Romantische avond samen

Tips voor een romantische avond samen

Geen zin om in het weekend naar buiten te gaan? Ook als je thuisblijft kun je ervoor zorgen dat je een romantische avond samen hebt. Met lekkere hapjes, leuke spelletjes en andere activiteiten kun je er zelf voor zorgen dat je er alsnog een geslaagde avond van maakt. In dit artikel zal ik je een aantal tips en voorbeelden geven.

Begin met een diner

Je hoeft niet perse naar een restaurant om goed te eten. Ook een romantische avond samen thuis kun je verzorgen met een mooi, romantisch diner. Je kunt ervoor kiezen om zelf lekker te koken, maar je kunt ook een heerlijke maaltijd laten bezorgen. Zorg voor wat kaarsen, wijn en geschikte muziek en je avond begint al helemaal top. Naast het eten is de sfeer is natuurlijk het belangrijkst. Zorg dus dat je dit van te voren goed hebt geregeld. Zorg dat je een goede afspeellijst hebt, zodat je niet ongemakkelijk steeds de muziek hoeft te veranderen.

Voor na het eten kun je zorgen voor lekker ijs, of andere nagerechten. Ook kun je speciale koffie zetten of een aantal cocktails maken. Zo begin je helemaal goed aan jullie romatische avond samen. Ook kun je het eten en de drankjes verzorgen in een bepaald thema, zoals een mooi land. Je kunt ook speciale drankjes hierbij gaan proeven, of zorgen voor lekkere snacks.

Romantische avond samen

Als je lekker gegeten hebt, is het goed om daarna even uit te rusten met wat koffie of een ander drankje. Hierna kan het leuk zijn om weer iets actiefs te gaan doen. Zo kun je bijvoorbeeld een leuk bordspel of gezelschapsspel gaan doen. Ook kun je tussendoor even een gokje wagen bij een online casino in Nederland. Je kunt ook online beginnen aan een romantische avond samen in een escape room.

Filmavond

Als jullie hierna moe worden, kun je weer rustig aan doen en lekker relaxen. Ga bijvoorbeeld een film kijken, of een leuke serie. Ook dit kan samen met het eten verbonden worden aan een bepaald thema. Zo kun je bijvoorbeeld Italiaans eten en hierna een Italiaanse film gaan kijken. Als je liever wil lachen, kun je een voorstelling van een cabaretier opzetten. De televisie niet aanzetten en gewoon gezellig gaan praten en uitrusten kan ook voor een romantische avond samen zijn. Zeker na een hele week hard werken. Met een lekker drankje en wat te eten erbij is dit altijd een goede beslissing.

Late Night wandeling

Houden jullie ervan om buiten te zijn? Dan kun je ook tijdens jullie romantische avond samen een mooie wandeling maken. Loop bijvoorbeeld naar het water of een andere mooie locatie. In het park of naar een leuk café. Zo kun je nog even de deur uit, ook al is het maar voor een uurtje. Als het overdag warm weer is, is het ’s avonds vaak heerlijk om even rond te lopen in de koele nacht. In het donker is het ook erg romantisch, zeker met een paar drankjes op. Zodra je genoeg hebt gezien kun je weer lekker naar binnen en verder gaan waar jullie gebleven waren. Er zijn genoeg opties voor een leuke avond, ook als je geen zin hebt om de deur uit te gaan.

Wat doen jullie graag voor een romantische avond samen?

Uitgelichte afbeelding van Shutterstock

Spread the love

One thought on “Tips voor een romantische avond samen

  • Koken, nieuw recept proberen en alles zelf samen maken. Zacht muziekje aan en dan hebben we de beste gesprekken. Niet romantisch voor sommigen, maar ik vind van wel 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.