Lockdown winweken & 5 jaar Mama’s Liefste | Klorofil Magische Speelboom

Dat je nooit te oud bent voor speelgoed bewijst de Magische Speelboom van het Franse merk Klorofil wel. Deze boom stond als kind al op mijn verlanglijstje, maar is daar helaas nog jaren blijven staan, omdat deze wens niet vervuld werd. Als blogger kom je ook in contact met verschillende speelgoedmerken en leveranciers. Zo ook met Kleine Giraf en laten zij nou in hun assortiment alles van de Magische Wereld van Klorofil hebben. Nu zijn het mijn kinderen die hier met veel plezier mee spelen. En om het cirkeltje nu helemaal rond te maken mag ik van de Kleine Giraf de Magische Speelboom verloten.

Lockdown winweken & 5 jaar Mama’s Liefste | Klorofil Magische Speelboom

De Magische Wereld van de Klorofil

Welkom in deze Magische wereld, waar verschillende vriendelijke dierenfamilies samenleven in harmonie met de natuur. Kun jij je voorstellen hoe magisch het moet zijn om in een boom te wonen? Of te werken in een champignon! De Klorofil-families zijn heel actief: ze planten en oogsten groenten en fruit, verzamelen honing en maken jams en taartjes. De Klorofil-kinderen spelen in de natuur, een oneindige bron van verbeelding. Ze spelen verstoppertje in de struiken, klimmen in bomen, duiken in meren en rivieren en draaien rondjes tussen de blaadjes. 

De ontmoetingsplek van Klorofil-families is de grote Magische Speelboom. Hier organiseren zij feesten ter ere van de natuur zoals lente, geboorte en de eerste sneeuwval. Het verhaal is pas net begonnen want achter de bergen kunnen nog veel meer Klorofils zijn… Ga ze ontmoeten en laat ze vele avonturen beleven! Klik hier om gratis het verhalenboekje te downloaden!

De Geschiedenis van Klorofil

Wist je dat de Magische Speelboom al sinds 1975 wordt geproduceerd en daarna nooit meer is weggeweest? De productie is altijd doorgegaan en tot op de dag van vandaag worden nog steeds de originele mallen gebruikt om deze boom te produceren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat van deze bijzondere speelboom op dit moment al bijna 1 miljoen stuks verkocht zijn! Naast de herinneringen die hij bij veel ouders oproept, hebben kinderen van nu er nog steeds evenveel plezier van. Zij kunnen nog steeds eindeloos fantaseren over de avonturen met de vriendelijke dierenfamilies die er wonen, spelen en werken. Het goede ontwerp heeft ervoor gezorgd dat de Magische Speelboom de tand des tijds goed heeft doorstaan.

Meer dan alleen de Magische Speelboom

De afgelopen jaren is de wereld van Klorifil wel flink uitgebreid. Zo zijn er naast de Magische Speelboom ook verschillende leuke speelsets en familie speelset om je eigen Klorofil-dorp te bouwen. Ook zijn er meerdere families en zijn deze los te koop. Tot slot is er ook een serie met voertuigen, voor als de Klorofil-families onderweg zijn.

Het Klorofil-assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie voor kinderen vanaf de leeftijd van ongeveer 18 maanden oud. Het verrassende ”POP!”-effect in de producten maken deze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden! 

Winactie Magische Speelboom is gesloten

Met dank aan Kleine Giraf mag ik Magische Speelboom verloten. De winnaar is

Magische Speelboom van Klorofil!
  • Ik zal de winnaar persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

116 thoughts on “Lockdown winweken & 5 jaar Mama’s Liefste | Klorofil Magische Speelboom

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.