8 Leuke spelletjes voor kinderen op oudejaarsavond

Morgen is het alweer oudejaarsavond, de laatste avond van 2019 en de jaren ’10. Voor kinderen altijd een speciale avond omdat ze dan extra lang mogen opblijven. Vandaag daarom een paar leuke tips om de kinderen te laten doen op deze avond. Daarbij ook een megawinactie om het jaar van Mama’s Liefste ook goed af te sluiten. Je mag meedoen aan meerdere prijzen, laat maar weten voor welke jij graag een duit in het zakje doet.

8 Leuke tips voor kinderen voor oudjaarsavond

Oudejaarsavond is altijd een gezellige avond om te vieren met familie en vrienden. Sommige kinderen mogen die avond dan ook lekker laat opblijven om het nieuwe jaar in te luiden. Voor de één zal dit makkelijker zijn dan voor de ander. Hier zijn een paar leuke tips om de avond mee door te komen – voor groot en klein.

Spelletjesavond!

Vroeger deden wij thuis met Oudjaar altijd een sjoelbakcompetitie. Deze lange oudejaarsavond is ideaal om gezellig met z’n allen spelletjes te spelen. Naast sjoelen zijn er veel meer leuke spelletjes die je samen kunt spelen om er een gezellige spelletjesavond van te maken. Hier een paar leuke ideetjes.

Doolhof 3D

Het spel Doolhof van Ravensburg is een magische bordspel dat al ruim 30 jaar gespeeld wordt bij vele gezinnen. Toch weet dit spel zich steeds weer opnieuw uit te vinden. Zo verscheen dit jaar de nieuwe 3D-versie.

Bij Doolhof 3D is het de bedoeling dat je de schat vindt, maar naast dat de muren van het doolhof bij elke beurt verschuiven, moet je deze keer ook trappen op en trappen af om bij de schat te komen. Gelukkig heeft elke tovenaar, heks en tovenaarsleerling & Co. speciale krachten om de weg te vinden door dit magisch doolhof.

Wij hebben dit spel gekregen van de Sint en het al een aantal keren gespeeld. De meiden kenden het spel al in de Glow in the dark versie, maar de verschillende hoogtes maken deze versie wel een tandje moeilijker en uitdagender. Dat geldt ook zeker voor ons als ouders, dus zeker een leuk spel om te spelen met het hele gezin.

Ravensburger Doolhof 3D | 7 – 99 jaar | 2 tot 4 spelers | 30 minuten 

50 verbluffende proefjes om zelf te doen

Misschien niet echt een spelletje, maar in deze box zitten 50 verbluffende proefjes om zelf te doen. Leuk om met z’n allen aan de keukentafel uit te proberen. Op elke kaart staat een proefje dat gemakkelijk uit te voeren is. Jongere kinderen hebben daarbij misschien nog wel hulp nodig, maar de oudere kinderen kunnen dit zeker zelf. Laat bijvoorbeeld onder water een bonte vulkaan uitbarsten of voer een magische truc uit met gist en suiker.

Laat iedereen verbaasd staan wat je kunt doen met producten die iedereen gewoon in huis heeft. Met deze verbluffende proefjes heb je gegarandeerd een heel leuke oudejaarsavond.

50 verbluffende proefjes Story Factory | 8 – 99 jaar| 30 minuten 

Minecraft Bordspel

Als ik mijn kinderen zou mogen kiezen, zouden ze het liefste de hele avond met hun telefoon voor hun neus zitten. Minecraft blijt één van hun favoriete games. Maar daar hebben we een mooie oplossing voor gevonden. Bij ons thuis ligt Minecraft, het Bordspel klaar voor een gezellig familieavondje.

Speel nu je eigen Minecraftavontuur samen op tafel. Verzamel bijzondere en zeldame blokken, voordat je medespelers dit doen. Bouw je eigen indrukwekkende typische Minecraftgebouwen. Maar pas op: niet alleen gevaarlijke monsters, maar ook de andere spelers maken je het leven
lastig. Durf jij je in de duistere holen met zombies en Creepers te begeven? Alleen wie slim bouwt en dapper strijdt, kan de meeste punten verzamelen en het spel winnen.

Ravensburger Minecraft – Bordspel |10 – 99 jaar | 2 tot 4 spelers | 30 min

Blue Banana

Voor de oudere kinderen is het spel Blue Banana (10+) erg leuk. Bij dit snelle reactiekaartspel is het de bedoeling dat je de meeste kaarten met de gevraagde eigenschap verzamelt.

Een blauwe banaan, een groene flamingo en een roze basketbal – hier klopt iets niet! Bij dit spel is snel lateraal denken essentieel. Hierbij is het de bedoeling een probleem proberen op te lossen door het gebruik van niet-traditionele methodes. Wie is snel genoeg om de meeste kaarten te verzamelen met de gevraagde kleuren en afbeeldingen? En wie zal de Blauwe Banaan pakken om aan het einde zijn of haar score te maximaliseren?

Piatnik Blue Banana – kaartspel |10+ jaar | 2 tot 5 spelers | 20 min

Lekker knutselen

Ook een goede manier om Oudejaarsavond door te brengen is met een leuke knutselpakket. Ook daarvan heb ik een paar heel leuke tips voor je.

Dierenmaskers maken

Oudejaarsavond is één van de leukste feestjes van het jaar. Naast dat iedereen zich extra mooi aankleedt, kun je deze avond ook gebruiken om je outfit wat extra’s te geven met één van deze mooie dierenmaskers van Janod. Dit Franse merk ken je misschien wel vanwege hun mooie houten speelgoed, maar ze hebben nu ook heel leuke en mooie knutselsets.

In de doos vind je 5 maskers van zwarte krasfolie. Door voorzichtig met het meegeleverde plastic pennetje te krassen, tover je je eigen versieringen tevoorschijn van onder de zwarte laag. In het boekje vind je mooie voorbeelden en ook de handleiding. Al heb je deze niet echt nodig, want het proces wijst zich vanzelf wel. Met deze box kunnen de kinderen al hun creativiteit kwijt en zal deze activiteiten wat rust en concentratie brengen om een soms toch ook wat spannende avond.

Janod Atelier – Kraskaarten dierenmaskers | 5 – 99 jaar |

Sieraden maken

Dit knutselpakket is al een mooi cadeautje op zichzelf. Leuk dus om mee te nemen als je ergens anders oudejaarsavond gaat vieren voor de kids. In deze geschenkverpakking zit alles wat je nodig hebt om zelf de mooiste sieraden en trendy accessoires te maken. Er zit ook genoeg in om een hele club kids lekker bezig te houden.

Zo vind je een siliconen hartvormige mal voor meer dan 40 designs voor vrolijke hawaii style snoep- en donutvormige sieraden met foamdough. Je kunt daarmee 2 kettinkjes, 8 oorbellen, 2 sleutelhangers maken. Ook vind je in deze luxe bewaarkoffer 4 viltstiften en fine liner om de sieraden te voorzien van grappige gezichtjes. De figuurtjes hebben wel wat droogtijd nodig, maar dat is op een lange avond als oudejaarsavond geen enkel probleem.

Totum Sweet charm factory | 6 – 14 jaar |

Totum K3 Bedelarmbandjes

Een ander leuk setje sieraden om te maken zijn de K3 Bedelarmbandjes. In dit doosje vind je 2 armbandjes waaraan je zelf je bedels kunt maken van de meiden van K3. Zo is er een stickervel met mooie plaatjes en verschillende kleuren glaskralen en zelfklevende strasssteentjes om de bedels je eigen stijl te geven.

Bij het vastmaken van de bedeltjes zullen de kinderen wel wat hulp kunnen gebruiken van de ouders. Maar ze gaan gegaradeerd het nieuwe jaar in met een mooi aandenken aan deze oudejaarsavond.

‘De Nationale Opblijfavond’ op RTL Telekids

Omdat de oudejaarsconference niet echt aan kinderen is besteed, presenteert Vajèn van den Bosch speciaal voor de jongere kijkers ‘De Nationale Opblijfavond’ tijdens Oudejaarsavond op RTL Telekids. Tijdens haar eigen Oudejaarsavond pyjamaparty gaat Vajèn tussen 19.00 uur en 00.00 uur elk halfuur een spel spelen met bekende gasten. Zo daagt ze onder anderen zangduo Mylene en Rosanne, Brugklas-acteur Daan Kruysifix, TikTok-fenomeen Sara Dol, girlband REMIX, presentatrice Pauline Luth, Spangas-acteur Tobias Oelerik en zangeres Julia van Bergen uit voor grappige, leuke en verrassende spelletjes, die ook gemakkelijk door de kinderen thuis uit te voeren zijn. Uiteraard mag op Oudejaarsavond het aftelmoment niet ontbreken. De kleine kijker thuis kan met Vajèn en haar gasten op een feestelijke manier aftellen naar het nieuwe jaar.

'De Nationale Opblijfavond' op RTL Telekids

Het digitale kanaal Telekids 24/7  is gratis te zien bij KPN iTV, Telfort, XS4All, Glashart, Ziggo, Tele2, Kabel Noord, Solcon, Delta Zeeland en Online.nl. Bij Caiway is de Nationale Opblijfavond te zien via het etalagekanaal. Bij CanalDigitaal is de Nationale Opblijfavond te ontvangen via het basispakket door abonnees die hun interactieve box hebben aangesloten. Ziggo zet RTL Telekids 24/7 (kanaal  312) open voor al haar televisie-abonnees met een digitale ontvanger.

Mega Winactie – Win één van deze speeltjes en knutselsets voor oudejaarsavond is gesloten

Speciaal ter afsluiting van het afgelopen jaar heb ik nog een megagrote winactie voor jullie. Ik mag namelijk van bovenstaande spelletjes en knutselsets er eentje weggeven (muv Doolhof 3D en Minecraft). Je mag meedoen voor meerdere prijzen, dus laat mij weten waar jouw voorkeur naar uitgaat.

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

89 thoughts on “8 Leuke spelletjes voor kinderen op oudejaarsavond

 • Anna Wienen says:

  Oooh geweldig! Ik doe mee voor de bedelarmbandjes van K3 ??

  Wij gaan samen met vrienden vieren bbq-en en aan het kampvuur zitten met marshmallows ?

  • Leuke winactie.
   Doe graag mee voor m’n kleinkinderen en het spel Blue Banana is hun grote favoriet.

   Oudejaarsavond heb ik gewerkt en samen met de cliënten van de woonvoorziening het nieuwe jaar feestelijk ingeluid.

 • Wij blijven lekker thuis, kijken tv, doen een spelletje en eten oliebollen. Vooral de knutselsets met de sieraden/armbandjes maken zal mijn dochter erg leuk vinden!

 • elisabeth maria martina says:

  spelletjes spelen blijft een feest daarvan genieten de kleinkinderen toch het allermeest
  als borspel of op tv je maakt ze er altijd helemaal blij mee

 • Het spel blue banana lijkt me leuk om te spelen. Geen langdurig spel en weer eens wat anders dan de traditionele sjoelbak. Die voor ons bij de oudejaarsavond hoort. Met oliebollen, appelflappen en (kinder)champagne.

 • Ik heb een zoon van 8 die uitvinder wil worden. Voor hem doe ik dus graag mee voor de 50 verbluffende proefjes.
  Mijn dochter van 6 is dol op knutselen. Voor haar maak ik daarom graag kans op de Totum sweet charm factory.
  Met oudjaarsavond ben ik met mijn man thuis, we kijken tv en doen Rummikub. Even voor 12 de kinderen er uit om met elkaar te toosten en vuurwerk te kijken. Zin in.

 • Gewoon lekker eten met familie en spelletjes spelen met de kids.
  Moeilijke keuze, mijn voorkeur gaat dan uit naar Doolhof 3D of dierenmaskers maken.
  Leuke winactie?

  En alvast de allerbeste wensen voor het nieuwe Jaar! ?

 • Lekker gezellig eten en een filmpje kijken. En met de kleinkinderen een spel spelen.
  Ik loot graag mee voor Minecraft of blue banana lijkt me ook wel leuk.

 • Wat een leuke tips! Dankjewel! Wij vieren met vrienden en hun kids. Dus wij gaan zeker kijken naar Vajen! Maar we gaan ook zeker spelletjes doen en natuurlijk vuurwerk kijken en kinderchampagne drinken!!
  Wij doen graag mee voor het spelletje Blue banana want we zijn dol op spelletjes of de sweet charm factory want we zijn ook dol op knutselen ❤️
  Fijne jaarwisseling voor jullie en nogmaals dank voor de tips!!

 • Ik doe mee voor de 50 proefjes, omdat ik zelf analist ben en mijn kinderen daar heel trots op zijn en ze ook zelf graag proefjes willen doen. En ik die mee voor het sieraden maken. Super leuk! Ik volg je op social media.

 • Het proefjes boek en de masker set vind ik tof! Wij zijn met oud en nieuw thuis zodat mijn zoontje kan slapen tot vlak voor middernacht. Daarna gaan we in ons dorp naar het vuurwerk kijken.
  Alvast de beste wensen!

 • Wendy Steghuis says:

  Mijn zoontje zegt gelijk dat hij mee wil doen voor de k3 armbandjes. Die wil hij voor zijn zusje maken.
  Met oud en nieuw gaan we heerlijk gourmetten met zijn viertjes, de eerste keer in ons nieuwe huis. (18-12 zijn we verhuisd)
  ????

 • Angela kainde says:

  Wat super leuk. Wij gaan feestje bouwen mef visite en de buurtjes. Vuurtje maken muziekje aan een ook zeker een spelletje doen we moeten toch door naar de 12 uur.?

 • Ik maak heel erg graag kans op het spel Doolhof 3D. Vanavond zal ik met mijn kinderen naar mijn ouders gaan, waar mijn zus en broertje ook naartoe zullen gaan. Dan gaan we eerst oliebollen bakken. Daarna gaan we samen eten en spelletjes spelen, waaronder Monopoly. En om 00:00 uur gaan we vuurwerk afsteken en elkaar gelukkig nieuwjaar wensen.

 • Wat een mooie winactie zo op het eind van het jaar.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de ‘Totum Sweet charm factory, sieraden maken en de Totum K3 bedelarmbandjes hobby pakket, omdat ik hier twee enorme knutselsmurfen heb, die dit erg leuk vinden en toevallig ook nog grote K3 fans zijn.
  Wij vieren oudejaarsavond samen gezellig voor de buis met appelflappen en later kijken naar het vuurwerk. En dan op 1 januari hebben we alle kinderen en kleinkinderen de hele dag op visite. Wij zijn dan met zo’n 15 man. Dat wordt weer erg gezellig, zoals ieder jaar.
  Graag doe ik mee en volg op bloglovin.

  Ik wens iedereen een heel gelukkig en gezond 2020!

 • Wat een afsluiter van het jaar! Wij zitten bij vrienden uit. On hele vriendenclubje op een na komt er. Gezellig! De kids gaan mee en kunnen er ook slapen. Ik doe mee voor het proefjesboek, dit zal mijn zoon geweldig vinden en mijn dochtertje zal het sieradenkoffertje of K3 sieraden helemaal top vinden dus ook voor deze doe ik een poging.
  Een fijne jaarwisseling gewenst en al het goede voor 2020!

 • Ik doe mee voor de Sieranden doos. Het lijkt mij heel erg leuk om dat samen met mijn dochter in de vakantie te gaan doen! Op Oudjaarsavond blijven we gezellig thuis voor de buis met oliebollen en champagne!

 • Ik ben alleen – iedereen had al plannen- en eet een oliebol en een appelbeignet! Ik zou heel graag meedoen voor het spel DOOLHOF omdat ik dit spel heel graag zou spelen met mijn kleindochter!
  Een stralend 2020!

  dank u

  • Blue banana lijkt mij erg leuk!

   Wij zijn dit jaar thuis. Twee bange hondjes die niet kunnen wachten tot het weer voorbij is. Zelf storten we ons op de spelletjes die we al hebben!

 • Gezellig spelletjes spelen en lekkere hapjes eten. En wie even niet wil gaat lekker tv kijken of iets anders doen. Niks moet alles mag . En om 0.00 uur veilig binnen vuurwerk kijken. Ik loot graag mee voor 50 proefjes

 • Gezellig met z’n allen spelletjes doen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes om na 12 uur te gaan genieten van het vuurwerk in ons dorpje .

  Graag waag ik een kansje voor Doolhof .

 • Wij blijven thuis met ons gezin en spelen al de hele kerstvakantie spelletjes. Vanavond vast ook nog wel een paar potjes. Ze zijn alle 4 het meest benieuwd naar Blue Banana en vragen daar dan ook een lootje voor.

 • Doolhof 3D lijkt me superleuk. Wij kijken lekker TV, Marco Borsato en ladies of Soul. Heel gezellig met eigen gebakken oliebollen en snacks. Lekker genieten.

 • Anneliese de Waal says:

  Doe heel graag mee voor de kinderen, heel erg leuk.
  We vieren oudejaarsavond bij familie met hapjes en drankjes ???? Groetjes Anneliese de Waal ??

 • Corinne de Graaf says:

  Vrienden komen op visite.En de kids vermaken zich wel met rotjes afsteken en spelletjes doen.
  Graag het spel 50 verbluffende proefjes dat is echt iets voor mijn zoon van 10 jaar.

 • Sonja van den Beemd says:

  Samen met de kinderen spelletjes doen thuis.
  de buren en mijn vriendin komen ook langs.
  volgens mijn zoontje gaan we twister doen.
  de kinderen doen samen allerlei spelletjes en wij luisteren de top 2000 op de radio. lekkere hapjes eten en borrelen.
  gewoon gezellig samen zijn met mensen van wie ik veel houd.

 • Trotsema fati says:

  Gezellig thuis blijven tv kijken en spelletjes spelen?
  Wij loten graag mee voor Doolhof 3D en Blue Banana en Minecraft Bordspel en natuurlijk op sieraden maken voor mijn enige dochter tussen 3 broertjes❤

 • Heerlijk met de familie genoten van lekkere oliebollen, witte wijn en al het andere lekkers, het was weer gezellig genieten met elkaar 😀

 • Erika van koert says:

  Wat leuk ! Allereerst de beste wensen voor 2020.
  Wij hadden gisteren een surprise party voor een vriend die vandaag 40 is geworden.
  Ik doe graag mee voor het Minecraft spel

 • esther myer says:

  wij doen graag mee, oudejaarsavond waren we gezellig thuis , spelletje gespeeld en wat hapjes op tafel, onze spelletjeskast is wel toe aan een nieuw spel

 • Cheryl van de Loo says:

  Gezellig spelletjes doen wij met oud en nieuw. En na 12 uur gaan we zo snel mogelijk naar bed. De kinderen zijn gewoon weer om 6 uur wakker.
  Blue banana lijkt mij echt fantastische!

 • Lisanne Bons says:

  In de ochtend heel vroeg hebben mijn dochter en ik een oudjaarsrit gemaakt met de pony. In de middag hebben we op de boerderij van vrienden karbiet geschoten en in hun café al op het nieuwe jaar geproost. We hebben oud en nieuw gevierd met vrienden en hun 3 dochters. De kinderen hadden vuurwerk en konden de hele avond daarmee buiten spelen. En natuurlijk stonden de oliebollen en appelbeignets op tafel. We hebben afgeteld tot 12 uur op de tafels en stoelen en om 12 uur zijn we het nieuwe jaar ingesprongen. Ik weet zeker dat de sieradenset van Totum en het Blue Banana spel erg in de.smaak zou vallen.

 • wij hebben een filmpje gekeken met de kids en zijn allemaal voor 00:00 in slaap gevallen ? het was mistig dus ook weinig te zien dus weinig gemist

  ik doe graag mee voor Blue Banana, ziet er grappig uit. mijn dochter zou het setje sieraden maken ook leuk vinden.

 • Wij hebben dit jaar bij vrienden oud en nieuw gevierd met lekker eten en spelletjes.
  En graag doe we mee voor de 50 verbluffende proefjes om zelf te doen.
  Lijkt ons superleuk!!

 • kempenaers anita says:

  gewoon met zijn tweetjes, hebben wel eerst iets lekkers gegeten en daarna gewoon tv gekeken, doe graag mee voor het spel blue banana of dierenmaskers maken

 • We doen graag mee voor het spel doolhof! Of we nu winnen of verliezen, spelletjes spelen is gewoon super gezellig. Op oudejaar naar familie geweest en daar natuurlijk een spelletje gespeeld.

 • Mijn plan voor het vieren van oud&nieuw met mijn SBO klas is om eerst met ze te proosten (dubbel fris) met een soesje (oliebol) erbij. Daarna gaan we spelletjes spelen, omdat de kinderen op deze manier weer vol plezier kunnen starten, even kunnen kletsen over de vakantie en tegelijkertijd weer even aan elkaar “wennen”. We hebben ook een nieuw meisje in de klas.

  Het zou geweldig zijn om deze spellen voor mijn groep te winnen.

 • Wauw te gek! Wij zijn met oud en nieuw heerlijk thuis gebleven, drankje, hapje en spelletjes spelen, dat maakt ons gelukkig!
  Wat betreft de winactie doe ik heel graag mee voor mijn moeder die lerares is op een basisschool. De kinderen zijn altijd in voor iets nieuws en het kan niet gek genoeg. Het lijkt me daarom heel leuk om het boek ’50 verbluffende proefjes om zelf te doen’ te winnen! Dat worden leuke spannende lessen!

 • Wat een mooie winactie! De kids thuis zouden heel graag het spel Doolhof 3D willen winnen! Dan kunnen we net als afgelopen oud en nieuw volgend jaar weer een spelletjesavond houden met o.a. dit nieuwe spel!

 • Leuk. Wij hebben niets bijzonders gedaan. Eerst lievelingseten van de kids gegeten (frietjes); later nog oliebollen warm gemaakt. Verder spelletjes gedaan: monopoly en bingo en om 22.00 uur hebben we de Klokkenluider van de Notre Dame gekeken, omdat we de dag ervoor naar het theater hiervan geweest waren. Om 23.45 uur naar buiten om het vuurwerk te gaan kijken en om 00.30 uur lagen we lekker in bed. Ik doe mee voor het sieraden maken.

 • Manchaft voor zoonlief samen met papa en mama en grote zus??? in het ziekenhuis spelen. Afleiding en motiveren om steeds weer beter te worden.

  Ik doe graag mee #mamasliefste leuk actie begin van 2020

 • Wij zijn thuis gebleven met de kindjes; hapjes gegeten en spelletjes gespeeld. We doen graag mee voor de knutselsets om sieraden of armbandjes te maken.

 • Evelien Reijnders says:

  Wat wij altijd doen: met vriendinnen van ‘vroeger’ van de middelbare school (die ik dus helaas veel minder zie) gaan we uitgebreid dineren (3 gangen en veel wijn)! Om 23:45 gaan we met z’n allen voor de tv zitten, het laatste kwartiertje lekker dansen om daarna af te tellen, moët champagne te drinken en buiten het vuurwerk te gaan kijken. Wat we daarna doen is meestal een raadsel haha.

 • Susan Ferwerda says:

  Er is een Minecraft bordspel?? Dat is echt iets voor mijn dochter die gek op Minecraft is!
  Wij hadden een fantastische nieuwjaar. Er was een straatfeest met eten, drinken en vuurwerk – leuk met de buren!

 • De beste wensen nog!
  Hier waren we met familie bij ons thuis met de jaarwisseling. Wij hebben het traditionele stokje overgenomen voor oliebollen/appelflappen en ananasflappen bakken. Ze waren erg goed gelukt. Dit jaar mochten voor het eerste alle 3 de kinderen opblijven. Dat betekent ook spelletjestijd!
  De kinderen zouden Blue Banana erg leuk vinden. En ook 50 verbluffende proefjes. Of dierenmaskers knutselen.

 • Ik ga voor Doolhof 3D, want ik ben een spelletjesfreak! Dat is dus ook wat we hebben gedaan op Oudejaarsavond. Vooral Azul en Catan is hier favoriet!

  • Claudia Diependaal says:

   Leuk die MS sorry ik hoorde teveel op de achtergrond, dus ik was alweer vergeten dat ik moest kiezen! Sorry! Mij lijkt de knutsel set van K3 erg leuk voor onze kleindochter!

 • amanda vd broek says:

  wat een leuke actie! Mijn dochter wordt 8 januari 7 jaar. Met oud en nieuw is ze opgebleven tot het vuurwerk bij de buren werd afgestoken. Zelf hebben we in de avond wat sterretjes en knaperwtjes gedaan. Daarna gezellig gansebord gespeeld en wat tv gekeken. Ze knutselt ook erg graag dus we gaan voor de Totum Sweet charm factory – Sieraden maken

 • S middags even naar vrienden waar oliebollen gebakken worden. Na het avondeten naar huis en kunnen de kids naar bed. Papa en Mama kijken tv en om 00.00 uur even naar buiten om vuurwerk te kijken.

 • Cindy Framke says:

  Wat leuk! Mijn meiden zijn gek op k3 en sieraden. Dus ik denk dat ze het knutselsetje van k3 bedelarmbandjes maken wel erg leuk zullen vinden. Met oud en nieuw zijn we lekker thuis gebleven met ons gezinnetje. Het was de eerste oud en nieuw in ons nieuwe huisje. En onze hond is erg bang voor vuurwerk dus die konden we echt niet alleen laten.

 • Iris Bakker says:

  Ik heb de hele avond met mijn peuter op de bank ik hou van Holland gekeken. Ze kon niet slapen van al het vuurwerk. Qua prijs doe ik graag mee voor de maskers maken

 • Chantal den Haan says:

  Wat een waanzinnig leuke Win-winactie zo aan het “eind” van het jaar! Hier thuis zijn we gek op spelletjes en ook dat stond op het programma op oudejaarsavond, dus het spel blue banana klinkt te gek!

 • Oudjaarsavond hebben we gezellig uitgezeten met vrienden en om 20u een prachtige vuurwerkshow mogen bewonderen met de kids!

  Wij houden thuis van knutselen, dus doen graag mee voor de k3 bedelarmbandjes en dierenmaskers maken. ?

 • Tamara Jongkees says:

  Leuk, ik doe mee voor de proefjes en de dierenmaskers.

  Wij gingen gourmetten met oud en nieuw en daarna een groot bouwwerk van de kapla maken.

 • De beste wensen nog! Onze dochters hadden griep, dus wij hebben erg rustig aan gedaan met Oud & Nieuw, nu zijn ze gelukkig beter en hebben ze alle energie om leuke proefjes te doen of blue bananas te spotten 🙂

 • Monique Weber says:

  De beste wensen nog en een super goed 2020
  Wij hebben oud en nieuw spelletjes gedaan, en zo genoten an Claudia de Breij, daarna aftel moment kletsen en bed in
  Het minecraft spel lijkt me zo cool

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.