Viking Toys Ecoline Tractor met voorlader

Het Zweedse speelgoedmerk Viking Toys staat voor mooi en duurzaam speelgoed. De voertuigen van dit merk hebben mooie ronde vormen, geluidloze banden en een oersterke constructie. Ideaal om lekker mee te spelen in huis, maar ook in de tuin, het zand, water en waar je maar wilt. Nu komt Viking Toys met een nieuwe lijn, de Ecoline. Met deze nieuwe lijn gaat Viking Toys nog een stap verder en wordt nog duurzamer! Ik mag de Ecoline Tractor met voorlader verloten.

Viking Toys Ecoline Tractor met voorlader

Viking Toys

Al vanaf het begin in 1974 staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel bij het Zweedse Viking Toys. Zo wordt er gewerkt volgens de vijf S’en. Safe, Soft, Simple, Silent en Strong:

  • Safe: Het speelgoed is ontworpen en getest om veilig te zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. Alleen de beste materialen worden gebruikt, food-grade plastic dat toxine-, BPA-, PVC- en ftalaatvrij is.
  • Soft: Alle producten zijn gemaakt van zachte materialen die zowel kinderen als meubels en vloeren beschermen.
  • Simple: Tijdloos ontwerp dat verschillende generaties aanspreekt.
  • Silent: Vrijwel geluidloos spelen door de zachte materialen.
  • Strong: De duurzame materialen maken het speelgoed bijna onverwoestbaar.

Daarnaast is het speelgoed ook nog eens vaatwasserbestendig, dus makkelijk schoon te maken.

Ecoline

De Viking Toys-voertuigen zijn gemaakt van duurzaam plastic, zonder BPA en phthalateen en gekleurd met gifvrije kleurstoffen. Bij de Ecoline is de kunststof op aardoliebasis vervangen door kunststof op plantaardige basis. Dit maakt het niet-giftige speelgoed nog milieuvriendelijker en organischer. Deze nieuwe, biologische kunststof wordt gemaakt van suikerriet en is 100% hernieuwbaar.

De productie van deze Ecoline-serie begint bij het vermalen van rauwe suikerriet. In een speciale fabriek wordt hierna groene polyethyleen geproduceerd. Viking Toys gebruikt dit groene PE om de Ecoline te maken. Suikerriet absorbeert CO2 uit de lucht en vermindert hiermee het broeikaseffect. Ecoline is dus olievrij en 100% recyclebaar. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton.

De tractor (21 cm) met voorlader maakt deel uit van de Ecoline-serie. Met zijn zachte pastelkleuren is het een prachtig exemplaar. Prima geschikt voor kinderen van 1-5 jaar.

Winactie Viking Toys Ecoline Tractor met voorlader is gesloten

Ik mag een Viking Toys Ecoline Tractor met voorlader verloten onder mijn lezers. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

90 thoughts on “Viking Toys Ecoline Tractor met voorlader

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.