Trust Lyra Compact draadloos toetsenbord

Review | Trust Lyra Compact draadloos toetsenbord

Als moeders ergens goed in zijn, is het wel multitasking tussen gezin, werk, huishouden en sociale contacten. Met het nieuwe Lyra Compact draadloos toetsenbord van Trust gaat dat nu nog makkelijker. Met dit toetsenbord schakel je namelijk moeiteloos tussen je laptop, tablet, telefoon en smart-TV. Ik mocht er eentje de afgelopen weken proberen, en mag er ook eentje weggeven voor Moederdag.

Multitasking

Het werken met een beeldscherm is niet meer weg te denken uit ons leven. Of het nu voor je werk is, of privé, op een laptop of op je telefoon. Maar alleen aan een beeldscherm heb je niet genoeg, daar hoort ook een toetsenbord bij. Vaak zitten deze wel ingebouwd in je telefoon, laptop of tablet, maar omdat we toch steeds meer apparaten op ons bureau hebben liggen, kan het heel prettig zijn om met 1 toetsenbord te kunnen schakelen tussen de verschillende apparaten. Met het Trust Lyra draadloze toetsenbord kan dit nu. Met 1 druk op de knop schakelen. Het is mogelijk om dit toetsenbord met de USB-receiver en 2x Bluetooth aan wel 3 apparaten aan te sluiten.

Trust Lyra Compact draadloos toetsenbord

De Trust is een mooi compact, multi-device draadloos toetsenbord. Met de 3 speciale knoppen boven aan het toetsenbord verwissel je snel tussen telefoon, tablet en computer. Het toetsenbord heeft 1 USB-ontvanger en de mogelijkheid om 2x een bluetoothverbinding aan te gaan.

Ook is het mogelijk om snel te switchen tussen de verschillende besturingssystemen zoals iOS, Windows, Android of macOS. Het toetsenbord heeft een mooi slank ontwerp en de stille toetsaanslagen bieden bovendien een fijne type-ervaring voor elke gebruiker.

De Lyra is lekker compact, ideaal dus voor op reis en mee naar je werk (of als je een klein toetsenbord gewoon fijn vindt). Het toetsenbord heeft vlakke toetsen met schaarmechanisme zoals bij een laptop. De verstelbare rubberen voetjes kun je op 3 hoogtes instellen voor de ideale hoogte om lekker te werken op kantoor, thuis en onderweg.

Groen van binnen

Dit toetsenbord mag dan wel zwart zijn, maar van binnen is ‘ie groen, want de Lyra is gemaakt van 85% gerecycled plastic en de verpakking bevat helemaal geen plastic.

Plug&Play

De Trust Lyra is echt een plug&play-apparaat, ideaal dus voor iedereen die niet zo technisch is. Geen uitgebreide handleiding, maar 6 simpele plaatjes die alles uitleggen. De knoppen op het toetsenbord zijn van een fijn formaat en de letters en commando’s zijn ook duidelijk af te lezen.

Dit toetsenbord heeft een oplaadbare batterij waar je met één oplaadbeurt 6 maanden mee doet. Je kunt hem trouwens ook binnen 2 uur tijd gewoon opladen als je aan het werk bent.

.

Mijn ervaring met de Trust Lyra

Ik gebruik de Trust Lyra nu al enige tijd en heb de verschillende opties uitgeprobeerd. Ik begon met het paren van de USB-ontvanger naar mijn laptop. Dat lukte niet meteen helaas, maar al snel kwam ik er achter dat je eerst de paringknop ingedrukt moest houden en daarna de USB in mijn laptop moest doen. Het nadeel is alleen dat ik maar 1 USB-poort heb in mijn laptop en geen draadloze muis. Al snel stapte ik over naar de bluetoothverbinding en die was snel gevonden.

Werken op je telefoon

De andere bluetoothverbinding schakelde ik aan mijn telefoon. Ook dat ging heel vlot, maar al snel kwam ik er achter dat je wel je toegangscode kunt invoeren en berichtjes kunt typen, maar voor het openen van je apps, moet je toch je telefoon erbij pakken. Dan is het net zo snel om even een berichtje in te typen.

Werk en privé

Omdat ik ook best vaak thuis kan werken heb ik dus op mijn bureau vaak 2 laptops openstaan, die van mijn werk en van mijzelf. Daar is dit toetsenbord wel heel handig voor. Ik heb beide laptops gekoppeld aan het Lyra-toetsenbord en nu kan ik heel snel wisselen tussen de twee laptops. Nu hoef ik dus nog maar 1 toetsenbord op mijn bureau te hebben liggen, ongeacht welke laptop er op mijn standaard staat. Ook ideaal dus als je je werkplek deelt met je partner of kinderen. Zo kan iedereen zijn eigen laptop aansluiten aan dit toetsenbord.

Smart TV

Een andere optie waar we dit draadloze toetsenbord voor gebruiken is onze Smart TV. Vaak wil je iets opzoeken op YouTube of een streamdienst, maar is het een geprut om dat te doen met je afstandsbediening. Wij hebben nu de bluetoothverbinding aan onze Smart TV gekoppeld en dat werkt een stuk beter!

Winactie Trust Lyra is gesloten

In samenwerking met Media Tornado mag ik een Trust Lyra Compact draadloos toetsenbord verloten.

  • De winnaar is bekenden zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

32 thoughts on “Review | Trust Lyra Compact draadloos toetsenbord

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.