Verlanglijstje My Little Pony Onderwater

My Little Pony op het verlanglijstje

Nog maar een paar nachtjes en dan barst het Sinterklaasfeest in Nederland los. Vanaf maandag zal Diewertje Blok ons dagelijks op de hoogte houden van of de Sint en zijn Pieten wel op tijd in Dokkum zullen aankomen. Met een beetje geluk zal dat zijn op zaterdag 18 november en mogen vanaf dat moment ook weer de schoentjes gezet gaan worden. Hier in huis wordt al druk gewerkt aan indrukwekkende verlanglijstje. Voor de nodige inspiratie zal ik de komende weken diverse thema verlanglijstjes langs laten komen met cadeau ideeën, vaak ook met een winactie erbij. Vandaag trappen we al af met een My Little Pony verlanglijstje en een mega winactie.

Verlanglijstje My Little Pony Onderwater

Vorige maand ging de allereerste My Little Pony bioscoopfilm in premiere. Wij mochten daarbij zijn en sindsdien zijn de meiden weer helemaal vol van de My Little Pony’s. De haren worden geborsteld, ze mogen mee in bad en natuurlijk worden ook de scenes uit de film nagespeeld. Natuurlijk is er naar aanleiding van de film ook nieuw My Little Pony speelgoed te vinden in de winkels. Omdat de film zich voor een deel onderwater afspeelt in de onderwaterwereld Seaquestria, zijn echte zwemmende Pinkie Pie met een lichtgevende zeeponystaart voor mee in bad verkrijgbaar! En met de verschillende speelsets kunnen de kleine My Little Pony fans zich helemaal onderdompelen in de magische wereld van hun heldinnen: met verrassingskamertjes, licht, een heuse waterbubbelwand, zeepony’s, een schatkist en nog veel meer.

In de wereld van My Little Pony draait het om de magie van vriendschap. Samen spelen en samen plezier beleven is dan ook belangrijk in de verhaallijnen van My Little Pony. En hoewel de pony’s allemaal hun eigen karakter hebben – en hun eigenaardigheden – leren ze daar mee om te gaan en elkaar te helpen. Ook is dit vriendschapsthema terug te vinden, zo zijn er de Stralende Vriendjes, deze Pony’s die gaan gloeien als ze een andere Pony high-fiven, en de set waarin Prinses Twilight Sparkle een duet zingt met haar beste vriendje Draakje Spike. Al het speelgoed is geschikt voor de leeftijd 3+

My Little Pony: de Film

In My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit! De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

 My Little Pony: de Film is een spannende en vrolijke animatiefilm met veel muziek. Zangeres Sia verleende haar medewerking aan de film met een originele song. Ook is één van de karakters van de film, Serenade Songbird, geïnspireerd op de populaire zangeres.My Little Pony: de Film is geschikt bevonden voor 6 jaar en ouder en draait nu nog in de bioscoop.

De Fashion ZeePony’s

In de film krijgen de My Little Pony’s in echte ZeePony’s tijdens hun avontuur onderwater. Ze hebben een kleurrijke lange zeepony-staart en een Cutie Mark op hun rugvin. Als je in deze Cutie Mark clip knijpt, verandert de Zeepony in een Pony met een rokje. Zo kunnen ze zowel op het land als in de zee spelen en de spannendste avonturen beleven!

My Little Pony Zeepony - FluttershyMy Little Pony Zeepony - Rainbow Dash

Naast de de Fashion Pony’s Fluttershy en Rainbow Dash, zijn ook Rarity en Pinkie Die veranderd in Zeepony’s. Zij zijn zijn verkrijgbaar met Rarity’s Beauty salon en Pinkie Pie’s hippe Smoothy bar.

My Little Pony Zeepony - Pinkie PieMy Little Pony Zeepony - Rarity

De Fashion ZeePony’s zijn verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en online vanaf €13-19

Pinkie Pie, de Zwemmende Zeepony

Bijna alle Pony͛s kunnen mee in bad of onder de douche, maar deze is ervoor gemaakt! Zeepony Pinkie Pie heeft naast een rugvin, met de kenmerkende Cutie Mark, ook een hele mooie zeeponystaart. Als je haar in het water legt, zwemt ze helemaal zelf en haar staart licht onder water op. Zwem jij met haar mee?! En dan na het zwemmen lekker met natte haartjes op de bank.

Zwemmende Pinkie Pie – Zeepony is verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en online

Seaquestria Lagoon Speelset

My Little Pony Seaquestria Lagoon

Je onderdompelen in de magische wereld van Seaquestria? Met de speelset Seaquestria Lagoon kan dat. Zwerf met Pinkie Pie door de verschillende kamertjes in de Schelpenbaai en laat haar in de hangmat chillen. Of kam haar haren als ze bij haar schelpvormige kaptafel zit. Deze speelset heeft geheime deurtjes, waardoor je elke keer weer in een ander spannend kamertje belandt. Met een parelknop activeer je de bubbels in de onderwaterkamer. De lagune is bovendien verlicht, wat de belletjes nog magischer maakt. Zo wordt Seaquestria levensecht en beleef je met Pinkie Pie de Zeepony de leukste onderwater-avonturen!

Seaquestria Lagoon Speelset is verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en online vanaf €43

Stralende Ponyvriendjes

My Little Pony Stralende vriendjes - Rainbow DashDe Stralende Ponyvriendjes hebben een heel speciaal hoefje. Geef je je stralende Ponyvriendje een high-five, dan knippert ze van geluk. Zo zie je extra goed wat een mooi patroontje ze heeft. Maar als ze een ander stralend Ponyvriendje ontmoet, wordt het echt speciaal. Dan kan je samen spelen voor nog meer ponypret. Doe hoefje-klap met een ander My Little Pony Stralend Vriendje en je ziet hun hele lijfje gloeien van puur geluk. Stralende vriendinnetjes for ever!

   My Little Pony Stralende vriendjes  My Little Pony Stralende vriendjes

Stralende Ponyvriendjes is verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en online vanaf €20

Twilight Sparkle & Spike Duet

Prinses Twilight Sparkle heeft een keeltje als een nachtegaal. En Spike het Draakje doet ook zijn best! Als je de prinses even alleen wilt horen, of zelf met haar een duet wilt zingen, druk dan op het Cutie Mark knopje. Vind je het gezellig als Spike meezingt, dan zet je hem naast de prinses. Zo zingen ze samen de mooiste liedjes in duetvorm.

My Little Pony Twilight Sparkle & Spike Duet My Little Pony Twilight Sparkle & Spike Duet My Little Pony Twilight Sparkle & Spike Duet

Twilight Sparkel & Spike Duet zijn verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en online voor €33

Canterlot en Seaquestria Kasteel

Duik onder water en kijk rond in de onderwater wereld van Seaquestria, waar Koningin Novo regeert. Beleef in het kasteel de gaafste avonturen met de koningin en Spike de kogelvis. Laat ze van de glijbaan glijden of zet ze in deluchtbelvormige lift waarna ze midden in Seaquestria terecht komen. Misschien is er in Seaquestria wel een feestje. In dat geval kunnen Koningin Novo en Spike dansen op de dansvloer als jij draait aan de toren. Of laat ze spinnen op Jamal de Octopus! Ben je in voor meer avontuur, ga dan met Novo en Spike op zoek naar de schat. Zodra je de schat vindt, druk je op de knop waarna de schatkist open gaat. Welke schatten ontdek jij?

My Little Pony Canterlot en Seaquestria Speelset My Little Pony Canterlot en Seaquestria Speelset My Little Pony Canterlot en Seaquestria Speelset

My Little Pony Canterlot en Seaquestria Speelset

Canterlot en Seaquestria Kasteel is verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en online voor €75

Sinterklaas Winactie #1 My Little Pony Canterlot en Seaquestria kasteel is gesloten

Winnaar MLP Kasteel

De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Op zoek naar andere leuke cadeautjes voor 6-jarige; see more

Spread the love

109 thoughts on “My Little Pony op het verlanglijstje

 • Christa lindhout says:

  Wat een gaaf kasteel niet waar. Mijn dochter is met een verjaardags feestje naar de film gegaan. Ze vond hem best spannend dat ze in steen werden veranderd. Het vriendinnetje roos was de jarige en ik zou graag haar dit kasteel willen geven zodat ze met al haar vriendinnen lekker de film kunnen overspelen. Ik denk zonder het stukje dat ze stenen beelden werden ?

 • Wat een super actie! Ik zou graag dit kasteel willen winnen voor onze dochter Lynn. Ze heeft de film gezien en sindsdien staat my little pony speelgoed op nr 1 op haar verlanglijstje. Ze wil zelfs een zeemeermin worden!

 • Ooooh wooow wat is dit een gave winactie..!!
  Ik doe heeel graag mee voor mijn geweldige dochter Julia.. wat een ideaal sinterklaas/kerst cadeau ?

  Facebook: An Na

 • Els Wanders says:

  Voor mijn dochtertje, bij opa en oma hebben ze nog een oud poppenhuis staan, waar ze altijd graag mee speelt. Met dit mooie kasteel kan ze denk ik net zo leuk spelen als met het poppenhuis. En ik vind het er ook erg leuk uitzien.

 • Daan moerland says:

  Mijn meisje wordt helemaal blij van my little pony en heeft ook een hele grote verlanglijst met allemaal nieuwe spulletjes? ik doe graag mee voor papa’s liefste die ook nog eens bijna 4 wordt, hier zou ze echt doldoldolgelukkig mee zijn??

 • Daniela da Silva says:

  Mijn droom is dit aan mijn meisje Lily te kunnen geven.
  Zodat zij net als mama vroeger veel plezier met my little pony mag beleven.
  Lekker haar fantasie de vrije loop laten gaan.
  En mama speelt stiekem mee, tot het tijd is om te gaan slapen met de maan.

 • Wat een prachtig kasteel, zulke mooie details. Ik loot heel graag mee voor mijn meisje. Einde van deze maand is ze jarig, wie weet kan ik haar blij maken met dit geweldige kado. We zouden ook naar de film gaan, op een zondag. Dochterlief helemaal blij! Met de bus naar de bios en film kijken, dat is natuurlijk feest. Maar helaas bleek op de dag zelf dat door een evenement in de stad alle busroutes afgesloten waren en de bussen dus niet reden, groot verdriet..

 • Cindy Framke says:

  Wauw wat een supergave actie. Ik doe heel graag mee voor mijn 2 dochtertjes. Hier kunnen ze heerlijk samen mee spelen. Ze zijn allebei helemaal gek op my little pony maar zo’n mooi kasteel hebben ze nog niet. Zou een fantastisch sinterklaascadeau zijn ❤

 • Ik ken een meisje en dat vraagt niet veel,
  maar oh wat wil ze graag dit Kasteel!
  Ze gaat dan compleet uit haar dak,
  hopelijk zit het binnenkort echt in de zak!

 • Patricia Paling says:

  Wauw!!! ? Ik doe heel graag mee voor mij dochter Liv! ❤ Ze is helemaal dol op My Little Pony! Op haar verlanglijstje staat dan ook van alles van MLP!? Ook de losse speelset van Seaguestria! Maar het kasteel en Seaguestria in zou natuurlijk nog gaver zijn! Wat zou dat een verrassing zijn voor haar 6de verjaardag op 22 december! ??

 • Joke Dezijn-Oosterling says:

  Ik liet mijn dochter Aimy van 6 het kasteel zien en ze “flipte”gelijk haha! Zou het erg graag voor haar winnen. Ze is deze maand jarig en helemaal gek met My Little Pony! Ze speelt met mijn oude pony’s van vroeger en met de nieuwe pony’s. Erg leuk om te zien.

 • Wow wat een gave prijs, deze staat ver bovenaan de lijst.

  Hiermee maken we onze dochter Noor heel erg blij,
  En ook de nichtjes staan dan zeker in de rij.

  Ze willen er dan allemaal mee spelen,
  En dat gaat zeker niet vervelen.

  We gaan nu heel erg hard met onze duimen draaien,
  Ik hoop dat niemand anders het gras voor onze voeten gaat weg maaien.

 • Sabine Bientje (Flothuis) says:

  Dit is echt het mooiste cadeautje voor mijn dochter Mara oooooooooit! Ze is zoooo gek op My Little Pony en ze droomt van dit kasteel. Ik weet zeker dat ze Sinterklaas eeuwig dankbaar is als hij dit komt brengen bij haar.
  Natuurlijk volg ik op alle kanalen en waar mogelijk heb ik de actie gedeeld! Nu alleen nog maar hard duimen 🙂

 • marieke flikweert says:

  wij zijn een nachtje aan het logeren bij opa en oma. oma heeft de my little pony van vroeger van zolder gehaald. elin is er zo superleuk mee aan het spelen… het zou zo ontzettend leuk zijn alsmik dit voor elin zou winnen….

 • Tamara Stoc says:

  Wat wilde ik vroeger graag op paardrijden en my little pony, maar helaas mijn wensen werden niet vervuld. Ik gun het mijn dochter van harte 🙂

 • Ik doe mee voor mijn dochter Sophia die vandaag de film heeft gezien en helemaal weg is van My little pony. Deze wil ik haar graag cadeau doen met Sinterklaas.

 • Jacqueline Van de Manakker says:

  Dit zou nou een prachtig kado zijn voor mijn kleindochter Lenn. Ze speelt nu nog altijd met de little pony’s die van mijn dochter zijn geweest en dus al ruim 25 jaar oud. Deze oma zou haar hier heel graag mee willen verrassen

 • Ik moet eerlijk bekennen dat dochterlief nog niet weet wat een My Little Pony is.
  En dat is natuurlijk een groot gemis!
  Ik zou daarom graag voor haar het kasteel winnen.
  Zodat haar liefde voor My Little Pony kan beginnen.

 • Deze uitdaging in dichtvorm ga ik graag aan
  in de hoop met dit geweldige speelset aan de haal te gaan
  ik heb een grote My Little pony fan hier in huis rondlopen
  en dat ik voor haar mag winnen, kan ik alleen maar hopen
  een eigen paleisje voor haar Little Pony’s en vrienden erbij
  zeker weten daarmee is mijn vijfjarige meid, ontzettend blij
  Deze mama wil stiekem zelf ook graag met die speelset spelen
  dus mocht ik winnen, zullen we deze prijs eerlijk delen
  Mama’s liefste hopelijk ontvang ik binnenkort een superfijn bericht
  en zie ik als gevolg daarvan mijn dochtertje’s stralende gezicht

 • Kelly Aarts says:

  Ik moet mijn best doen om weer even in de ‘rijmstand’ te komen,
  Maar ik doe mijn best, want dit is het kasteel van mijn meiden hun dromen,
  Ik snap dat mijn meiden hier dol op zijn,
  Want ook mama vond dit vroeger heel erg fijn,
  En kon uren spelen met My Little Pony, zonder zich te vervelen,
  Hoop dat mijn meiden er binnenkort ook mee kunnen spelen!

 • Mama weet niet wat ze ziet,
  Dochterlief gelooft haar ogen niet!

  Wat is dat nu toch,
  Op deze mama’s liefst Sinterblog?

  Als wij dit kunnen winnen,
  Moeten we niet lang bezinnen!

  Dan schrijven wij een mooie rijm,
  En hopen we stiekem de winnaar te zijn!

  Want twee gekke meiden zoals wij,
  Daar hoort my little pony helemaal bij!

  Mama en dochter helemaal zot,
  Van dat kasteel Canterlot!

  Dank je voor de mooie kans,
  Het spelplezier te delen met je fans!

  Van je kapoentjes

  Mama Inge en Lott ❤️

  (Liken & delen met plezier!)

 • Dit paleis komt recht uit mn meisje haar dromen
  Want ze heeft al heel vaak gezegd dat ze hoopt dat deze mee uit Spanje mag komen 😉
  Ze is een hele grote eenhoorn fan
  En wilt zelfs soms dat ik speel dat ik er 1 ben! ?
  De my little pony film vond zw prachtig
  Al was ze voor de bios wel wat zenuwachtig
  Spelen met haar pony’s doet ze soms echt urenlang,
  En niks kan dat meer overtreffen ben ik bang..
  O wacht, een kasteel, zo recht uit de film die zo mooi was!
  Dan zie je haar gezichtje glunderen pas!
  En papa speelt stiemen nog heel graag mee,
  Even zo’n genietmomentje tussen ons twee.
  Super dat je je fans een kans wil geven, om zulke genietmomentjes met de kids te mogen beleven ?

 • Michael noo says:

  Met dit prachtig cadeau steel ik deze feestdagen heel graag de show
  om deze cadeau te mogen doen aan mijn dochter zou zo super zijn dat ik nu
  voor het eerst in mijn leven voor een prijs rijm….

 • Nancy van der kamp says:

  Wat een ontzettende leuke actie om te winnen, ik ben meteen zo enthousiast weet niet meer waar te beginnen.
  Ik doe mee voor Mn kleine vriendinnetje die is gek op eenhoorns en een paard, ze speelt er de hele dag mee knuffelt ze en kamt hun lange staart.
  Zij zou dit werkelijk prachtig vinden en door de dolle zijn, ik sou haar hier ontzettend mee verrassen en een blij gezicht is altijd fijn!
  Daarom waag ik een gokje en doe ik dan ook mee, zo heeft zij straks misschien een mooi kasteeel voor dr paardjes en dat is een super idee!
  Roze en paardjes een meisjesdroom komt uit, ik zou haar reuze blij maken en dat verdient zij echt, vandaar dit besluit.

 • Sophia Grootjans says:

  Ik wil dit mega grote My Little Pony kasteel cadeau doen aan mijn dochtertje Isa van 5 jaar. Zij is dol op My Little Pony en dit kasteel zal dan ook pronken op haar kamer. Waar ze gegarandeerd uren- en urenlang mee zal spelen

 • Chantal Wollaars-Donath says:

  Het my little pony kasteel dat is wat ik wil.waarom zal jij je nu afvragen?om mijn dochter teplagen!
  Een moeder die met zon gaaf cadeau zit tespelen dat is een beetje vreemd daarom ben ik soms zo gek als een eend!

  Zucht..zoals je ziet is rijmen niet echt mijn ding;)
  Ik wil graag mee doen voor mijn dochter die dit kasteel heel erg gaaf zou vinden.ze speelt regelmatig bij een vriendinnetje met de my little ponys en daar is ze altijd erg enthousiast over dus helemaal leuk!

 • Tamara Smit says:

  Wat een mooi kasteel! Ik doe dit graag cadeau aan mijn dochters, omdat ze dat wel verdienen. Eigenlijk zijn ze best bescheiden en vragen ze niet snel om grote dingen. Een keer extra verwennen is ook leuk!

 • Elisabeth van der Meer says:

  Ik doe graag mee voor mijn My Little Pony Fans. Na het zien van film spelen ze weer volop met de Pony’s en zouden dit kasteel dan ook fantastisch vinden

 • Wat een prachtig kasteel ??, was ik zelf nog maar een klein meishe5, zucht…
  Gelukkig ken ik 2 lieve schattige meisjes, mn nichtjes Alyssa van 5 en Evi van 2. Zij gaan dit kasteel ook gaaf vinden en dan ga ik stiekem wel met ze meespelen. Ook zijn ze graag prinses of zelfs koningin, dus dan komt een echt kasteel goed van pas.

 • Christine ten Hoor says:

  Oh wat zal mijn meid,
  Blij zijn met het feit
  Dat dit prachtige present
  Staat in ons appartement
  Ze zal elke dag spelen
  En de pony’s behandelen als juwelen

 • Dorien Broekhof says:

  Nova is ons tweede kind
  Die deze pony’s geweldig vindt
  Als tweede krijg je vaak de leftovers van de grote zus
  Daar is Nova het niet altijd mee eens, dus…
  Een eigen pony cadeau zou zij geweldig vinden
  Een eerstehands cadeau om zelf eens te verslinden
  Een kasteel voor de kleine, maar stoere prinses
  voor Nova, het tweejarige zusje van Tess!

 • Ontzettend mooi!! Wat zou ik deze prijs enorm graag cadeau willen doen aan mijn drie kindjes.
  Ik zie ze al zo spelen met het kasteel onder de kerstboom <3

 • marij brand says:

  wat een onwijs mooi kasteel! hier zal mn dochtertje helemaal weg van zijn! De ponys heeft ze allemaal al maar zon kasteel zal zeker een aanwinst zijn voor der 🙂

 • Wauw wauw wauw, wat een kei gave win actie! Dit kasteel zou ons dochtertje Marissa zo te gek vinden. Ze speelt de laatste tijd alleen met my little pony’s en geeft ze ook allemaal een naam?.
  Ze zou zo kasteel wel enorm vet vinden!!!;)
  Hier kan ze uren mee spelen, en zelfs haar broertje van 7 kan mee spelen!!

  Fingers crossed?

 • Wauw gaaf!! Super leuk voor beide dochters
  Vooral mijn oudste van 4 vind dit vast geweldig
  Dol op my little pony
  Zijn in de herfstvakantie naar de film van my little pony geweest
  Leuk cadeau voor in de zak van sinterklaas

 • Wauw gaaf zeg!!
  Leuk voor beide dochters
  Jongste vond paardjes leuk. Oudste echt fan van my little pony. Zijn met de oudste van 4 in de herfstvakantie naar de film van my little pony geweest

  Dit zou echt super zijn voor in de zak van sinterklaas

 • Patricia de Koning says:

  Ik doe hee graag mee voor felicia, zij is het dochtertje van mijn beste vriendin.
  En die kleine schat gun ik de wereld!
  Zo klein en al meer meegemaakt dan n ieder kan bedenken ze is mijn kleine schat.
  En dit zou voor haar een fantastisch kado zijn om mee weg te dromen.

 • Janine Tuinstra says:

  Wat gaaf! Mooi,? veel opties en groot! Geen prul.
  Ik zou het niet kunnen kopen Vd meiden, questie van keuzes uiteraard maar zou het daarom super graag winnen! Ze zullen er vast super blij mee zijn! Ik gun het ze zoooo. Daarom zou ik willen winnen.

 • Thomas Geurts says:

  Onze Lynn heeft net ontdekt dat ze zelf hele scenarios kan verzinnen.
  Daarom wil haar pappa dit zi graag voor haar winnen.
  Zodat ze in dit schitterende kasteel,
  Heerlijk kan spelen en ook heel veel.
  Dan kan haar kado de verhalen die ze verzint extra verrijken,
  En pappa heerlijk uren naar het schouwspel kijken!

 • Ahhhhh zo gaaf! Ik kan niet dichten dus dat wordt echt lastig. Wat ik wel weet is dat mijn dochter en zoon dit geweldig zullen vinden dus ik doe graag mee. Fingerd crossed

 • Karin Heijenk-de Lange says:

  Ohw wat een prachtig kasteel
  En van mlp heb je nooit teveel
  Als kind speelde ik daar al mee
  Dus nu is het tijd voor mijn Lucky Day
  Als kado voor mijn dochters, want die zijn ook fan
  En dan geven voor Sinterklaas of onder de den.
  Blij worden ze er zeker van
  Als ik dit kado geven kan.

 • Dochter elise van 6 heeft haar verlanglijstje volstaan met my little pony. ze speelt sinds 2 jaar volop met mijn oude ponys en heeft de collectie inmiddels aardig uitgebreid! naast dat ze gek is op ponys en barbies (gaat ook goed samen) wil ze ook op paardrijden omdat ze zoieso gek is op paarden/ponys dus tja dit cadeau is dus wel het cadeau wat ook daadwerkelijk bovenaan haar verlanglijstje staat!

 • er zijn genoeg redenenen waarom mijn dochter dit zou moeten winnen, maar waar zal ik beginnen.
  ze is natuurlijk de liefste en leukste die ik ken, en dat zeg ik niet alleen omdat ik haar moeder ben.
  altijd als ze bij de peuterspeelzaal gaat spelen, wil ze extra fruit meenemen om te delen.
  ze is zo gek op my little pony dat ze mijn broer (van 25) er 1 voor zijn verjaardag gaf, hij kon er gelukkig om lachen samen zijn ze een beetje maf.
  my little pony schoenen staan hier ook in de kast, er komt telkens een nieuw paar als ze de oude niet meer past.
  het my little pony lied blijft ze maar zingen, dus van dit kado zou ze een gat in de lucht springen!!

 • Denise hendrikse-groffen says:

  Dit kasteel staat hoog bovenaan mijn meisje haar my little pony lijstje ?want ipv een verlanglijstje, noemen we het nu al haar my little pony lijstje.. iets anders staat er nl niet op haha!
  Wat een superleuke verrassing zou dit zijn! ??

 • Sharon de Ridder says:

  Mijn jongste dochter is dol op My Little Pony en droomt wat af in de speelgoedwinkel bij dit kasteel… Helaas voor haar zijn we in de winkel voor een verjaardagscadeau voor haar zus 🙂 Ik maak hier heel graag kans op om mijn jongste echt heel erg te verrassen!

 • Watontzettend leuk zeg.
  Ik doe heel graag mee en zou het leuk vinden mijn dochtertje luna te mogen verrassen met dit te gekke my little pony kasteel.

 • My Little Pony is toch wel een beetje jeugdsentiment
  De twinkelende ogen als kleine meisjes hiermee worden verwend.
  De lieve, kleine paartjes staan garant voor uren speelplezier
  Grote avonturen en kleine geheimpjes delen met dit kleurrijke dier.

  Ook mijn eigen meisje begint steeds meer om de paardjes te geven
  Op haar kamertje leiden ze hun eigen fantasierijke leven.
  In januari wordt ons madammeke alweer zes
  Als de Little Pony’s hierbij willen zikn, geef ik graag ons adres.

 • Mijn dochters zijn allebei fan van My Little pony. Steeds vaker kunnen ze samen (3 en 5 jaar) mooie fantasieverhalen spelen, wat zou het geweldig zijn om ze hier mee te kunnen verrassen!!

 • Ik denk dat ik dé grootste My Little Pony fan van dit moment in huis heb! Paardjes, paardjes en nog eens paardjes. Ze is 4,5 jaar kijkt niet om naar poppen en wil alleen maar met haar pony’s spelen. Iedere keer als er reclame op TV komt van een MLP zegt ze “Die heb ik gevraagd hé Mama” dussss je snapt wel dat ik mee moest doen toen ik deze actie voorbij zag komen ?

 • Lotte Kettenis says:

  Wat super gaaf!! Onze dochter vind my little pony helemaal geweldig, net als ik vroeger 😉 Ze is daarnaast ook nog eens zo’n ontzettende lieve grote zus voor haar broertje van 1,5 en zusje van 2 maandjes oud en helpt erg goed mee, dat ik haar deze super gave prijs ook echt zo gun.. <3

 • Mijn dochtertjes (5 en 6 jaar oud) mochten vorige week voor het aller eerst naar de bioscoop! De aanleiding was de my little pony film. Ze zijn beide dol op my little pony’s en kunnen uren samen opgaan in hun fantasiespel! Dit geweldige kasteel voor ze winnen zou echt geweldig zijn! Pakjes avond zou met dit kado vast de mooiste avond van het jaar worden!

 • Wat een geweldige winactie en wat een mooi beroep heb je toch en dat je zo iets mag weg geven ik kan niet rijmen of dichten dus ik doe het zo ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze wordt 19 november 3 en is gek op haar Rainbow dash ze zou dit kasteel geweldig vinden net zo als alle kindje’s dus duimen maar dat mijn meisje dit gaat winnen al acht ik de kans klein is maar dat mag de pret niet drukken

 • Ellen Sneekes says:

  Gaaf, gaaf, gaaf! Helemaal in love, voor mijn dochter, de little pony fan. En dan deze combinatie, de onderwater wereld, zeemeermin meets little pony. Wat kan een lief dapper meisje van 5 jaar nu nog meer wensen. Dus heel graag zou ik dit prachtige kasteel willen winnen voor haar.

 • Petra de Mooij says:

  Wauw, wat een prachtige prijs. Ik doe dolgraag mee voor m’n dochtertje Lotus. Ze heeft het my little pony virus helemaal te pakken. Zelfs mama haar oude my little pony valt in de smaak. Dus dit prachtige onderwater kasteel zou zooooo welkom zijn. We gaan gewoon heel hard duimen

 • Cara Bruggeling says:

  Vorige week naar de film geweest met mijn nichtje en mijn dochter.Ze hebben er van genoten.Wat zou het leuk zijn als ze nog na kunnen genieten met dit leuke speelgoed!

 • marloes wognum says:

  Ik doe graag mee voor mijn eigen vrolijke lieve van-feestjes-houdende pinky pie!? gek op my little pony, gek op pinky pie.. Ik denk dat ze dit helemaal geweldig gaat vinden!

 • Imke Bijtenhoorn says:

  Mijn dochter wil dit dol graag winnen on samen met dr nichtje Melissa hele verhalen na te spelen. Ze verdient het omdat ze erg tegen de verhuizing opziet en dit een mooie afleiding is.

 • Nog even en het is weer Sinterklaasfeest.
  Al mijn vijf kleinkinderen zijn natuurlijk lief geweest.
  De Sint komt ook bij ons op bezoek.
  Met speelgoed en een prentenboek.
  Misschien dit mooie mega Kasteel.
  Al is dat wel heel veel.
  Misschien wordt een sprookje waar
  en staat dit Kasteel voor de kleindochters klaar.
  Laat ik daar nu maar voor gaan duimen
  en niet veel tijd meer gaan verzuimen.
  Ik heb geen Facebook meer, maar bloglovin geloved wel een keer.

 • anita kempenaers says:

  ik wil mijn kleindochter dit kasteel geven
  want er valt zoveel mee te beleven
  ze zal er heel veel mee spelen
  want met de pony’s spelen is haar leven

 • WAUW!!! SUPER LEUK ???

  Ik doe dolgraag mee voor mijn jongste dochter ❤
  Ze wilt zoooo graag het my little pony kasteel, ze heeft hem ook op haar sinterklaas lijstje staan ?
  Ik zou haar gezichtje wel is willen zien als ze hem ook écht zou krijgen ??
  Ze gaat door het dolle dan ?
  Ik doe graag mee ?

  Groetjes anita

 • Dit kasteel staat met stip bovenaan het verlanglijstje van mijn meisje!
  Urenlang wil ze graag spelen met haar eigen paleisje.
  Helaas is het cadeau voor onze Sinterklaas boven het budget,
  maar lieve Lauren, ik duim voor je. Hopelijk heb ik geluk en jij héél veel pret!

 • Mijn nichtjes zijn enorm fan van ”my little pony’. Voor hun bestaat er geen beter cadeau in de zak van sint als deze. Het staat ook op hun verlanglijstjes! Ik zou het zo leuk vinden om hun snoetjes te zien bij het uitpakken.. we gaan ervoor!

 • Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze heeft onlangs my little pony ontdekt en is meteen grote fan. We hebben er niks van in huis verder dus dit zou voor haar een grote verrassing zijn.

 • anica aarts says:

  elke keer breekt mijn moeder hart als mijn dochter vraagt als ze iets mag,
  met tranen in mijn ogen moet ik haar dan vertellen dat de centjes zeiden dag dag.

  iets van my little pony is haar grootste wens,
  wat zal ze blij zijn als ze dit krijgt van de goedheiligman

 • Femke Dekker says:

  Sara is mijn stoere, lieve meid.
  Ze maakt voor My Little Pony graag tijd.
  Van dit cadeau gaat ze worden … heel blij.
  Hopelijk staat er bij winnaar de naam van mij.

 • Manon Hoogendoorn says:

  Ik hoop hem te winnen voor mijn dochters. Ik kan nu een zielig verhaal ophangen over scheiding en spanning voor de meiden. Maar volgens mij maken we allemaal wel een heftige periodes mee. Ik hoop gewoon 2 meisjes heel blij te maken. En paardjes en felle kleuren zijn een mega combi.

 • Juliet Juul says:

  Wow dit is een leuke actie!!! ? Ik word hier helemaal ✨HAPPY✨ van! ? Wat een mooie prijs gaan jullie weggeven! ? Mijn nichtje zou er super blij mee zijn. ?
  ❤️????
  ✔ Geliked
  ✔ Gedeeld
  En nu maar heel hard duimen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.