Ugly Dolls

Ugly Dolls nu ook op DVD, Blu-Ray en VOD

Afgelopen zomer verscheen er een heel leuke film in de bioscoop; The Ugly Dolls. Een film over een stel imperfecte poppen die ook graag geknuffeld willen worden door het perfecte kind in de Grote Wereld. Samen gaan ze daarvoor op een spannend avontuur. Deze film was zeker de knuffeligste film van het afgelopen jaar. Benieuwd? Dat komt goed uit, want volgende week verschijnt deze film op DVD en VOD. Echt een film voor een donkere, koude winterdag. Doe mee met de winactie en maak kans op een DVD.

Het verhaal

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 87 min.
Kijkwijzer: alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands
Ned Stemmencast: Jamai Loman (Lou), Vajèn van den Bosch (Moxy), Défano Holwijn (Ugly Dogg)
Regisseur: Kelly Asbury

De originele stemmencast bestaat uit namen als Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe, Blake Shelton, Pitbull, Wanda Sykes, Emma Roberts, Gabriel Iglesias en Wang Leehom.

Winactie 2x DVD Ugly Dolls is gesloten

De film Ugly Dolls zal vanaf 2 december al te zien bij Pathé Thuis en vanaf 4 december verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray bij oa Bol.com

De winnaars zijn:

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

54 thoughts on “Ugly Dolls nu ook op DVD, Blu-Ray en VOD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.