Last minute cadeau idee meester juf

Last minute cadeau ideeën voor de Meesters en Juffen

Nog maar een weekje naar school en dan begint de zomervakantie. Meestal de drukste tijd van het jaar. De laatste dingen worden afgerond en vaak zijn er nog schoolreisjes, meester-juffendagen en rapportbesprekingen. Voor de ouders is het dan ook even aanpoten om alles nog op tijd te regelen. Het kopen van een afscheidscadeautje wil er dan nog wel eens bij inschieten. Maar gelukkig in dit digitale tijdperk, kun je ook op het allerlaatste moment nog een cadeautje regelen online. Vandaag een paar leuke last-minute ideetjes.

Last minute cadeau idee meester juf

Chocolade

Vaak vind ik het lastig te bedenken wat we nu eens zullen geven aan de meester of juf. Omdat iedereen wel van chocolade houdt, heb ik dit jaar gekozen voor de bekende dank-je-wel chocolade van Merci. Bij Greetz vond ik deze, en het leuke is dat je deze chocolade heel persoonlijk kan maken met een eigen foto en een leuke tekst. Er zijn verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar.

Merci - Greetz

Last minute; Bestellen kan tot 22.00 en dan wordt het de volgde dag al bezorgd, 7 dagen in de week. Bestel je tussen 00.00-12.00, dan kan het zelfs dezelfde dag nog worden geleverd.

Natuurlijk kun je de chocolade ook leuk samen geven met een mooi Thee pakket van My Moments. Hier vind je verschillende soorten pakketen, met en zonder chocolade, met diverse smaken en variërend in prijs vanaf €8,95.

My Moments Thee Pakket

Gepersonaliseerde cadeautjes

Op mijn zoektocht naar een last-minute cadeautje voor de meester en/of juf, kwam ik op terecht op de site van YourSurprise.nl. Hier vind je een hele groot assortiment met de leukste gepersonaliseerde cadeautjes en ook speciaal voor de meesters en juffen. Van mokken, T-shirts, bureauspullen, beautyboxen, lunchtrommels en oorkondes. Leuk om zelf te geven, maar zeker ook een idee als je op zoek bent naar een leuk cadeau om met de hele klas te geven.

Last minute:

Zomercadeau

Zoek je liever een zomers cadeau, ook die zijn snel leverbaar bij Cadeau.nl. Hier vind je heel veel leuke en originele cadeautjes, die je niet snel in de winkel tegenkomt. Wat dacht je van een BBQ Brandijzer voor de meester of een mooi picknickkleed of grappige theemok voor de juf.

Maar ook leuke klassencadeautjes vind je hier. Er zijn grappige bureau accessoires, diverse landkaarten en wereldbollen. Als je iets met de hele klas wilt geven, dan is misschien de Hangit Photo Display een leuk idee. Aan deze waslijn kun je 40 foto’s hangen, van elk kind in de klas een met een leuke boodschap of tekst.

Last minute Bestel je voor 22.00 dan heb je het morgen al in huis. Betaal je liever achteraf, als je van alle ouders de bijdrage hebt ontvangen, dan kan dat ook met Afterpay.

Bonnen

Natuurlijk krijgen de meesters en juffen waarschijnlijk meerder cadeautjes op de laatste schooldag en kunnen ze ook maar zoveel badschuim, chocolade en bloemen aan. Daarom is een cadeaubon voorbij voorbeeld een mini abonnement van een tijdschrift naar keuze of een verwenbon ook een goed idee. Deze kan je natuurlijk ook heel goed geven met de hele klas.

Last minute; deze zijn tegenwoordig online te vinden en uit te printen of bij de supermarkt om de hoek

Last minute DIY

Geen tijd om een cadeau te kopen? Vaak vinden de meesters en juffen het net zo leuk om iets te krijgen dat de kinderen zelf hebben gemaakt. Op zoek naar inspiratie kijken bij mijn collega (mama)bloggers voor de leukste ideeën.

Wat geef jij aan de meester of juf?

Spread the love

25 thoughts on “Last minute cadeau ideeën voor de Meesters en Juffen

 • Wendy v V says:

  Grappig om te lezen dat ouders het tegenwoordig een gewoonte vinden om een cadeautje te geven aan het einde van het schooljaar.
  Ik ben zelf juf en vind het zeker leuk om iets te krijgen. Al wordt je vaak overspoeld met chocolade. Maar ik vind het nog leuker om iets zelfgemaakt te krijfen of gewoon een hand te krijgen met een persoonlijk gezegd bedankje.

  • Ik kan mij ook helemaal niet herinneren dat ik elk jaar iets aan de juf of meester gaf. Omdat ik zelf geen knutselmama ben en ik mij er ook niet te simpel vanaf wil maken, bestel ik meestal iets. Het is een soort tweestrijd waar denk ik veel ouders mee kampen tussen wel of niet wat geven, omdat je ook niet ondankbaar wilt zijn. Maar ik zal onthouden volgend jaar geen chocolade meer te geven 😉

 • Dat foto display is wel heel tof als klassen cadeau… Maar hier doen we alleen aan persoonlijke cadeautjes… Wordt wss een weckpot met iets lekkers erin (vorig jaar met dorpjes en ‘het jaar zit d’rop)

 • Leuke ideeën, maar ik vind het wel raar dat er tegenwoordig voor van alles en nog wat kadootjes gekocht moeten worden. Een oprecht dank je wel, daar zouden we eens wat vaker aan moeten denken. Maar als er dan toch kadootjes moeten komen, dan vind ik wel dat je hele leuke uitgezocht hebt!

 • Ik blijf dit toch een gekke nieuwigheid vinden. Ik heb nog nooit iets aan een juf gegeven. En ik snap het wel hoor, maar ik geloof dat mijn juf het leuker vond om te horen dat ik haar miste toen in het volgende jaar zat… 🙂

 • Goed dat je hier een blog aan wijdt. Ik vergeet dit soort dingen altijd. Moet even gaan kijken, denk iets van rituals. Heb een tijdje geleden ook een ontzettend leuk boekje gezien, daar kon de hele klas iets in zetten en foto’s plakken. Zoiets wil ik volgend jaar wel doen.

 • Leuke ideeën! Ik ga dit jaar op de peuterspeelzaal denk ik voor een leuke knutsel of misschien een gepersonaliseerde canvas tas van Made with Joy (op facebook), lijkt me ook leuk en praktisch. Die theeglazen zijn ook leuk!

 • Heel leuk maar ik geef eigenlijk altijd alleen een knutselwerkje van Bloem en een roos. Geen cadeaus. Wel dank ik ze hartelijk want ze doen goed werk. Dit jaar haal ik een lakje van Tijn. Leuk om te geven, krijgen en we steunen meteen een mooi doel 🙂

 • Wat een leuk idee! Ik moet eerlijk gezegd wel bekennen dat we nog nooit een cadeautje hebben gegeven aan de juffen. Hoe geweldig ik ze ook vind. Ik vind het erg knap hoe ze met mijn zoon en de andere kinderen omgaan, 18 kinderen die allemaal wat hebben is niet niks. Ik vind echt wel dat ze het verdienen, maar volgens mij wordt er ook geen juffendag oid georganiseerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.