Waarom de Huawei P10 de perfecte brugklastelefoon is!

Wat vliegt de tijd toch. Lag je dochter nog maar pas schattig in haar babybedje, over een paar weken begint ze een nieuw avontuur aan de middelbare school. Daarbij hoort natuurlijk ook een nieuw leventje, met een eigen stijl en mening. Heel anders dan in mijn tijd, hoort daar nu een nieuwe telefoon bij. De Huawei P10 is dan zeker een telefoon die het overwegen waard is.

Huawei P10 shutterstock_199303319 Door Monkey Business Images

“Mam, mag ik een (nieuwe) smartphone?” Je weet heus wel waarom ze dit vraagt! Ze wil erbij horen en haar sociale contacten onderhouden. Want net zoals jij vroeger heeft zij nu een reputatie hoog te houden. Was dat voor mij nog de juiste rugtas en gympen, voor haar nieuwe hoofdstuk in haar leven wil ze graag een hippe smartphone die bij al haar outfits past. De oude telefoon van mij voldoet helaas niet aan die eisen.

Huawei P10; een degelijke en hippe smartphone

Om haar blij te maken ben ik op zoek gegaan naar een stijlvol (uiteraard!) en snel toestel, dat superknappe foto’s maakt, en veel opslagruimte heeft om al die foto’s op te slaan. Die zoektocht blijkt nog niet zo moeilijk. Al deze eigenschappen vond ik namelijk in de Huawei P10! Dit is een krachtige en dunne smartphone die bovendien ook nog eens goedkoper is dan andere toestellen met vergelijkbare kwaliteit. De stijlvolle smartphone heb je alvast gevonden: CHECK!

Nieuwe telefoon, nieuw hoesje

Met alleen de telefoon ben je er nog niet, want het perfecte hoesje hoort daar voor de finishing touch zeker ook bij. Een Huawei p10 hoesje van Casimoda om bij al haar outfits te passen. Deze webwinkel heeft namelijk hoesjes in alle kleuren van de regenboog, maar daarnaast shop je er ook originele prints, coole statement quotes en …jawel hoor…glamorous glitters! En houd je helemaal niet in, want hoe meer stuks je koopt voor des te meer gelegenheden ze een hoesje heeft om mee te pronken! Stijlvolle smartphone: CHECK! Bijhorend Huawei P10 hoesje van Casimoda: DOUBLE CHECK! Je dochter is helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Lees ook Pas op: de nieuwe telefoonwet voor op de fiets kan je kinderen ook geld kosten


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.