Spirit: Lucky's Big Adventure

Nieuwe game Spirit: Lucky’s Big Adventure voor Nintendo Switch & PS4

Ken jij Spirit al? Van deze wilde mustanghengst die op de prairie leeft, kwam afgelopen zomer een nieuwe film uit: Spirit Ongetemd. Maar niet alleen een film, maar ook een nieuw spel voor op de Nintendo Switch en de Playstation 4; Spirit: Lucky’s Big Adventure. Wij mogen 2x de game voor de Nintendo Switch verloten vandaag.

Spirit: Lucky’s Big Adventure

Kun jij achterhalen waar de schatkaart van Lucky’s naar toe leidt? In Spirit: Lucky’s Big Adventure gaat Lucky uit rijden op haar trouwe mustang, Spirit, en waagt zich aan een wild nieuw avontuur in Miradero. Er ligt een weidse wildernis vol spannende missies en wilde dieren voor je open om te verkennen. Met Lucky’s onbevreesde vriendinnen Abigail en Pru aan je zijde weet je dat het sowieso leuk gaat worden!

Het spel

Het leven op het platteland barst van het avontuur. Rijd door vijf verschillende gebieden rond Miradero en ontdek voorwerpen die je kunt verzamelen. Vind de verborgen paden en ontdek allerlei soorten dieren, zowel vriendelijke als gevaarlijke. Help je dorpsgenoten door spullen te bezorgen en dieren te redden. Gebruik je camera om de schoonheid van het landschap vast te leggen. Race met Spirit naar de overwinning in spannende wedstrijden te paard.

Er zijn ook gevaren te omzeilen, zoals de cowboy Hendricks, die iets te veel interesse toont in je schattenjacht. Maar met hulp van je vriendinnen en doordat de band tussen Lucky en Spirit steeds sterker wordt, word je een ware wildernisexpert. Vriendschap, verzorging en verkenning vormen de sleutels die je nodig hebt om het mysterie te ontrafelen en de snode Hendricks te slim af te zijn.

Als je even wilt bijkomen, kun je je stijl aanpassen met outfits en voorwerpen die je op je avonturen hebt gevonden of naar de paardenstal van Miradero gaan om Spirit te verzorgen en te knuffelen. Hoe sterker de band tussen jullie wordt, hoe verder Spirit de wildernis in kan trekken. Lukt het jou om de ware schat van Miradero te vinden… en te beschermen?

Kenmerken van het spel

  • KRUIP IN DE HUID VAN LUCKY – Speel de hoofdrol in a nieuw Spirit-avontuur, samen met je onbevreesde beste vriendinnen Abigail en Pru
  • BOUW EEN BAND OP MET SPIRIT – Als je je trouwe mustang goed verzorgt, wordt hij sterker en kan hij nieuwe gebieden bereiken
  • RIJD DOOR HET WILDE WESTEN – Verken een ruig en weids landschap vol voorwerpen om te verzamelen. Hoeveel vind jij er?
  • DRAAG JOUW EIGEN STIJL UIT – Geef Lucky een nieuwe look met de outfits en voorwerpen die je tijdens je avonturen vindt
  • STORT JE IN HET DORPSLEVEN – Red dieren in nood, help dorpsgenoten, race in wedstrijden te paard en ga zo maar door!

Winactie 2x Spirit: Lucky’s Big Adventure is gesloten

In samenwerking met Day One MPM, mag ik 2x de game Spirit: Lucky’s Big Adventure voor op Nintendo Switch. De winnaars zijn:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

66 thoughts on “Nieuwe game Spirit: Lucky’s Big Adventure voor Nintendo Switch & PS4

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.