Speelgoed van het Jaar 2023 - Pets Alive Pooping Puppies

Speelgoed van het Jaar | Pets Alive Pooping Puppies

We hadden vroeger al de plaspop, daarna een Eenhoorn die glitterslijm poepte en nu zijn er de Pooping Puppies van Pets Alive. Er zijn 3 schattige puppies die je kunt adopteren, maar dan moet je ze wel voeren en natuurlijk op tijd uitlaten. De Pets Alive Pooping Puppies zijn dit jaar winnaars in de categorie Elektronica van het Speelgoed van het Jaar 2023.

Pets Alive Pooping Puppies

De Pets Alive Pooping Puppies zijn schattige puppies. Ze knuffelen met je, blaffen voor je en eten net als echte puppies. Maar pas op, want wanneer ze hun buikjes vol hebben, moeten ze ook poepen! Luister goed, want je kunt ze horen blaffen, en misschien ook wel een scheetgeluidje. En als ze dan poepen, poepen ze met kleurveranderende magie! Er zijn 3 puppies te verzamelen; een mopshond, een dalmatiër een een husky?

Poepende puppy’s zijn het perfecte cadeau voor elk kind dat van huisdieren houdt. Maar ook ideaal om te helpen met zindelijkheidstraining.

.

Beoordeling door de vakjury

Speelgoed van het Jaar 2023

De Pooping Puppies zijn pluchen jonge hondjes die geluidjes maken en die kunnen poepen. Als er een minibot in de mond van de pup gestopt wordt, dan komt deze er na het bewegen van de voorpoten aan de achterkant weer uit. De pup heeft een luier en er hoort ook een ‘poepdiploma’ bij. Jonge kinderen zullen het voeden en het poepen grappig en interessant vinden. Verder is het vooral een leuk knuffelhondje waarmee een kind fantasiespel kan spelen. Mogelijk kan het helpen bij het zindelijk worden van kinderen.

.

Elektronica

Elektronica voor kinderen als speelgoed spreekt enorm tot de verbeelding. Vaak combineert dit speelgoed interesse in techniek en elektronica. De simpele vraag ‘hoe werkt iets’, kan er mee beantwoord worden. Het vermaak bij elektronisch speelgoed zit vaak in de steeds andere ervaring. Het rollen, vliegen, geluidjes maken of in actie komen, gebeurt niet op dezelfde manier. Vaak zijn batterijen vereist.

De winnaars in deze categorie zijn

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.