Sims 4

De Sims 4 Groene Oase en Kelderschatten

Videogames alleen voor kinderen of mannen? Zeker niet! Menig moeder die ik ken vindt het ook heerlijk om zich een paar uur te verliezen in een spelletje op de Nintendo of Playstation. Een zeer populair spel onder moeders is dan ook Sims 4. Recent zijn daar 2 nieuwe uitbreidingssets voor uitgekomen; Groene Oase en Kelderschatten. Ben jij of je moeder een groot fan van Sims4, lees dan verder en maak kans op een van deze nieuwe uitbreidingssets.

De Sims

Je hebt vast wel eens gehoord van de game De Sims, want het is een van de best verkochte videogameseries aller tijden en heeft wereldwijd een enorme schare fans. In deze populaire levenssimulatie-videogame kun je de levens van de Sims, virtuele personen, leiden en beïnvloeden, van hun dagelijkse routines tot hun relaties en carrières.

In spel kunnen spelers huizen bouwen en inrichten, Sims ontwerpen en aanpassen, hun behoeften beheren, sociale relaties opbouwen en onderhouden, en de wereld verkennen waarin hun Sims leven. De game biedt ook verschillende uitbreidingspakketten en accessoirepakketten die nieuwe functies en items toevoegen, zoals nieuwe locaties, hobby’s, carrières, kleding en meubels.

De game is bekend om zijn humor, verslavende gameplay en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Het is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder pc, Mac, Xbox, PlayStation en mobiele apparaten.

Wist je dat…. het basisspel is sinds vorig jaar gratis te downloaden op EA.com

Sims 4

In 2014 kwam Sims 4 uit, het laatste deel. In deze versie hebben de ontwikkelaars verbeteringen doorgevoerd in de graphics, de gameplay en de mogelijkheden voor karakteraanpassing. Het spel heeft positieve beoordelingen gekregen vanwege de diepgaande en realistische simulatie van het dagelijkse leven van de Sims.

De Sims 4 biedt ook verschillende uitbreidingspakketten die nieuwe functies en mogelijkheden aan het spel toevoegen, zoals huisdieren, universiteiten, en reizen naar andere werelden. Twee van de nieuwe uitbreidingspakketten zijn:

Sims 4 Groene Oase

De Sims 4 Groene Oase kit bevat bouwitems die zijn ontworpen voor het creëren van de perfecte kasstructuur. Hiermee creëer je een ideaal toevluchtsoord voor je Sims, waar ze met hun groene vingers aan de slag kunnen en alle hun tuinfantasieën uit leven.

Natuurlijk hebben de meest georganiseerde tuiniers ook gereedschap nodig. In de kit vind je dus potten, plantenstarters, handschoenen en spuitflessen om ervoor te zorgen dat je kas eruitziet als een groene oase, waar je Sim graag tijd in doorbrengt.

.

Sims 4 Kelderschatten

De kelder is de perfecte plek om oude schatten te ontdekken. Ze zien er misschien een beetje versleten uit, maar ze hebben nog steeds veel nut en heel veel karakter. Op deze manier voeg je een beetje geschiedenis toe aan je inrichting. Hebben deze voorwerpen sentimentele waarde voor je Sims of zijn ze gewend aan waar ze het mee doen? Misschien was dat de favoriete relaxfauteuil van hun moeder, of de oude televisie van hun grootouders. Creëer nieuwe herinneringen van deze oude spullen.

.

Tip: De Sims 4 pakketten zijn na Moederdag (15-29 mei) in de sale op de EA App!

Winactie Sims 4 Groene Oase of Kelderschattenpakket is gesloten

In samenwerking met Vertigo6 mag ik de Groene Oase of Kelderschatten uitbreidingsset verloten:

  • De winnaar is bekend! Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

23 thoughts on “De Sims 4 Groene Oase en Kelderschatten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.