Playmobil Winter Fun

Met Playmobil naar de Wintervakantie in de sneeuw

Was er in het voorjaar nog een PLAYMOBIL huwelijk, nu gaan we gezellig op wintersport. Om de lancering van het nieuw thema: De Wintervakantie in de sneeuw te vieren, werden wij met het hele gezin uitgenodigd voor een middagje skiën en snowboarden in Snowworld. Aangezien iedereen (behalve ik) graag op de latten staat, gingen we natuurlijk mee. Gelukkig was er voor mij warme chocolademelk.

Playmobil Wintervakantie

Mijn vriend gaat al jarenlang op wintersportvakantie. Natuurlijk heb ik het wel geprobeerd, maar naar een paar lessen snowboarden, paniekaanvallen in de stoeltjeslift en tranen heb ik besloten dat dit toch niet aan mij besteed is. Geef mij maar de warme gluwein tijdens de apres-ski. Omdat ik eigenlijk al te oud was misschien om nog onbezonnen die berg af te sjezen, hebben we onze dochters al vroeg op skiles gedaan bij Snowworld. Gelukkig hebben zij nog weinig angst en vinden zij het superleuk. Ze keken dan ook erg uit naar deze middag, waarin ze weer een lesje kregen.

 
 

We kregen bij binnenkomst een heelijk kopje koffie met apfelstrudel en voor kinderen was er limonade en muffins. De ruimte was helemaal in kerstsfeer al ingericht en natuurlijk stonden overal tafels met daarop de nieuwe PLAYMOBIL serie. Na een korte introductie en uitleg over de middag kregen we eerst nog een verrassing op de berg. Daar daalde zowaar Gene en Twinkle Starglitter van de Super4 de berg af.

Daarna was het tijd om om te kleden en de skispullen op te halen. Omdat ik vorige week nog op bezoek was bij X-Factor PR, had ik daar voor de meiden een mooi skipak en skijas van Hummel mogen lenen voor deze middag. Hummel ken je misschien van de voetbalkleding, maar ze hebben ook een mooie winterkledinglijn, ook voor kinderen. Met name Kleine Zus was verliefd op haar roze jas met bontkraag. Grote Zus vond het skipak ook lekker handig omdat ze zo in een keer klaar was om de berg op te gaan. Zij hield het liefst de hele dag haar muts op (dat is cool) met roze pompoen, die je heel makkelijk ook kunt vervangen door een zwarte. Zelf was ik erg blij met de bijbehorende handschoenen. De wanten van Kleine Zus hadden een rits tot aan de duim, waardoor er geen gesjor was om ze aan te trekken.

De kinderen waren allemaal op leeftijd in groepen verdeeld en kregen zo op hun eigen niveau les. Het is zo schattig om te zien hoe die kleintjes de berg afglijden. We werden steeds goed opgevangen door de skilerar(ess)en en had het reuze naar hun zin. Maar na een paar afdalingen te hebben gezien en wat foto’s en filmpje te hebben gemaakt, hield ik het wel voor gezien. In de hal was het -5’C, dus ging ik snel weer lekker warm naar binnen.

 

 

 

Na een uurtje les waren de kinderen ook wel helemaal moe en koud. Binnen stond daarom ook voor hen limonade met fruitspietje en heelijk chocolademelk met slagroom klaar. Gelukkig was er ook nog even tijd om met de PLAYMOBIL te spelen. Gene en Twinkle Starglitter hadden ondertussen ook de latten afgedaan en kwamen nog even langs voor een Meet&Greet met de kinderen. Bij het afscheid kregen de meiden ook nog een grote doos met daarin het PLAYMOBIL Skihuis. We hebben echt een superleuk middag gehad en alweer helemaal zin gekregen in het aankomende winterseizoen.

  

Playmobil Wintervakantie

Pak je snowboard, glij van de berg en schuif aan in het chalet voor een warme kop goulashsoep. Wintersport- en sneeuwliefhebbers kunnen hun hart ophalen met eindeloos veel sneeuwpret en avonturen op de berg. De collectie is uitgerust met een skihut met restaurant en lodge, een skischool, een winterse 4×4 SUV met dakkoffer, een sneeuwscooter, een sneeuwballengevecht en verschillende wintersporters op ski’s, snowboard of de snowtube.

Playmobil Winter Fun

Om de wintersportbeleving zo realistisch mogelijk te maken is aan de kleinste details gedacht. Van verschillende ‘lange latten’ en skiklas met mascotte tot de meest typische pistegerechten. Alles is aangekleed in gezellige, winterse kleuren. Bij het winterse chalet met restaurant hoort een gezellige lodge. Hier kunnen de sportievelingen na een actieve dag op de piste met rode wangen tevreden in hun slaapzak kruipen. Het thema is uit te breiden met verschillende  (wedstrijd)skiërs en -snowboarders, een sneeuwballengevecht en een skischool. De brede winterse collectie maakt het mogelijk om een compleet wintersportgebied te creëren en met de hele familie van de berg te suizen.

De PLAYMOBIL Wintervakantie bestaat uit de volgende items:

De PLAYMOBIL Wintersportvakantie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en verkrijgbaar in de speelgoedwinkels en online.

Spread the love

20 thoughts on “Met Playmobil naar de Wintervakantie in de sneeuw

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.