacht eerst dat ze de Luizenmoeder zong haha.

 • Oohh jee wat doe ik mezelf aan? E is gek op zingen en dansen. Momenteel zijn Dromendans, Can’t fight the feeling, kinderen voor kinderen en Miss Montreal de grote favorieten. Het liefste ook continue achter elkaar natuurlijk.

 • Lotte van Kins - Kettenis says:

  Super leuk voor onze kids!! Hier wordt altijd het hardste meegezongen en gedanst met Vaiaba. Standaard iedere avond voor bedtijd <3

 • Hier gaat mijn kleine K3 kleindochter van uit haar dak, denk ik.
  Zo’n microfoon is haar grote hartewens.
  Zij zingt de hele dag, Mamasé Mamasá Mama Saka Mumba., tot je er tierelier van wordt.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg op Bloglovin.

 • J. Jonker says:

  Hallo Allemaal van De Luizenmoeder! Daarnaast galmt ze graag opera-achtige klanken en zingt ze lukraak met nummers op de radio mee. Ze zingt in ieder geval niet vals! Ze is in ieder geval lekker aan het experimenteren met haar stem. Een alt zegt mijn man.

 • Hille Morel says:

  Ik doe super graag mee voor mijn zoontje, hij is gek op zingen en opnemen zou hij ook zo leuk vinden. Wij zingen hier vooral De uil zat in de olmen.

 • Zo leuk om te zingen samen! Hoe gekker hoe leuker! En het liedje wat hier tot in de treure meegezongen wordt is….Hallloooo allemaal wat fijn dat je er bent… etc. Haha en dan die juf Ank erbij nadoen:-)

 • Ingrid Langstraat says:

  Wat leuk! Mijn man en dochter zingen samen heel graag het nummer Dochters van Marco Borsato, met deze microfoon wordt dat nog meer pret!

 • Mira Schuttevaar says:

  Superleuk, zo’n microfoon. Mijn zoon doet vaak Party Piet Pablo na en zingt liedjes van hem (Sinterklaas en zijn pieten zijn bij ons nog lang niet weg). Maar hij is ook fan van het Nederlandse lied en zingt net zo makkelijk “Iedereen is van de wereld” of “Beauty en de brains”, hihihi. Ik denk dat hij heel blij wordt van een echte microfoon, zo’n echoding was het net niet.

 • Super leuk! mijn dochter schreeuwt (zingt) hier nog steeds het liefst ”hallo allemaal”! Wat ze ook graag zingen zijn de liedjes van K3 en kinderen voor kinderen! dit gaan ze heel leuk vinden, dus wij wagen een kans mee voor mijn meiden

 • Heidie van der Steeg says:

  Mijn dochtertje vindt “Me and my Selfie” van Mylene en Rosanne het allerleukste liedje. Ze is pas vijf maar probeert ook de danspasjes precies in de maat mee te doen. Zo leuk om te zien. Zo’n Vtech superstar move zou het natuurlijk allemaal nog veel echter maken.

 • Niet bij mij thuis, maar bij mijn nichtje, zijn dat sowieso de titelsongs van tv-series! Zij kijkt altijd televisie en kan alle liedjes meezingen….

 • Bart Keijzer says:

  Dit lijkt me geweldig voor Esmeralda, dochter van vrienden, die ontzettend van dansen en zingen houdt. Ik ben heel benieuwd wat ze er van zou vinden.

 • Dionne van der Kooij says:

  Oh wat gaaf! K doe graag mee voor onze kinderen. Op dit moment is swish swish het nummer hier in huis met bijbehorend dansje. Heerlijk om naar de kijken hoe ze genieten. Hiermee zouden het zeker weten nog leuker hebben om zich een echte artiest te kunnen voelen. Ik volg je op alle kanalen.

 • Jaa ik doe mee voor onze twee meiden van vijf en 3 jaar oud. Het liefste dansen en zingen ze de hele dag en dan vooral op nummers van kinderen voor kinderen. Een echte nummer 1 is gruwelijk eng

 • Tsja…. dat is op dit moment toch écht FITLALA! Met twee kids op de basisschool gaat dat hier tijdens deze tijd van het jaar meestal wel op ;-). Heerlijk hoor, ik was vroeger ook dol op kinderen voor kinderen. En hé… als de kids op school zitten is het stil :-)! Deze VTECH Kidi Super Star Move zou mijn dochter fantastisch vinden!

 • Mijn kids hebben niet echt een “normale” playlist die ze meezingen. Ze vinden vooral Leef! van André Hazes erg leuk om mee te zingen en de liedjes van Lamme Frans :-S. Gelukkig ook wel Fitlala momenteel 🙂

 • Lisanne Bons says:

  Mijn dochter zingt op het moment carly Ray japson, Cal me mayby. Ik moet me verdiepen in een nieuwe Engelse schoolmethode voor Engels genaamd Groove me. Super leuk met hippe liedjes. Mijn dochter heeft dit meegekregen dus mijn dochter zingt dat nu mee al begint Fitlala nu ook wel heel populair te worden.

 • CJM de Kok says:

  Hahahaha denk dat ik geen leven meer heb als dit in huis komt, maar doe toch graag mee want weet zeker dat mijn dochters dit geweldig gaan vinden, dan maar op zolder mooi plekje zoeken om los te gaan!

 • Femke Dekker says:

  Wauw … Dit zou helemaal leuk zijn voor Sara. Zij is dol op zingen en dansen. Het nieuwe lied van kinderen voor kinderen is hier helemaal favoriet op het moment.

 • Kristel brouwers-dijkhuizen says:

  Ons oudste zoontje die zingt van alles mee van de hit van kind van de duivel wat voor vele taboe is tot aldscool wij zijn twee vriendjes jij en ik. Hij zingt zoveel vind dit prachtig

 • Dit is wel echt weer heel leuk! Hier zou ik mijn dochtertje en ook mijn zoontje heel blij mee maken. Kunnen ze zich helemaal uitleven 😉

 • Linda Smeets says:

  Onze dochter is dol op de liedjes van K3 en Kinderen voor Kinderen. Het liedje ‘Hupsakee’ is toch wel de grootste favoriet.
  Ik doe overigens graag mee.

 • Wauw, wat een ontzettend leuke actie!!! Dansen en zingen vinden we thuis erg leuk om te doen. Het hardst zingen we momenteel mee met Fitlala!

 • Alyt van der Heide says:

  Op dit moment wordt het liedje ” it’s all about the money, money, money”… .voor de rest weet ik het niet hahah. Hier danst mijn oudste meid op bij streetdance en dat wordt thuis een paar honderd keer herhaald. Mijn jongste doet het uiteraard na….
  Helemaal leuk de Vtech Kidi Superstar. Net wat voor ze.

 • Hihi wauw! Mijn 2 nichtjes houden van dansen en zingen, en vooral als ze in de spotlight staan en alle ogen op hun gericht zijn. Liedjes van kinderen voor kinderen en Lady Gaga zijn favoriet! Met deze toffe microfoon kunnen ze weet hee veel showtjes opvoeren! Dus ik reageer heel graag! ?

 • Sabine Bientje says:

  Dit gaat mijn meisje echt heel leuk vinden. Zingen is helemaal haar ding. Haar uitlaatklep! Ze zingt werkelijk alles…..van kleuterliedjes voor haar kleine broer, top40 tot de golden oldies (lees jaren 90) hits van pap en mam ??
  Op het moment is Ed Sheeran met Shape of You veel bezongen, maar ook katty Perry hoor ik meer dan eens op een dag voorbij komen.
  Wat zou dit een leuke verrassing voor haar zijn, hard duimen dus ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.