L.O.L Surprise! nieuwe ‘Fashion Show’-poppen & Missy Frost gekroond tot Speelgoed van het Jaar

Een van de leukste dingen aan het spelen met poppen is het steeds weer wisselen van de outfits en kapsels. Met de nieuwe L.O.L Surprise! Fashion Show-poppen worden kinderen aangemoedigd om lekker creatief aan de slag te gaan met haarstijlen en outfits en krijgen zo de regie over hun eigen modeshow. Om dat te vieren worden alle L.O.L.-fans uitgenodigd voor een bezoekje aan de speciale L.O.L. Surprise!-bus in Nederland en België. Maar ook viert L.O.L Surprise! de kroning van Missy Frost tot Speelgoed van het Jaar 2022!

L.O.L Surprise! Fashion Show

Deze maand staan de spotlights gericht op de glamoureuze nieuwe L.O.L Surprise!-poppen. Met deze Fashion Show-poppen kunnen kinderen al hun creativiteit loslaten op heel veel verschillende outfits en haarstijlen. Dit zijn er in totaal maar liefst meer dan 320 combinaties. Zo zijn er twee verschillende modepoppen (Missy Frost en La Rose), waarbij outfits kunnen worden gepimpt, verwisseld en omgekeerd. De andere twee poppen in de nieuwe lijn zijn ‘hair’ dolls (Lady Braids en Twist Queen) en hier ligt de nadruk sterker op de kapsels van de poppen.

Missy Frost & La Rose

Missy Frost is niet te missen op de catwalk dankzij haar schitterende outfit en haar glanzende, ijsblauwe haardracht. Datzelfde geldt voor La Rose, die direct alle aandacht naar haar toe trekt met haar roze outfit. Samen vormen ze de modepoppen in deze collectie en ze dromen ervan om op de cover van het prestigieuze Fashion B.B.-magazine te schitteren. Kinderen kunnen hen helpen om deze droom realiteit te laten worden door hun looks te transformeren, kledingstukken om te keren en unieke kleurencombinaties samen te stellen.

Lady Braids & Twist Queen

Krullend haar, golvend haar, steil haar of toch één of meerdere vlechten? Of misschien wel een combinatie? Lady Braids en Twist Queen zijn gezegend met perfect haar om creatief mee aan de slag te gaan en nieuwe haarstijlen uit te proberen. Deze Hair Dolls worden geleverd met W.O.W. Magic Mousse en verschillende stylinghulpmiddelen, zodat kinderen binnen het half uur een kapsel kunnen creëren die helemaal klaar is voor de catwalk. Combineer deze unieke haarstijlen met in het oog springende mode en gedetailleerde accessoires om de look helemaal af te maken. 

Het uitbrengen van de poppen gaat gepaard met een speciale energieke popsong ‘Fashion Show’, die nu te beluisteren is op Spotify en te zien op YouTube.

De L.O.L. Surprise! Fashion Show-poppen zijn nu verkrijgbaar bij onder andere Intertoys, Dreamland, Toychamp en Bol.com

De wielen van L.O.L. Surprise!-bus gaan rond en rond

Om de lancering van de L.O.L. Surprise! Fashion Show-collectie te vieren nodigen we iedereen uit om op 26 oktober een bezoekje te brengen aan de ToyChamp in Genk. Voor de deur stopt hier namelijk de speciale L.O.L. Surprise!-bus. Kort daarna, op 28 oktober, is de bus ook te verwachten voor de ToyChamp in Roermond, zodat ook fans uit Nederland de kans krijgen om kennis te maken met de L.O.L Surprise! Fashion Show-poppen.

Milaan Fashion Week

Mode en L.O.L. Surprise! zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast liefde voor stijl en kleding draagt het merk uit dat iedereen volledig zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen zijn eigen, unieke stijl moet kunnen laten zien. Om deze kernwaarden te vieren was L.O.L. Surprise!  – samen met Rainbow High – ook vertegenwoordigd op de Milaan Fashion Week. De twee jonge, talentvolle modeontwerpers Francesca Cottone en Casa Preti lieten hier ontwerpen zien die zijn geïnspireerd zijn op de populaire poppencollecties. 

Speelgoed van het Jaar

Onlangs werd de L.O.L. Surprise! Fashion Show Missy Frost-pop uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar binnen de ‘Poppen’-categorie. Een deskundige vakjury heeft de pop onder de loep gelegd en deze op basis van verschillende pijlers beoordeeld: originaliteit, veiligheid, kwaliteit, speelplezier, de relatie met de categorie en duurzaamheid. Ook is Missy Frost nog in de race voor de publieksprijs. Fans kunnen stemmen via www.speelgoedvanhetjaar.nl en kans maken op een mooi spellen- en speelgoedpakket.

Speelgoed van het jaar - poppen

Lees ook deze reviews over winnaars van het Speelgoed van jaar

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.