Denksport Junior PuzzelJungle & PuzzelLab

Tijdens de vakantie zouden de meiden het liefste de hele dag achter hun schermpje zitten. Tot hun grote spijt gaat dat toch niet gebeuren. Gelukkig hebben we heel wat uitjes op de planning staan, waarbij ze hun schermpje dan nauwelijks missen. Iets waarmee ze zich ook prima vermaken in de vakantie zijn puzzelboekjes uit de Denksport Juniorserie. In deze vakantie kregen ze beiden een nieuw boekje; Paco’s Puzzeljungle en Dokter D’s puzzellab. Van die laatste titel heb ik een extra boekjes klaarliggen voor een winactie. Doe je mee?

Denksport Junior PuzzelJungle & PuzzelLab

Paco’s Puzzeljungle

Paco’s Puzzeljungle Denksport Junior

Mijn jongste dochter zit nu in groep 3 en leert nu zelf lezen en rekenen. Paco’s Puzzeljungle is dus echt iets voor haar. Het puzzelblok heeft maar liefst 80 pagina’s en staat namelijk vol met taal-, reken- en tekenpuzzels, zoek de verschillen en andere leuke uitdagingen. En dat alles in het thema jungle! Dit full colour puzzelblok is voor kinderen van 6 t/m 8 jaar en
verschijnt 4 maal per jaar en is los te koop in de winkels voor € 4,75 of te hier te bestellen

Dokter D’s Puzzellab

Dokter D’s Puzzellab is de nieuwste serie van Denksport Junior en eigenlijk pas vanaf 23 mei verkrijgbaar. Maar voor mijn oudste dochter en voor de winactie heb ik al een exemplaar van Denksport Junior ontvangen.

Denksport Junior Dokter D's PuzzelLab

In dit puzzelblok met kleurrijk 72 pagina’s, ga je als een echte professor aan de slag. Met goed kijken en logisch nadenken los je de (logische)puzzels op. Zo help jij Dokter D met de moeilijkste raadsels. Al lijkt het soms wel alsof Dokter D meer hulp nodig heeft van jou dan jij van hem.

Het puzzelblok is voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en los te koop in de winkels voor € 4,50 of te bestellen op www.denksport.com/junior (verschijnt 4 maal per jaar). Op de eerste editie geldt een introductieprijs van € 4,25!

Winactie Dokter D’s PuzzeLab is gesloten

Het Puzzelblok van Dokter D’s ligt pas ligt nog niet in de winkel, maar ik heb een exemplaar klaarliggen voor een winnaar. Doe mee en wie weet ligt hij binnenkort bij jou op de mat.

De winnaar is

  • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

40 thoughts on “Denksport Junior PuzzelJungle & PuzzelLab

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.