Kleurrijk stoepkrijt van Crayola

Zomer tip Kleurrijk stoepkrijten met Crayola

Wat een heerlijk weer hebben we de afgelopen dagen gehad. De meiden hebben volop buiten gespeeld en daarbij kwam deze mooi doos met maar liefst 64 kleuren stoepkrijt dan ook goed van pas. We hopen nu op een lange zomer waarin de meiden en buurtkinderen hun mooiste creaties bij ons op de stoep tentoon kunnen stellen. Heb jij ook van die creatieve buitenkinderen? Doe dan mee, want ik mag ook een doos verloten.

Kleurrijk stoepkrijt van Crayola

Wie is er als kind niet groot geworden met buiten lekker stoepkrijten? Zelf had ik 4, misschien 6 verschillende kleuren in een doosje. Hiermee maakten we de mooiste kunstwerken of gebruikten het krijt voor een hinkelbaan of landje-pik. Dat ook het stoepkrijt een revolutie heeft doorgemaakt, blijkt wel uit de nieuwe collectie van Crayola. Niet alleen veel nieuwe kleuren, maar ook krijt met special effects zoals tie dye, neon, neonglitter en glitter. Maar ook zijn er nieuwe sjablonen verkrijgbaar voor de mooiste Manadala Art.

Kleurrijk Stoepkrijt

Het stoepkrijt van Crayola is vernieuwd. De kleuren zijn nu nog levendiger, intenser en helderder. Met een breed kleurenpallet van maar liefst 48 kleuren of 64 kleuren in een doos, kan je elke creatie maar maken die je wilt. In deze megadoos zitten zelfs krijtblokken met glitters en neon. Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze lekker in de hand en rollen ze onmogelijk weg. Een foutje gemaakt, of wil je helemaal opnieuw beginnen? Geen probleem; met een beetje water veeg je alles zo weer van de straat en ook makkelijk weer uit je kleding.

De dozen Crayola stoepkrijt zijn verkrijgbaar in

Probeer de ideeën uit van de Krijtman, Stoepkrijter des Vaderlands. Word samen met je kind helemaal zen met Zentangles en maak iedere vierkante stoeptegel speciaal. Of maak bijvoorbeeld een kleurenslang of een 3D Kubus. De Krijtman weet zich wel raad met het stoepkrijt van Crayola:

Manadala Art

Wil je echt een heel indrukwekkend en sierlijk figuur in je achtertuin? Dan is de Crayola Manadala Art set een goede toevoeging aan de hoeveelheid krijtjes. Met de verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Door de zes verschillende sjablonen en diverse sjablonenstanden zijn meer dan 100 mandala’s mogelijk.

Wat vonden wij ervan?

De meiden hadden zo’n grote doos met stoepkrijt ook nog nooit gezien. Omdat ze de volgende dag naar de BSO gingen, wilden ze de doos graag meenemen. Met zoveel krijtjes is dat natuurlijk geen probleem en kan iedereen lekker aan de slag. De special effectkrijtjes waren natuurlijk het meest populair, maar ook bijvoorbeeld het zwarte krijt. Nadat de kinderen klaar waren, ging de tuinslag er overheen en was alles weer weg en het plein weer schoon.

Met zo’n doos kom je de zomer wel door! Ideaal om mee te nemen op vakantie, maar gezien de prijs ook echt een leuk verjaardagscadeautje of voor op de BSO.

Winactie Crayola Stoepkrijt is gesloten

Zijn jouw kinderen ook van die kleine Rembrandtjes en van Goghjes in de dop? Doen dan zeker mee met deze winactie, want ik mag de grote doos met 64 stoepkrijtjes ook weggeven.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

102 thoughts on “Zomer tip Kleurrijk stoepkrijten met Crayola

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.