Lockdown & 5 jaar Mama’s Liefste | VTech Kidi Smart Glow Art

Nu ik 5 jaar schrijf voor mijn blog zie ik dat de interesse voor speelgoed van mijn dochters natuurlijk ook verschuift. Maar dat geldt niet voor alle merken. De producten van Vtech Kidi blijven elk jaar weer een groot succes. Van de Kidi Fluffy tot de Vlogcamera van dit jaar. Ook nieuw is de VTech Kidi Smart Glow Art. Een bijzondere Bluetooth-speaker, die op elke meidenkamer niet misstaat! Vtech is zo aardig om er ook weer eentje beschikbaar te stellen voor deze winactie ter ere van het 5-jarig bestaan van Mama’s Liefste.

Lockdown winweken & 5 jaar Mama’s Liefste | VTech Kidi Smart Glow Art

Vermaak tijdens de Lockdown

Het valt voor de kinderen ook niet mee om weer in lockdown te gaan. In tegenstelling tot in het voorjaar zitten ze nu ook veel meer binnen. Helaas geen witte kerst met sneeuwpret, maar nat en druilerig weer. Het is dus zaak om zowel te zorgen voor vermaak als beweging binnen, afgewisseld met een kerstfilm. Als ik naar mijn jongste dochter kijk, doet die niet liever dan de hele dag lekker kleuren en knutselen met haar eigen muziekje aan. De VTech Kidi Smart Glow Art zou dus zeker voor haar het perfecte cadeau onder de kerstboom zijn deze kerst.

VTech Kidi Smart Glow Art

De VTech Kidi Smart Glow Art is een heel bijzondere Bluetooth-speaker. Natuurlijk kun je gemakkelijk via de Bluetooth-connectie jouw favoriete muziekje afspelen waar je je ook bevindt. Doordat hij op batterijen werkt (worden meegeleverd) kun je dus lekker hem meenemen in je bed of in je eigen gebouwde tent (ook een favoriete bezigheid tijdens de lockdown). Ook wordt er een audiokabel meegeleverd om je smartphone met een draadje te verbinden.

VTech Kidi Smart Glow Art

Maar dat is zeker niet alles, want de Kidi Smart Glow Art kun je bedienen door middel van je stem! Hij herkent meer dan 10 verschillende commando’s. Zo kan hij je 200 moppen vertellen, kent hij rijmpjes, leuke weetjes en wijze woorden. Vertelt hij je de datum, dag en tijd en verander je het sfeerlicht gewoon met je stem. Ook vind je op de Kidi Smart Glow Art nog 7 verschillende ingebouwde activiteiten. Zo kun je onder andere je reactievermogen trainen, voorspelt hij je toekomst én helpt hij je bij het maken van beslissingen.

Personaliseer je Kidi Smart Glow Art

Je kunt je Kidi Smart Glow Art ook helemaal personaliseren met de twee bijgeleverde neonmarkers. Op de verlichte ring mag en kan je namelijk tekenen en schrijven wat jij wilt. Door de verschillende sfeerlichten lichten al je tekeningen magisch op. Wil je wat anders dan verwijder je de inkt gewoon weer met het bijgesloten reiningsdoekje.

De KidiSmart wordt inclusief batterijen en audiokabel geleverd. Het is ook mogelijk om het aan te sluiten op een adapter. Hiervoor is de Duo-adapter van VTech nodig, deze wordt echter niet meegeleverd. En natuurlijk mag je er bij Vtech op vertrouwen dat de Kidi Smart Glow Art een stevig en duurzaam design heeft, voor uren speelplezier.

Lees ook mijn andere Vtech Kidi reviews:

Winactie VTech Kidi Smart Glow Art is gesloten

Met dank aan Vtech mag ik VTech Kidi Smart Glow Art verloten. De winnaar is

VTech Kidi Smart Glow Art
  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij 
  • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook | Instagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 5 janauri. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

90 thoughts on “Lockdown & 5 jaar Mama’s Liefste | VTech Kidi Smart Glow Art

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.