Crayola Washimals Safari en Huisdieren

Review | Crayola Washimals Safari en Huisdieren

Begint jouw 7-jarige ook wel met gewoon kleuren, haalt er vervolgens waterverf bij, zonder dat jij het weet, en ineens hebben alle barbies een total bodypaint? Dan heb ik goed nieuws voor je! Crayola Washimals!! Kleur, vervaag en was de diertjes helemaal schoon en begin weer opnieuw. Samen met deze nieuwe setjes en de al eerder uitgebrachte, maak je er een hele Washimals-wereld van. Wij probeerden het Safari-setje uit en mogen de Huisdieren weggeven.

Crayola Washimals Safari en Huisdieren

Deze zomer kwam Crayola al met de handige Washimals-meeneemsets zoals de schoonheidssalon en dierenartspraktijk. De verschillende themasets hebben uiteenlopende dieren, waardoor de Washimals leuk zijn om te verzamelen en om een complete dierenfamilie te maken.

Crayola Washimals Safari Set

In het Crayola Washimals Safariset vind je 4 fluweelachtige en exotische Washimals-dieren; een giraffe, olifant, aap en leeuw. In de set vind je ook een echte oasezwembad met douche en glijbaan. Om de diertjes te versieren zijn er 6 afwasbare viltstiften meegeleverd in tropische kleuren. Daarnaast bevat de set ook een schoonmaakborsteltje.

De nu nog witte diertjes kun je zelf helemaal versieren met de speciale stiften. En dan, dan mag je ze wassen in het zwembad. Water kan opgepompt worden door op de knop te drukken. Met het borsteltje kun je de figuurtjes eerst een beetje wassen voor een mooi kleureneffect. Tot slot poets je de figuurtjes weer bijna helemaal wit en begin je weer opnieuw. Helaas worden ze niet helemaal meer wit, maar dat mag de pret niet drukken.

Wat vonden wij ervan?

De figuurtjes kleuren en daarna in bad doen is op zichzelf al leuk! Het glijbaantje deed goed dienst en wie houdt er niet van om lekker met water te kliederen? Broerlief van 10 deed gezellig mee met kleuren en vond het verrassend te zien dat alles met water er weer af ging. Ook ons buurmeisje van 3 vond het superleuk dat je zómaar op de knuffels mocht kleuren! Dus wel opletten geblazen dat je dat alleen bij de Washimals doet 😉 Het is goed om te weten dat de inkt afwasbaar is van huid en kleding. Ook andere Crayola afwasbare viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren

Tips voor het schoonkrijgen van de Washimals

  • Hoe verser de inkt nog is op de Washimal hoe gemakkelijker je de Washimal weer schoon krijgt.
  • Door te kleuren op vochtige Washimals kan de inkt onder de vezels doorlekken voor een special effect.
  • Verse vlekken vereisen meestal enkel een spoeling onder de kraan of laat ze een uur of twee weken in een kom om de kleur eruit te krijgen.
  • Gebruik van de schrobborstel helpt de inkt van de kleine vezels los te maken.
  • Bij intensievere kleuring kan heftiger schrobben nodig zijn.
  • Washimals die gekleurd zijn en al voor meerdere dragen droog zijn, kun je het beste eerst 20 minuten onderdompelen in water of laat ze een nachtje weken.
  • Voor het beste resultaat, scrub je huisdier na het spelen onder stromend water schoon en laat ze eerst opdrogen voordat je ze opbergt.

De Crayola Washimals Safari en Huisdieren zijn verkrijgbaar vanaf € 11,99 tot € 39,99 voor Crayola Washimals XXL Set bij Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops. De sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Let op: De viltstiftkleuren in de doos kunnen afwijken van de verpakking.

Winactie Crayola Washimals Huisdieren set is gesloten

Voor deze winactie mag ik het setje Crayola Washimals Huisdieren verloten. In dit setje vind je 4 liever huisdiertjes en een roze bad om ze in te wassen. De winnaar is

Crayola Washimals Huisdieren set
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

97 thoughts on “Review | Crayola Washimals Safari en Huisdieren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.