Glam Goo! - Makes Slime Fashinable

Glam Goo! – Makes Slime Fashinable

Schreef ik vorige week nog over de Poopsie Surprise Slime Llama, deze week weer een leuke slijm cadeautje voor de feestdagen. Maar deze keer voor de al wat oudere meiden. Glam Goo heeft namelijk vier verschillende leuke thema pakketjes om slijm te maken om deze vervolgens heel fashinable te bewaren in een mooi sieraad; het Galactisch glitterpakket, het Zeemeerminnendromen-pakket, het Modieuze sieradenpakket en het Glam Luxe pakket! Voor welke pakket kies jij?

Glam Goo! - Makes Slime Fashinable

Hoe je je ook als ouder je er mogelijk tegen verzet, het maken van slijm blijft populair bij de kinderen. Natuurlijk kun je zelf aan de gang met slijm maken, maar vaak wordt dat toch een knoiepartij (waarschijnlijk waarom kinderen het zo leuk vinden en ouders wat minder. Met de pakketten van Glam Goo wordt het maken een stuk wat makkelijker en geven het pakket er ook meteen een modieus tintje aan.

Glam Goo!

Glam Goo ligt deze feestdagen met vier soorten Modieuze sieradenpakket in de speelgoedwinkels. De pakketten bevat alles om supermodieuze slijm te maken, maar er zijn ook draagbare slijmaccessoires een hoofdband, ringen, oorsieraden en een halsbandje om je slijm in te bewaren en in mee te nemen.

Elk pakket bevat Glam Goo, het doorzichtig slijm, verschillende sprankels, glanspoeders en een lekker geurtje en mooie slijmaccessoires om je zelf maakte selim in te bewaren en altijd bij je te dagen.

Als eerste maak je het heerlijk aanvoelende fluweelslijm. Meng vervolgens naar eigen smaak de glanspoeder en de sprankels er door heen. Kneed het slijm met je handen net zo langn tot het minder plakkerig aanvoelt (tip van een pro!). Zodra je slijm er supercool uitziet, voeg je het toe aan je accessoires. Daarna kan je ze dragen voor een unieke look!

Creëer slijmmode met Glam Goo

Er zijn maar liefts vier verschillende Glam Goo pakketten verkrijgbaar voor de echt slijm-liefhebbende fashionistas

  • Modieuze sieradenpakket bevat 1 doorzichtig slijm groot, 1 doorzichtig slijm klein, 1 fluweelslijm klein, 5 sprankels, 3 glanspoeders en 1 geurtje. In dit pakket vind je maar liefste 6 draagbare slijmaccessoires; een hoofdband, 2 ringen, 2 oorsieraden en een halsbandje).
  • Glam Luxe pakket; dit pakket wordt geleverd met een luxe tasje, BFF-halsketting (2 helften) en hartvormige ring, inclusief houder met doorzichtig slijm (Glam Goo), 3 sprankels, 2 glanspoeders en 1 geur.

Je kunt je glam-slijm toevoegen aan de BFF-halsketting, een hartvormige ketting in twee helften om met je BFF te delen, of aan de hartvormige ring. Mix en match accessoires en slijm om jouw look elke dag weer anders te maken.

Glam Goo Thema pakketten

Naast de grote Glam Gloo pakketten zijn er ook 2 thema pakketten. Deze zijn wat kleiner, maar maken daarmee zeker een mooi cadeau voor de feestdagen. De Thema pakketten zijn;

  • Galactisch glitterpakket bestaat uit doorzichtig slijm, 3 sprankels, 2 glanspoeders, 1 geur en 2 draagbare slijmaccessoires; hemelse halsketting en galactische ring
  • Zeemeerminnendromen-pakket bevat doorzichtig slijm, 3 sprankels, 2 glanspoeders, 1 geur en een halsbandje van schelpen en zeemeerminnenring met parel.

Wat vonden wij ervan?

De Glam Goo pakketten stonden al lange tijd op het verlanglijstje van de meiden. Ze waren dan ook erg blij toen ze het Zeemeerminnendromen-pakket in hun schoen vonden. Het slijm is zeer makkelijk zelf te maken en de meiden hadden er weinig hulp van mij bij nodig. Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. De tip om goed te blijven kneden is zeker een goede tip. Dit maakt het slijm uiteindelijk minder plakkerig, waardoor het beter in de sieraden te bewaren is.

Het is leuk om op deze manier het slijm mee te nemen en je outfit op te leuken met een mooi sieraad. Maar het eigen leuke van dit pakket is toch het slijm maken en dan dat kan helaas maar een keer.

Heb jij al eens een GlamGoo slijm geprobeerd?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.