Kinderfeestje Monkey Town Den Haag

Kinderfeestje bij Monkey Town, daar ben je nooit te oud voor!

Zoals jullie ondertussen wel weten, vieren wij de kinderfeestje altijd met het halve jaar. Dit jaar was het voor mijn jongste dochter dan ook haar 10,5e verjaardag, die we vierde in Monkey Town Den Haag. Nu zul je misschien denken, ben je met 10 niet te oud voor een indoorspeeltuin, zoals Monkey Town? Nee hoor, ook als je 10 bent is het nog heel erg leuk om je verjaardag te komen vieren bij Monkey Town. Waarom? Dat vertel ik je graag in deze blog

Monkey Town

Monkey Town is bij veel ouders een bekende plek om gezellig naar toe te gaan met de kinderen. Hier kun ze namelijk heerlijke spellen, klimmen en klauteren in de vele speeltoestellen die je hier indoor vindt. Terwijl de kinderen zich vermaken op alle glijbanen, klauterrekken, trampolines en ballenbakken, kunnen de ouders rustig koffie drinken en eventueel wat werk doen. Er is namelijk gratis wifi. Bij Monkey Town Den Haag is er ook een mogelijkheid om lekker buiten te zitten. Wij hadden het geluk er op een hele mooie dag te zijn, dus hebben we daar zeker gebruik van gemaakt.

EPICX

Nu denk he wellicht nog steeds dat dit klinkt als een Monkey Town voor de wat jongere kinderen, Maar Monkey Town Den Haag is nog een 2e grote hal! In deze EPICX hal vind je een megagroot springkussen. Hier kunnen ze naar hartenlust springen, glijden en klauteren in de verschillende gedeeltes van het springkussen. Dit springkussen is erg leuk voor de al wat oudere kinderen. Kinderen tot 14 jaar zijn hier van harte welkom.

Monkey Town Den Haag EPICX

Naast het springkussen is er in deze hal ook een Lasergame area te vinden. Dit mag je onbeperkt spelen als je een kaartje hebt voor de EPICX hal. In deze coole nieuwe glow in the dark wereld neem je het op tegen je tegenstanders. 

Kinderfeestje

Monkey Town Den Haag is bij uitstek een hele leuke locatie om een kinderfeestje te komen vieren. En dit is dan zeker ook mogelijk. Monkey Town Den Haag biedt een aantal arrangementen hiervoor. Zo krijg je een eigen tafel toegewezen waar je met alle kinderen kunt verzamelen. Hier staat een kan met limonade klaar, kun je natuurlijk de cadeautjes uitpakken en later ook rustig even een frietjes eten. Voor de jarige is er altijd een cadeautje van Monkey Town. Het arrangement kan altijd worden uitgebreid met bijvoorbeeld een verjaardagstaart, kinderchampagne en extra traktaties. Dat maakt het organiseren van een kinderfeestje een stuk gemakkelijker!

Ons feestje

Dat een kinderfeestje bij Monkey Town Den Haag een aanrader is, kunnen ze zeker beamen. De meiden hebben er een superleuke middag gehad. Ook omdat we bij het kinderfeestje arrangement ook de toegang tot EPICX hadden. Als je deze activiteit toevoegt aan je pakket, ontvang je ook meteen voor alle kinderen een paar Air Park sokken. Het is namelijk wel verplicht om tijdens het spelen in Monkey Town Den Haag schone sokken te dragen. Ook is het goed om te weten dat je per feestje 4 volwassen kosteloos mee mogen.

De meiden hebben allemaal een hele leuke middag gehad en met rode koontjes van het spelen zaten ze op de terugweg in de auto. Op de vraag of ze eigenlijk niet al te oud waren voor een feestje in Monkey Town, werd volmondig nee geantwoord! Voor herhaling vatbaar dus!

Praktische informatie

Adres: Westvlietweg 55, 2491 ED Den Haag
Openingstijden: 7 dagen per week geopend van 9.00-1800.
Let op EPICX (springkussen/lasergame) is alleen geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend
Entreekosten: €9,95 voor de hele dag, begeleiders hebben gratis toegang. Ook is er een speciaal peutertarief op verschillende momenten
LET OP voor EPICX betaal je een extra €4,95 of los €19,90 voor 3 uur

Lees ook: Tienerfeestje bij Jump One & VR-Zone in Zoetermeer

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.