Run je eigen Pizzaria met Osmo Pizza Co.

Wij zijn thuis al een tijdje fan van de iPad-spelletjes van Osmo. Play Osmo heeft verschillende educatieve spelletjes voor de iPad. Maar één van de favorieten is toch wel Pizza Co. Een paar weken terug waren wij uitgenodigd bij een heuse pizzabakker om, onder het genot van een drankje en een zelfgemaakte pizza, een rondje Pizza Co. te spelen en natuurlijk ook de andere spellen van Osmo. Na afloop kregen wij een Pizza Co. Starter Kit mee en omdat wij dit spel al hebben, verloot ik hem nu onder jullie. Lees maar snel verder.

OSMO is magisch

Play OSMO heeft verschillende bekroonde en leerzame spelletjes voor op de iPad*. Met een speciale houder en rode reflectiekopstuk over de camera, ontstaat er een interactie op het scherm met de fysieke spelstukken. Zo komen de acties en creaties van de speler tot leven op het scherm. Hierbij is geen Wi-Fi vereist en kan dus overal gespeeld worden. Met OSMO leren kinderen spelenderwijs, prikkelt het de verbeelding en motiveert ze om te leren.

* Osmo is geschikt voor alle iPads behalve generatie 1, iPad Pro 11 en de iPad Pro 12,9.
De minimale iOS versie welke is vereist: iOS 9.

Pizza Co.

Een van de spelletjes van Play Osmo is Pizza Co. In dit spel run je een eigen pizzeria. Je neemt bestellingen op, maakt de pizza’s, maar rekent daarbij ook af en doe je alle inkopen zodat je voldoende ingrediënten in huis hebt voor de volgende dag. Het doel is om zoveel mogelijk winst te maken bij Pizza Co. De winst kun je dan weer investeren in de pizzeria om zo de beste Pizza Shop te kunnen worden!

Leerdoelen

Pizza Co. is niet alleen leuk om te spelen, maar de kinderen leren er zeker ook wat van. Zo moeten ze bij de bestellingen de pizza’s afrekenen met klanten (optelling / aftrekking / breuken), met het bijgeleverde geld. Maar ook leren kinderen belangrijke communicatievaardigheden zoals het herkennen van non-verbale communicatie van de gezichts- en lichaamstaal van klanten. En doe je je werk goed, dan scoor je de beste reviews voor je pizzeria! Alles bij elkaar is het best ingewikkeld, ook voor de ouders, die zeker ook een gokje zullen wagen. Bekijk deze onderstaande video maar eens.

.

Deze Starter Kit is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en ook heel leuk om met z’n tweetjes te spelen.

Wat zit er in de verpakking?

  • Osmo iPad Base (deze is vereist om het spel te kunnen spelen)
  • Pizza Co. spel
  • Pizza/dienblad (spelstuk)
  • Toppings voor op de pizza
  • Geldstukken om mee af te rekenen
  • Opbergdoosje voor de spelstukken

Download de bijbehorende Osmospellen gratis via de App Store om de spellen te kunnen spelen! Mocht je al een Base hebben, dan is het ook mogelijk om alleen de Pizza Co. uitbreidingsset te kopen.

Kinderboekenweekactie!

Speciaal voor de Boekenweek heeft Osmo verschillende spellen en kits nu flink afgeprijsd. Leren lezen wordt met Osmo zo nog leuker (voor de ouders). In de Play Osmo shop vind je alle acties!

Lees ook:

Winactie Pizza Co. StarterKit is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik OSMO Pizza Co. StarterKit verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere Winacties van Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

33 thoughts on “Run je eigen Pizzaria met Osmo Pizza Co.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.