Weekoverzicht | Never a dull moment week 31; op ponykamp, donutverrassing en premières

Week 2 van de zomervakantie. Deze week gingen de meiden op ponykamp. De ene bleef slapen en de andere kwam elke avond nog naar huis. Ondanks dat we daarom wel elke ochtend nog vroeg op moesten staan om haar weg te brengen, gaf het ons ook een beetje vrijheid voor een avondje naar de film en een keertje uit eten met z’n tweetjes. Ook was er de première van Paw Patrol en kregen we een donutverrassing.

Weekoverzicht | Never a dull moment week 31; op ponykamp

Zondag 28 juli

We konden vanochtend lekker een beetje rustig aan doen. Kleine Zus was natuurlijk al wel vroeg beneden, maar die vond het ook wel lekker rustig om een ochtendje te scharrelen, zonder haar zus. Die was gisteren vertrokken naar Ponykamp en komt pas zaterdag weer thuis.

Tegen het middaguur reden we langs Kleine Zus haar vriendinnetje om die op te halen voor de grote première van Paw Patrol. In het Nieuwe Luxor in Rotterdam ging deze theatervoorstelling in première. We waren er lekker vroeg, dus de meiden konden nog even zingen in de Karaoke Box en op de foto met Chase, één van de Paw Patrol-honden. In de foyer stonden lekkere hapjes en drankjes klaar. Ook kregen de meiden mooie maskers en konden ze schminken.

We hadden mooie stoelen in het midden van de zaal en ook al zijn de meiden misschien Paw Patrol op de TV al wat ontgroeid, deze theatershow vonden ze fantastisch. Heel eerlijk was ik zelf ook wat sceptisch, maar het is een leuk verhaal en het enthousiasme spat van het podium. Zeker een aanrader om deze zomer in het theater te gaan zien.

Na afloop was er nog een klein feestje in de foyer en kwamen alle spelers de trap af. Ze hadden de zaal mooi versierd met ballonen en de meiden mochten na afloop beiden een paar mee naar huis nemen. Helaas waren we de ballonnen van het vriendinnetje bijna kwijt. De waren niet goed vastgebonden aan haar pols en zweefden zo naar de 5e verdieping van het theater. Gelukkig bleven ze hangen aan de balustrade en lukte het ons om helemaal boven te komen. Helaas sneuvelde daarbij wel één van de ballonnen van Kleine Zus, doordat hij lek raakte aan het plafond van het trappenhuis. Ik haalde opgelucht adem toen we ze in de auto hadden zitten.

Maandag 29 juli

Vandaag ging ook Kleine Zus naar Ponykamp! Ze zou eerst met haar zus meegaan, maar vond dat uiteindelijk toch wel een beetje te spannend om zo lang van huis te zijn. Daarom vonden we voor haar een Ponykamp in de buurt, zodat ze wel elke avond thuis zou slapen. Ze vond het fantastisch en we lieten haar met een big smile daar achter.

Bij thuiskomst vonden we een briefje bij de deur dat er een levering van Dunkin Donuts in mijn fietskrat zat. Dat was een verrassing, want ik had niets besteld. Het bleek een doos met Ugly Dolls Donuts te zijn vanwege de filmrelease deze week in de bioscoop.

We hebben ze bewaard totdat Kleine Zus die avond weer thuis was. Ze eet ook op Ponykamp, maar zo’n lekkere donut ging er natuurlijk wel in.

Dinsdag 30 juli

De vakantie bestaat bij ons eigenlijk nog steeds uit vroeg opstaan elke dag. Vandaag reden we na het afzetten van Kleine Zus (die het afscheid nemen opeens heel zwaar vond) door naar het strand van Katwijk. Ik moest rond de lunch op mijn werk zijn voor een overleg, dus besloten we de ochtend bij een strandtentje te gaan zitten werken. Zo voelt het toch een beetje als vakantie.

’s Avonds hoefden we Kleine Zus niet op te halen van kamp, want ze kon met een vriendinnetje mee terugrijden. Daarna zou ze worden opgepikt door onze huisvriend en hadden wij de avond vrij, voor de première van Fast & Furious: Hobbs & Shaw in Amsterdam.

Omdat we nu eens lekker op tijd waren, hadden we alle tijd om de uitgestalde mooie auto’s te bekijken en lekker een hotdog te eten. Ook kon ik zo foto’s maken van alle BN’ers op de rode loper.

Het was een film vol met (lekker over de top) actie en ook humor. We hadden een heerlijk avondje samen uit.

Woensdag 31 juli

Vandaag was er gewoon werk aan de winkel. Ik moest in het ziekenhuis zijn voor een volle dag. Vandaar dat er verder ook niet zoveel te melden was. Omdat Kleine Zus elke avond al gegeten thuiskomt, eten wij deze week zelf ook lekker makkelijk en op de bank voor de TV. Deze week kon ik zo het laatste seizoen van OITNB bingewatchen,

Donderdag 1 augustus

Eindelijk een rustig dagje, geen werk (behalve achterstallige dingen) en geen kinderen. Ik deed dan ook niet zoveel. Ondanks het moeilijk afscheid nemen, heeft Kleine Zus het wel erg naar haar zin op ponykamp.

Ook van Grote Zus kregen we vandaag een kaartje dat ze het erg naar haar zin heeft op haar Ponykamp.

Vrijdag 2 augustus

Omdat Kleine Zus op haar laatste dag Ponykamp een bonte avond had, besloten wij samen toch nog even uit eten te gaan. We zouden het precies redden tussen werk en de ophaaltijd. Via Social Deal had ik een Amerikaans restaurantje in de stad gevonden. Ik dacht te weten waar het was, maar dat bleek niet juist te zijn. Hierdoor parkeerden we de auto aan de andere kant van de stad en moesten dus een stukje lopen.

In principe geen punt, want we zouden tijd genoeg hebben, maar opeens kreeg ik een appje van de moeder van Kleine Zus haar vriendinnetje dat de ophaaltijd niet 20.30 uur was, maar 19.30 uur. Dat had ze mij wel geappt vanmorgen, maar samen met een foto en alleen die had ik snel gezien, want ik deed eigenlijk mee aan de #mobielvrijevrijdag. Gelukkig wilde zij Kleine Zus meenemen en waren we zo tegelijkertijd thuis.

Zaterdag 3 augustus

Vandaag ging de wekker wel heel vroeg, want we konden vanaf 9.00 uur Grote Zus ophalen van haar Ponykamp Kleine Oever in Balkbrug. Voor ons toch nog wel een kleine 2 uur rijden. Om 7.00 uur zaten we dus al in de auto.

Ondanks dat ze een heel leuke week had gehad, was ze toch ook wel heel blij om ons weer te zien. Natuurlijk kregen we een uitgebreide rondleiding door de stallen en de huifkar, waar ze de hele week geslapen had. Nadat ze van iedereen afscheid had genomen en namen op haar shirt had laten schrijven, konden we weer richting huis. We gingen ook meteen weer naar huis, want de meiden konden allebei wel een lang bad gebruiken. Uiteindelijk zaten ze er wel 2 uur in en kon ik even bijslapen.

Afgelopen week was er een pakketje binnengekomen van Playmobil vanwege de nieuwe film die er aankomt. De rest van de middag hebben de meiden de Food Truck van Del in elkaar gezet en er mee gespeeld.

’s Avonds hielden we een filmavondje met de film Dumbo op Pathé Thuis. Waarna de meiden allebei lekker vroeg naar hun eigen bedjes gingen. En wij niet veel later ook. Morgen kunnen we eindelijk een keertje uitslapen!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.