Lekker knuffelen met Fingerlings HUGS

Lekker knuffelen met Fingerlings HUGS

Vorig jaar deden de Fingerlings hun intreden bij ons in huis. Deze schattige kleine aapjes, dino’s en eenhoorns klemmen zich om je vinger om nooit meer los te laten. De familie is uitgebreid met de Fingerlings HUGS. Ze zijn een maatje groter, dus nog beter om te knuffel en ze knuffelen je ook nog eens lekker terug. Niet voor niets zijn zij daarom ook genomineerd voor het speelgoed van het jaar!

Lekker knuffelen met Fingerlings HUGS

Fingerlings zijn al een tijdje hier beste vriendjes met mij en mijn dochter. Zij hebben allebei een aapje en ik heb een eenhoorn – dit om ruzie te voorkomen 😉 Deze lieve beestje knijpen zich vast aan je vinger, bewegen hun kopjes en kijkje je liefdevol aan met hun knipperende oogjes. Door met ze te knuffelen, praten ze tegen je en geven ze kusjes. Ze zijn ook een beetje ondeugend, want soms laten ze ook een boertje of een scheetjes. Het enige nadeel was, dat deze kleine Fingerlings niet heel zacht zijn om mee te knuffelen. Maar daar brengen Bella, Boris en Gigi nu verandering in!

Fingerlings HUGS

Fingerlings HUGS

Bella, Boris en Gigi zijn namelijk een beetje groter dan de vorige Fingerlings, ze zijn wel 40cm! Ook zijn ze lekker pluizig en hebben lange armen, daardoor je lekker goed met ze kunt knuffelen. Ook zij reageren daar natuurlijk hierop. De Fingerlings HUGS kunnen wel 40 verschillende geluiden maken. Ze gaan lachen als je ze op hun kop houdt, ze geven (hele lange) kusjes, laten boertjes en scheetjes en praten je na.

Fingerlings HUGS

Naast het knuffelen kun je ook heel leuk met ze spelen. Als je ze in de lucht gooit of aan hun armen en benen rond slingert, gieren ze het uit. Ook kunnen ze niet tegen kietelen vallen in slaap als je ze wiegt. Omdat er zoveel interactie mogelijk is met deze knuffels zorgt het voor uren speelplezier. De Fingerlings HUGS staan dan ook bij mijn meiden hoog op de verlanglijstjes.

Nominatie voor Speelgoed van het jaar

Dat de Fingerlings HUGS een hit gaan worden tijdens de feestdagen dit jaar zal geen wonder wezen. De jury van het Speelgoed van het Jaar had dat in augustus van dit jaar al door en nomineerde deze interactieve knuffels dan ook in de categorie 4-5 jaar

De jury is met name te spreken over het feit dat de deze interactieve knuffels je vrolijk maakt en een hele hoge emotionele waarde heeft.  De ontwikkelingspsycholoog vind het ook een goed rolmodel om van te leren hoe een kind positieve emoties aan anderen terug kan geven? Leuk om in je eentje of met vriendjes/vriendinnetjes rollenspel mee te spelen.

Speelgoed van het jaar 4-5

Wil jij ook nog stemmen in de verschillende categorie van het Speelgoed van het jaar, dan kan dat alleen vandaag nog! Op 7 november worden de winnaars bekend gemaakt!

Andere nominaties zijn onder andere 
Nintendo Labo
LOL Surprise
Poopsie Slime Surprise
Squirrels Go Nuts
– TWICKTO

Ook de kleurplaat kan vandaag nog worden ingekleurd en opgestuurd. Download hem hier!
Opsturen kan ook digitaal door een foto van de kleurplaat te maken en deze via de website te uploaden via het speciale formulier. Alle winnaars worden uiterlijk vrijdag 16 november persoonlijk op de hoogte gesteld.

Spread the love

3 thoughts on “Lekker knuffelen met Fingerlings HUGS

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.