Word een echte vlogger met de VTech KidiZoom Vloggercam

Word een echte vlogger met de VTech KidiZoom Vloggercam

Als je vroeger aan een kind vroeg wat ze wilde worden was het antwoord vaak juf/meester, zuster/dokter of, zoals ik, dierenarts. Tegenwoordig hebben veel kinderen heel andere droombanen. Eentje daarvan is zeker vlogger worden. Helaas is daar geen opleiding voor, dus zul je deze kennis en kunde zelf moeten aanleren. Met de VTech KidiZoom Vloggercam kunnen kinderen daar dus al heel vroeg mee beginnen. Bij ons staat deze Vloggercam dan ook op #1 op het verlanglijstje. Bij jullie ook? Dat komt dan goed uit want ik mag er ook eentje verloten!

Word een echte vlogger met de VTech KidiZoom Vloggercam

Mama, ik word later een vlogger!

Vaak zie je dat kinderen in de voetsporen van hun ouders willen treden. Maar denk maar niet dat mijn meiden blogger willen worden, nee zij stappen liever in de voetsporen van Dylan Haegens en OnneDi. Vlogger is het beroep waar veel kinderen van dromen. Op mijn telefoon vind ik dan ook vaak leuke filmpjes van de meiden. Het was dan ook geen grote verrassing dat ik de VTech KidiZoom Vloggercam bovenaan het verlanglijstje voor de Sint vond! We zijn thuis sowieso groot fan van VTech KidiZoom, dus de verwachtingen van de Vloggercam zijn dan ook hoog.

Vtech Kidizoom Vloggercam

VTech KidiZoom Vloggercam

Met de VTech KidiZoom Vloggercam hebben alle vloggers-in-spe alles wat ze nodig hebben in handen. Met deze camera maak je de tofste foto’s en filmpjes. Helemaal met het speciale green screen dat meegeleverd wordt. Dit helpt bij het creëren van spannende avonturen. Van zelf vliegen of het laten zweven van voorwerpen, tot helemaal onzichtbaar worden, het kan allemaal!

De camera heeft een resolutie van max. 720p HD voor video’s en max. 5MP voor foto’s. Ook heeft de VTech KidiZoom Vloggercam een 2.4 inch kleuren lcd-scherm en flip-up lens zodat je eenvoudig een selfie-video kunt maken. Heel belangrijk natuurlijk voor een vlogger-to-be. Wanneer je de vlogs en foto’s gaat bewerken zijn er meer dan 20 geanimeerde achtergronden, die je kunt gebruiken.

Wat vinden wij ervan?

We hebben de afgelopen jaren al heel wat Vtech Kidizoom-producten mogen testen. De VTech KidiZoom Vloggercam is dan ook zoals we gewend zijn stevig en heeft een duurzaam design, ideaal voor kleine kindervingertjes. Ook de bediening spreekt voor zich, dus een kind kan de was doen en maakt in no-time de mooiste foto’s en video’s.

Vtech Kidizoom Vloggercam

Waar ik als moeder heel blij van wordt is dat deze nieuwe VTech KidiZoom camera een ingebouwde oplaadbare accu heeft. Dit hadden de andere KidiZoom camera’s tot op heden niet, zoals bij de VTech KidiZoom Duo DX Kindercamera. Dat scheelt dus een hoop batterijen, wat beter is voor het milieu.

Verder is de camera ook uit te breiden met geheugen. De camera heeft een MicroSD-kaartingang om het standaard geheugen van 256MB uit te breiden tot maximaal 32GB. Zo kunnen er heel wat video’s gemaakt worden. Raakt de camera toch vol, dan kun je al je video’s en foto’s gemakkelijk overzetten naar je computer met behulp van de bijgesloten USB-kabel. Ook meegeleverd woden een statief en polsbandje.

Lees ook mijn andere Vtech Kidi reviews:

Winactie VTech KidiZoom Vloggercam is gesloten

Met dank aan Vtech Speelgoed mag ik VTech KidiZoom Vloggercam weggeven. De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Vtech Kidizoom Vloggercam

.

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Spread the love

141 thoughts on “Word een echte vlogger met de VTech KidiZoom Vloggercam

  • Deze camera staat ook bij onze dochter op het lijstje. Ze wil nu graag vlog-familie worden (alleen mama en papa zijn nog niet om?). En later wil ze (gym) juf, moeder en dierenverzorger worden…
   Gelukkig heeft ze nog even de tijd voor ze een definitieve keuze moet maken ?

  •  

   David is 5 en wil graag showopbouwer worden, dit doet hij al sinds hij 3 is alles verbouwen en met lampen bezig ! er ontbreekt iets…. deze geweldige vloggercamera kan dit vastleggen al deze shows en momenten ook voor later!

    

   Graag doe ik mee voor David ? liefs!!

 • Wendy van Vliet says:

  Wauw! Wat een super gave actie! De vlugger camera staat heel hoog aan mijn dochters verlanglijstje! Ze heeft gister avond zelfs een brief geschreven naar cadeautjes Piet dat ze de vlogger camera heel graag wilt hebben! Ook staat hij als eerste op haar BOL.COM verlanglijst! Ik zou deze graag voor haar willen winnen omdat ze het wel echt verdiend!

 • Jacqueline rozeboom says:

  Weer een toffe winactie ik doe graag mee voor mijn dochter Zeineb van 6 ze wil ook al heel lang vloggen net als Lucilla Belinga zegt ze altijd
  Maar ze later ook nog dierenarts worden

 • Wendy van Vliet says:

  Mijn reactie is ineens weg , maar ik zou deze vlog camera graag willen winnen voor mijn dochter! Deze camera staat heel hoog aan haar verlanglijstje! Ook bij Bol.com verlanglijst heeft ze hem als eerste op geplakt!
  Ze heeft zelfs cadeautjes piet een brief gestuurd dat ze de vtech vloggercam heel graag wilt hebben haha!

 • Ik doe graag mee voor onze Chelsea zij word 10 december 8 jaar
  Ze heeft de vlog camera hoog op haar lijstje staan
  Hier zou ze graag mee in de voetsporen van BIBI treden
  Ik gun het haar zo
  Dit is voor iedereen een gek jaar geweest maar voor kinderen is het moeilijk te begrijpen pret parken dicht sport activiteiten die even niet meer door konden gaan scholen dicht
  Nú de sport activiteiten wel weer mogen is alles zonder ouders en daar heeft onze dochter veel moeite mee
  Alles word nu zo zelfstandig voor kinderen
  Maar ze vind het nog het meest erg voor de ouderen mensen die niemand mochten zien aan het begin van de corona crisis want wij hadden elkaar nog

  Eén klein licht puntje voor onze mooie dochter zou deze vlog camera zijn waarin ze de mooiste herinneringen vast kan leggen voor nu en later

 • Diana Seijsener says:

  Ik doe graag mee voor mijn kleine man die loopt nu met de ipad door het huis te vloggen? zo’n gave camera is toch veel leuker/echter? staat ook hoog aan zijn verlanglijstje. Wat hij wil worden weet hij nog dus maar ach dat maakt voor nu ook niet uit. Lekker vloggen vind ik heerlijk voor zijn ontwikkeling en om zijn zinnen langer te maken stiekem dus ook een leerding?

 • Kristel Gubbels says:

  Wow wat super gaaf voor onze dochter Noor die gek is op foto’s en filmpjes maken met mijn gsm. Hoe ideaal is deze vlog camera als ze dit zelf kan gaan doen.

  Wat ze later wil worden net als Freek vonk. Naar dieren zoeken en deze filmen zodat iedereen het kan zien hoe mooi de dieren zijn 🙂

 • Francis Akerboom says:

  Wat een leuke actie!! En super gave prijs.
  Mijn oudste dochter wilt later iets met dieren gaan doen. Dierenarts in een dierentuin (als dat niet lukt vanwege haar beperking zegt ze zelf) dan wilt ze dierenverzorger worden in de dierentuin. Mijn jongste dochter wilt tandarts worden en als ze dat niet meer leuk vind dan buschauffeur om mensen naar de dierentuin te brengen van me zus??. De oudste zou de camera gebruiken om games te vertellen hoe ze speelt. En de jongste wilt graag uitjes en zichzelf filmen zoals de Bellinga’s en de zoete zusjes doen. Haha. Deze camera zouden het beste cadeau ever vinden???

 • Cindy Tsamir says:

  Mijn kids zijn dol op videos maken, maar zo’n echte vlog camera is een beetje buiten budget voor ons. Deze geweldige camera winnen zou dus echt super zijn voor ons!

 • Yeahhhhhhh..!! ❤ Wat een supertoffe winactie Mama’s Liefste!! Dit is dan “HET” cadeau wat bovenaan het verlanglijstje van dochterlief staat ? Ze wil later dierenarts worden.. maar op dit moment is ze helemaal “into” het vloggen… dus kom maar op! Ik doe mee.. super SPANNEND & hopelijk mag ik m’n meisje onwijs verrassen met pakjesavond ? #fingerscrossed

 • Dit zal mijn dochter prachtig vinden!! Worden nu al hele filmpjes met zo’n neptelefoontje in elkaar gezet.
  Ze wil ook een bekende yputuber worden haha, zoiets als Onedi of meisje Jamilla zegt ze altijd.
  Duimpje omhoog…

  Ik doe graag mee hoor en mijn duimen gaan voor deze actie zeker omhoog!!
  Liefs van Saskia

 • Patricia Paling says:

  Ohhh, super gaaf!!! ? Mijn dochter wilt die super graag voor haar 9de verjaardag op 22-12. Vloggen vindt ze helemaal geweldig. Nu gebruikt ze mijn telefoon en zie ik regelmatig ineens een leuk “filmpje” op mijn telefoon staan. Het is dat ze niet een eigen telefoon heeft, anders weet ik wel wat ze daar veel mee zou doen. ? Ze wilt graag vlogger worden om anderen vrolijk te maken en te helpen. ❤? Dit zou dus echt een geweldig verjaardagscadeau voor haar zijn. ??

 • Super gaaaf zegt mijn dochtertje!
  Deze staat al op het verlanglijstje, want ze wilt super graag vloggen.
  Over alles maakt ze filmpjes, of het nou op dr dansles is of mee naar paardrijden, slijm maken ook niet te vergeten;) ze is een vlogger in de dop?.
  Ze zou later graag juf of dansjuf willen worden.
  Ze zou deze camera geweldig vinden om te winnen, en ook zo cool dat je helemaal onzichtbaar kan maken. Maar ook dat je verschillende achtergronden kan gebruiken.
  Stiekem is mama ook fan;)

 • Onze jongste van 6 wil later graag dierendokter worden, maar als ik haar af en toe bezig zie als ze mn telefoon mag gebruiken dan zou een carriere als influencer of youtubester net iets voor haar zijn

 • elisabeth maria martina says:

  mijn kleindochter wil later dierenarts worden
  met deze vlogcamera gaat ze heel graag aan de slag
  zou geweldig zijn als ze die winnen mag

 • Wat een gave actie!!! Mijn zoontje die haast 9 is wil graag voetballer en YouTube-er worden. Hij is een echte kletskous en dat terwijl hij een TOS heeft. We laten hem zo veel mogelijk praten, dit zou een fantastische oefening voor hem zijn!

 • Callista Langen says:

  Mijn tweelingmannetjes “stelen” regelmatig mijn telefoon om vlogs te maken en daarna leggen zij de telefoon weer gewoon terug.
  Wanneer ik dan weer in mijn telefoon kijk, zie ik allerlei videootjes voorbijkomen, hilarisch!
  Een heuse vlog-camera zou voor hen een ideaal cadeau zijn, dus ik loot graag mee.?

 • Simone Verhoeve says:

  Deze is gaaf zeg! Mijn dochter van bijna 8 vindt het geweldig om filmpjes en foto’s te maken, dus dit zou een top cadeau zijn voor haar!
  Later zal ze het erg druk hebben, want op maandag tm vrijdag gaat ze als juf aan de slag, op zaterdag rijdt ze als buschauffeuse, op zondag werkt ze bij MasterChef. En als ze tijd over heeft, in vakanties bijvoorbeeld, gaat ze als politie agente aan het werk.
  Een druk bestaan dus ?

 • Alma Weidema says:

  Ik doe graag mee voor Freek 7 jaar en Emma 5 jaar. Emma wordt later prinses en Freek stuntman. Kan Freek mooi het oefenen van zijn stunts opnemen met de kidizoom. En Emma kan dan haar dansmoves filmen. ??

 • Deze staat bij 2 van mijn jongens bovenaan het verlanglijstje en ze sparen er ook voor. Ze krijgen hem niet van sinterklaas maar misschien als ik een beetje geluk heb. Mijn oudste wil heel graag vloggen, maar toch wil hij later hetzelfde doen als zijn vader namelijk boormeester

 • Nicole Wanten says:

  Voor mijn kleindochter en petekindje Miley dan kan ze oma en opa op de hoogte houden van haar doen en laten , hebben ze al 9 weken niet gezien wegens de coronaregels wonen over de grens…..zij zou blij zijn en wij ook

 • Mijn zoon wordt youtuber of astronaut en dan wil hij foto’s vanaf de maan naar me sturen 🙂 ik doe heel graag mee voor dit mega gave cadeau!

 • Anneke Haas says:

  Mijn dochter Lieve wil graag architect worden. Zeker tijdens de lockdown ( die voor mijn kinderen helaas nog enkele weken langer was) heeft ze veel filmpjes gemaakt met mijn telefoon. Hoe gaaf is dat ze dan met haar eigen camera zou kunnen vloggen. Haar filmpjes gingen over proefjes en alle daagse dingen, waarbij soms haar kleine zusje als cameravrouw moest dienen. Ze zal het leuk vinden als ze dan zelf de controle heeft over de kwaliteit van het filmen

 • Wat leuk! Mijn zoon van nu bijna 9 zegt al jaren dat hij bekend vlogger gaat worden, samen met zijn vriend. Als hij rijk wordt mag ik bij hem komen wonen, bof ik even ?. Hij wilt graag bij d sbrandweer en daar filmpjes gaan opnemen.

 • Nicole Wanten says:

  Voor mijn kleindochter en petekindje Miley, die dat fantastisch zou vinden en Zo kan ze oma en opa wat bijpraten die hun kleindochters al 9 weken niet gezien hebben wegens de corenaregels

 • Zoooo leuk voor mijn kindjes. ? M’n dochter van 6 jaar wilt politie agent worden en vind dansen geweldig. M’n zoontje van 4,5 jaar film ik al hele dagen met z’n kook – bakkunsten, dus denk dat hij een YouTube kok wordt ?

 • Ooo wat leuk mamasliefste ? ik heb twee meiden thuis van 7&4 en kijken heel erg graag vlogs op YouTube. Ook doen ze samen ook graag vlogjes na! Vooral onze fayley van 7 jaar is er helemaal klaar voor om de nieuwe vlogger te worden ? doe een duimpje omhoog, vergeet niet te abonneren, wij zijn de zoete zusjes, welkom bij deze Challenge! Enkele teksten die we geregeld voorbij horen komen ? hilarisch de kinderen van tegenwoordig. Zij zou wel raad weten met deze te gekke Vtech kidizoom vlogcam! ✌?? ze zou dit dan ook graag willen worden later naast juf en mama! Kijk maar naar de bellinga’s, kun je makkelijk combineren! Duimen!!

 • Krista van den Akker says:

  Super leuk! Deze camera staat bij mijn dochter op haar verlanglijstje. Ze wil wel kapster worden maar dan met af en toe vloggen on the side! ?

 • Hier is er eentje die later graag in een labo zou gaan werken om met vanalles te experimenteren… Dat zou hij met die vlogcam ook zeker graag willen doen :-p! Toi toi toi

 • Voor Saar onze kleine stoere kleindochter, zo heerlijk aan het meezingen en dansen met de muziek van de radio en dan op haar eigen Engels meezingen zo leuk om te zien en te horen, zij wil graag balletdanseres, hockeyster, prinses, zangeres worden maar ook voetballer en moeder…

 • Ik zou graag mee willen doen met deze winaktie voor mijn zoon Daimy. Hij vindt vloggen super leuk om te doen. Dus het zou geweldig zijn als hij dit zou winnen!
  Vandaag vertelde hij mij dat hij later meester wil worden.

 • Toffe winactie, ik maak graag kans!
  Mijn zoontje wilde eerst pakketbezorger én brandweerman worden, maar inmiddels is het uitvinder geworden wat hij in zijn hoofd heeft 🙂

 • Saskia Lemmens- van der Struif says:

  Super gaaf! Dat zou een te gek verjaardagskado zijn voor mijn dochter die volgende week 8 jaar wordt. Ze wil later graag juf worden.

 • Riggie van lochem says:

  Super leuk. Onze kids wilen nu al vlaggen. Onze oudste zoon is nu 9 jaar en wil graag piloot worden. Zou geweldig zijn als hij zijn planning kan filmen hiernaartoe!!

 • Wat hij later wilt worden? Werkelijk waar geen idee. Hij heeft dat nooit gezegd. Als ik het zelf vraag out of the blue dan is het ‘ik wil mezelf zijn’ ? We vloggen al via mijn mobiel. Het zou fantastisch zijn als hij zijn eigen apparatuur heeft. Ik doe om deze reden graag mee.

 • Wat een leuke winactie. Mijn zoon wil profvoetballer worden. Een soort vloggende Freek Vonk lijkt hem ook wel wat. Ik hoop wel iets minder druk ? Met deze VTech KidiZoom Vloggercam kan hij alvast lekker oefenen.

 • Stacey Katuin says:

  Super tof, zo benieuwd naar zijn leer vlogs? hij zal er erg zoet mee zijn. Hij wilt later een voorbeeld voor zijn broertje/neefje worden. Hoe cute ?

 • Dit staat ook bovenaan het verlanglijstje van mijn dochter van 7. Ze kijkt graag naar vloggers op YouTube. Het liefst maakt ze met mijn telefoon filmpjes waarop ze stap voor stap een knutselwerk in elkaar flanst. Maar ook kleding tips deelt ze graag 🙂 ook altijd leuk als ze met make up in de weer is geweest. Deze meid zou zo blij zijn met zo ’n mooie camera

 • Onze dochter wil graag vloggen met Dylan Haegens en Marit. En ze wil poppen ontwerper worden, want ze vind dat er meer rare poppen moeten komen ipv al die saaie barbies 😉

 • Alyt van der Heide says:

  Wat een waanzinnige bloghop is het weer geworden.
  Doe graag mee voor de Vtech Kidizoom Vloggercam voor mijn 8 jarige meid.
  Ze wil nu het liefst “paardrijjuf” worden (instructrice).

  Nu vlogt ze met een oude mobiel van mij en een selfiestick. Ze vindt het prachtig om haar oude vlogs terug te zien. En ik kan er ook erg om lachen.
  Super handig dat je niet met batterijen hoeft te werken.

 • super! waag graag mijn kansje voor onze kleine vlogger! hij gebruikt hier nu een oude telefoon voor maar dat gaat natuurlijk niet altijd zoals gewenst! Het liefste filmt hij iets met autootjes of nerf geweren

  • Wat tof voor mijn zoontje! Hij kijkt op YouTube niks anders dan vloggers, zal hij geweldig vinden deze camera!
   Maar of hij later zelf vlogger wil worden…. Momenteel is dat voetballer! ?

 • melissa van stipdonk says:

  mijn dochter van 9 wil graag in de kinderopvang werken, want zij is gek op babys en kleine kinderen. mijn zoontje van 7 wil vanalles: bakker / politie / brandweer / astronaut / dokter. dat typeert hem ook: hij heeft ADHD en wil niks missen en alles kunnen. ik denk dat met zijn handen werken het beste bij hem past 😉 al is hij ook heel slim en kan hij veel dingen ‘uitvinden’ dus mss is hij wel de nieuwe einstein 😉 tiktoks maken / videos maken: dat doet mijn dochter ook graag, net als bijv. de familie bellinga. dat is haar voorbeeld. ik doe graag voor die 2 van mij mee aan deze toffe winactie.

 • Onze dochter wil graag Leeuwin worden oftewel profvoetbalster. Deze camera hadden we al gespot bij Bol.com. En daar kunnen de voetbalmoves natuurlijk super mee worden gefilmd. We duimen dat we winnen!

 • Iris Bakker says:

  Mijn zoon wilt later (ook) de baas van het bedrijf van mijn vriend worden 😉 en mijn dochter wilt later graag unicorn of prinses worden 🙂 Geen vloggers dus, maar deze camera zouden ze sowieso te gek vinden om hun avonturen mee te filmen

 • Annemiek Stam says:

  Hier ook inderdaad een 9 jarige die de nieuwe Enzo Knol wil worden… Hij heeft al een paar filmpjes opgenomen met een oude mobiel, maar dat werkt niet zo goed helaas. Ik waag graag een kansje voor hem <3

 • Ohhh ja zeker deze staat bij mijn oudste dochter ook als eerste op haar verlanglijstje. Ik waag hier dan ook heel graag een kans voor deze te gekke vlogcamera. Mijn dochter zegt nu elke keer dat ze heel graag uitvinder wil worden. Nou ik ben erg benieuwd zou heel gaaf zijn en als ze dat dan tegen die tijd ook nog met de vlogcamera vast legt! Top

 • Ik doe graag mee voor onze dochter en zoon. Onze dochter wil, net als mama, juf worden. Onze 6 jarige zoon wisselt elke week… van brandweer, tandarts tot breakdancer.

 • Mijn zoontje wil heel graag bij de politie en daarnaast zou hij dan spannende achtervolgingen willen filmen die laat zien hoe ze bij de politie boeven vangen! Dus ik doe graag mee voor hem, dan kan hij vast oefenen met zijn vriendjes!

 • Onze dochters kijken bijna dagelijks naar de video van vloggers op youtube, o.a. van MeisjeDjamila, Dutchtuber, PaardenpraatTv. Hierdoor zijn ze op het idee gekomen dat ze zelf ook heel graag willen gaan vloggen, ze maken nu al veel filmpjes (vlogs) samen, heel leuk om te zien. Zou natuurlijk hartstikke tof zijn om deze camera voor ze te winnen, kunnen ze lekker samen vloggen met deze leuke vlogcamera.

  Buiten het feit om dat ze beiden graag vloggers willen worden, wil onze oudste dochter (12) graag modeontwerpster worden en onze jongste dochter (7) wil kapster of juf worden, maar dit wisselt nog regelmatig bij haar.

 • Rachelle Helmans says:

  Ooooh wat zal mijn 6 jarige hiervan genieten! Mijn telefoon staat al vol met filmpjes, en ja, steeds haar hoofd in beeld. Van heel serieus tot enorm lachend! Dit zou haar echt gelukkig maken! Bedankt voor in ieder geval de kans hem te winnen!

 • Ik doe graag mee voor mijn kleine meid die helemaal weg is van welke camera ? ? ? dan ook en tegenwoordig alles op tiktok?? zet dus zou dit cadeau haar helemaal blij maken om haar eigen vlogs te maken dus ga flink duimen voor me kleine meid?

 • Chantal den Haan says:

  Wat een geweldige winactie is dit! Hier worden al hele scènes uitgebreide nagespeeld met de walkie talkie en de nerf,want onze knul zou later graag bij de politie willen. Zou super zijn om deze scènes ook gefilmd te krijgen met de vlogcamera, zodat wij ook kunnen meegenieten van alle actiescènes!? Fingers crossed?

 • Aartje de Jong says:

  Mijn dochter wil later dierenkapper worden en de andere dochter wil graag superheld worden, of brandweervrouw, dat is haar om het even 🙂

  Maar vlogs opnemen doen ze het allerliefst, meestal met de telfoon van papa of mama 😉

 • Fenna is net 4, maar ze weet al goed wat ze wil worden. Mama van 5 kindjes (en steekt één hand de lucht in), maar eerst wil ik politieagent worden zodat ik boeven kan vangen en kan schieten…. Géén idee hoe ze erbij komt en stiekem hoop ik dat ze geen politieagent wordt, maar mocht ze dat wel worden dan hoop ik dat ze tegen die tijd ook een camera op zak heeft 😉

 • Mijne beide dochters, maar zeker mijn oudste, willen graag vloggen. Ze wil later ook vlogger worden. Samen lopen ze nu al als of te vlaggen. Heel leuk om te zien. Zo’n mooie vlog camera zou dus prima van pas komen.

 • Hier wordt in alle vrije minuutjes gevlogt, samen met de buurkinderen… Ze hebben zoveel lol samen! Ondanks dat, wil mijn stoere jongen nog steeds brandweerman worden 😉

 • Marianne vd M says:

  Ik doe graag mee, onze dochter wil vanalles worden. Het ene moment arts dan toch weer stewardes en vervolgens lijkt advocaat haar ook wel wat 😉

 • Linda Smeets says:

  Onze dochter Alicia (7 jaar) zei laatst dat ze wetenschapper en brandweervrouw wilt worden. Ik zeg: Don’t dream your dreams, live your dreams!” Ik doe graag voor haar mee omdat ze daarnaast ook een vloggers-wens heeft.

 • Dit staat bovenaan het verlanglijstje van mijn dochter van bijna 7. Ze wil deze super graag. Ze wil graag een soort Freek Vonk worden later 🙂 Ze is dol op kikkers en wil daar graag over vloggen.

 • Hij is al druk aan het oefenen met mama’s telefoon. Hij wil nl. ”YouTuber” worden. Hiermee kan hij het ”professioneel aanpakken! 😀

  Groetjes,

  Anita

 • Wat leuk!
  Ik zou dit dolgraag winnen voor mijn neefjes en nichtjes!! Wat zouden ze dit geweldig vinden!! Ik gun het hen zo!
  Ze hebben een aantal vlogs gemaakt met een tablet maar dat werkt niet echt. Ik hou van ze en dit zouden ze geweldig vinden. Ik zal je op Insta opzoeken.

  Groetjes Maartje (maartje.1234)

 • baukje de haan says:

  Rachel (7) wil heel graag zangeres worden. Omdat ze in Venezuela woont kunnen we elkaar helaas niet vaak zien. Dit is voor ons een extra reden om mee te doen. Met deze camera kan ze mij filmpjes sturen waarin ze haar zangkunsten laat horen;

 • Grietje van der meer says:

  Ik doe graag mee voor ons dochter van bijna 10
  Deze staat bovenaan haar lijstje ze wil juist laten zien dat als je een eetprobleem hebt en hierbij ook nog eens de ziekte van Pfeiffer hebt en dan ook nog eens gepest wordt op school je met de juiste hulp met stapjes vooruit gaat. En wil vertellen wat je een ander aan doet als je iemand pest.
  We zijn zo enorm trots op ons mooie meid dat ik haar dit zo gun en haar nog een goeie hulp in de goeie richting wil geven

 • Owwwww super gaaf!! Mijn zoontje droom inmiddels van deze camera en hij staat dan ook steevast bovenaan zijn verlanglijstjes!!! Hij is 6 jaar en wil graag piloot worden, wat is er leuker, dan nu al vliegende filmpjes op te nemen voor het groene scherm?

  Nu maar dromen dat zijn droom werkelijkheid wordt 😉

 • Allereerst; wat een leuk artikel! Het maakt mij ook gelijk enthousiast over het product. En dan ook nog te winnen….Wauw!?
  Tja al die vloggers tegenwoordig; Hanwe, Royalistiq, Don, Chahid, Dylan, Giel, Kalvijn, Gio, Enzo. De één een nog dikkere auto dan de ander, dat vinden die jongens wel wat. Dan kan je wel verwachten dat ze liefst allemaal vlogger willen worden. Nja, behalve die van mij dan vooralsnog, dat is een omdenker. ‘Ik word later autodealer!’???

 • Een leuk cadeautje voor mijn 9-jarige “bonus”zoon die gek is op voetballen en daar filmpjes van maakt, maar ook op de wintersport zou hij zich met deze vloggercam prima kunnen vermaken!

 • Jullie zijn geweldig!

  Mijn dochter is dol op foto’s en filmpjes maken. Draai ik me om hup heeft ze mijn telefoon in haar handen. Ze had de oudere versie vtech kidizoom maar helaas doet hij het niet meer.

  Dus wij gaan heeel hard duimen hier

 • Daan Moerland says:

  Wat gaaf? mn meisje word over drie weken alweer 7 het gaat veel te snel.. en de vlogcamera! Die wilt ze zo graag, zeker nu ze pas een broertje heeft wilt ze alles vastleggen en dat zou met deze gave camera zeker een stuk makkelijk gaan! Wat zou ze blij zijn ? later wilt ze nu ineens brandweervrouw worden?

 • Sjoerd hendrikse says:

  Mijn dochter Faye beleeft de mooiste avonturen samen met haar hulphond Bob. Dit mogen vastleggen op leuke vlogs om zo iedereen mee te laten genieten van hun samen, zou ze echt geweldig vinden! ?

 • Debby Koeman says:

  Wat een toffe winactie. Onze dochter houdt er wel van om in de aandacht te staan. Ze is altijd aan het dansen en zingen en wil later popster worden, maar prinses staat ook hoog op het lijstje.

 • Net zoals bij jullie staat ook bij onze Twinmeisjes de VTech KidiZoom Vloggercam hoog op het lijstje en doe graag voor ze mee! De hele dag zouden ze met zijn tweetjes foto’s en filmpjes kunnen maken van alles wat ze doen en zien, gelukkig hebben ze ook nog andere interesses en wil 1 van de meisjes graag dierenarts worden en de andere die vind dat ze nog tijd genoeg heeft om daar over na te denken.

 • Mijn dochter wil graag een vrouwelijke Freek Vonk worden, ze is dol op kikkers en filmt nu alles uit het Freek Vonk tijdschrift. Ze wil heel graag een eigen vlogcamera, ze wordt bijna 7 het zal een mooi verjaardagscadeautje voor haar zijn.

 • Voor onze jongste zoon!
  Hij vindt het geweldig om op filmpjes en foto’s te staan. Met 3 grote broers is er altijd iets te beleven wat het filmen en vloggen waard is ?. Hij wil youtuber worden.

 • Wat een leuke actie. Ik wil heel graag mee doen voor mijn 2 dochters. Ze zijn altijd tik tok video’s te maken. De oudste is 8jaar, ze leent steeds de kiddizoom van haar nichtje want ze vind het zo leuk. Ze wil graag haar eigen manege later. De jongste van 6 wilt heel graag juf worden of dokter, dan kan ze zieke kindjes beter maken.

 • Trotsema fati says:

  Wouw welke kindje wil dit nou niet hebben? Mijn dochter wil later een dokter willen worden zodat ze( volgens haar)mama en papa kan genezen als ze oud zijn en niet naar andere dokters hoeven te gaan maar bij haar terecht gaan (Zo lief toch?❣) en mijn zoontje wil later een brandweerman worden.
  Ik waag super graag een kansje op voor ze

 • Anneliese de Waal says:

  Ik doe erg graag mee voor mijn zoon van 9 jaar oud, zou het geweldig vinden. Hij wil later graag bij de politie werken. Vind hij erg leuk.

 • Femke Dekker says:

  Dit zouden mijn kids helemaal geweldig vinden. Mijn dochter wil graag juf worden (net als mama) en de jongens willen op de boerderij werken (net als papa)

 • Super leuke actie zou hem graag willen winnen voor onze zoon (8) hij zelf zou graag willen vloggen houd van gek doen en later wil hij poltie en brandweer worden

 • Wat een super leuke en lieve actie!
  Ik kwam toevallig op deze actie, omdat ik de vlogcamera opzocht die de jongens op hun verlanglijstje hadden geplakt. Mijn jongens 5&6 zijn dagelijks hun avonturen aan het filmen met mijn telefoon of YouTube filmpjes kijken van anderen haha, als ik vraag wat ze willen worden zegt de jongste youtuber en de oudste wilt graag automonteur en gezond worden? We willen bij zijn volgende open hart operatie een kleine documentaire maken, dus hoe mooi is het als hij zelf wat dingetjes kan vastleggen en zo het misschien wat beter kan verwerken. Wij wensen iedereen in ieder geval een mooi en gezond uiteinde van dit vervelende jaar, dat 2021 weer het jaar van de kinderen mag zijn ? Veel liefs van ons & iedereen succes!

 • Les Schlepers says:

  Ooooo echt zo leuk! En allemaal vloggers in spé! Zo ook onze dochter Noor die met haar vijf jaar al talloze filmpjes maakt. Nu gebruikt ze steeds mijn telefoon wat best onhandig is soms… een vloggercamera zou dus helemaal te gek zijn en zeker om te winnen! ?

 • Deze vloggercam zou onze zoon echt wel super super super supergraag willen winnen.
  Hij wil niet enkel een bekende vlogger worden, maar daarnaast ook nog politieagent.

  Hopelijk wint hij deze cam en kan hij zijn carrière alvast starten :).

 • Als je een zoon hebt die maar 1 ding op zijn verlanglijstje heeft staan, nl. een volggercam, is het niet moeilijk om te weten dat hij dit echt wel heel graag wil. Het liefste dat hij doet is filmpjes maken en daar dan nog grapjes mee uithalen.
  Superleuk om te zien, hopelijk kan hij dit binnenkort met zijn eigen cam.

 • Miranda wils says:

  de vlogcam ❤️❤️❤️ die wilt mn meisje echt zooooooo graag❤️ haar avonturen met haar broertje vloggen, of haar zelfverzonnen dansjes.. het huis en al het speelgoed.. wat zou ze er zoet mee zijn? mn telefoon staat er vol mee! Een blijer meisje kunnen jullie niet maken ❤️ Ze wilt later heel graag dierenarts worden

 • Wauw supergaaf zeg ?? Deze vlogcamera is denk ik al de droom van ieder kind ❤
  Mn meisje heeft deze groot op haar verlanglijstje geplakt, ze vind het geweldig om alles op te nemen wat ze meemaakt ? later wil ze kapster worden en daar is ze nu stiekem al mee bezig met dat heerlijke getut van haar, dit zou zeker op vlogs voorbij komen!

 • Super leuk voor mijn dochter van bijna 5. Zodat ze samen met haar nicht van 12 kan vloggen. Ze zijn nu altijd Tik Toks aan het maken en filmpjes over hoe ze taart hebben gebakken.
  Hier zou ik ze samen heeel blij mee maken.

 • Mijn kleindochter wil later juf worden, omdat ze heel graag naar school gaat.
  Dat lijkt haar heel leuk om voor de klas te staan.
  Voor haar doe ik graag mee voor de VTech Kidizoom Vloggercam.
  Ze bakt in de coronatijd vaak koekjes en cup cakes voor mij en dan is het wel leuk dat ze daar een leuk filmpje van kan maken en die dan aan mij kan laten zien. Ik volg bloglovin en loot graag mee.

 • Mijn zoontje wil later voetballer worden maar houdt ook ontzettend van tekenen. Hij kijkt regelmatig naar filmpjes/vlogs van anderen en vindt het zelf ook leuk om iets op te nemen. Deze camera staat op zijn lijstje maar is bijna overal uitverkocht. Ik loot dus heel graag mee!☺️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: