Nintendo Switch DS Suika Game

Probeer Suika Game op de Nintendo Switch gratis uit! 

Ken je de Suika Game al? Ik niet, maar mijn meiden wisten meteen wat het was. Dit fruitige puzzelspelletje voor de Nintendo Switch is namelijk een ware sensatie in Japan en inmiddels is het spel er al meer dan 4 miljoen keer verkocht in de Nintendo eShop. Sinds kort is het spel ook beschikbaar in het Engels en tijdens het Games Op Proef event, dat vandaag begint, kun jij het spel nu tijdelijk gratis proberen.

Wat is Suika Game?

Suika betekent watermeloen in het Japans en deze game draait dan ook volledig om fruit. Het doel van het spel is om vruchten van bovenaf te laten vallen en te combineren met dezelfde vruchten. Zo vormen ze samen een nieuwe, grotere vrucht welke je ook weer moet combineren. Appeltje-eitje? Niet bepaald! Het kan namelijk behoorlijk uitdagend zijn om een goede highscore neer te zetten. Lukt het jou om een watermeloen op je scherm te toveren?  

Ontdek Suika Game nu zelf gratis

Suika Game is geen duur spel op de Nintendo Switch en kost slechts €2,99 in de Nintendo eShop. Maar wil je het toch eerst gratis proberen, dan kan dat. Vanaf vandaag tot en met 11 december is Suika Game namelijk gratis te downloaden voor Nintendo Switch Online-leden in de Nintendo eShop als Games op Proef.

Games op Proef

Games Op Proef is een evenement waarbij een gratis, downloadbare versie van een game beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-leden. De software die beschikbaar is tijdens een Games Op Proef-evenement is tijdelijk speelbaar. Na afloop van de proefperiode of als je Nintendo Switch Online-lidmaatschap verloopt, kun je de Games Op Proef-software niet meer spelen.    

Wat vinden wij van Suika Game

De meiden waren meteen enthousiast om de game zelf te spelen. Op YouTube en TikTok hadden ze de game al vaak voorbij zien komen. Ondanks dat het een goedkoop spel is, is het toch fijn om zelf te ondervinden of je het spel ook echt zo leuk is als iedereen zegt. Nou dat is het zeker! Het lijkt een beetje op Tetris en moet je proberen het fruit te combineren, waardoor het steeds een groter stuk fruit wordt. Hoe groter hoe meer punten. Dit klinkt simpel, maar is het zeker niet, waardoor het spel zeker een uitdaging is voor iedereen.

Leeftijdsclassificatie PEGI 3 | Nintendo Switch-Pro-controller | Talen: Japans, Engels, Koreaans, Chinees,

Update

Op 22-02-2024 is er een Multi-Player Mode Expansion Pack en Main Game & Multi-Player Mode toegevoegd aan het spel. En kun je het spel nu in drie nieuwe spelstanden spelen: Original, Time Limit en Attack.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.