Win Advent Dag 6 Teddy's Kerstfeest

Win Advent Dag 6 | Teddy’s Kerstfeest

Nu de Sint het land weer verlaten heeft, kunnen we ons op gaan maken voor het Kerstfeest. Daar horen natuurlijk ook gezellige kerstfilms bij. Vanaf 13 december is de kerstfilm Teddy’s Kerstfeest te zien in de bioscoop. Een leuke kerstfilm voor jong en oud. Ik mag vandaag 2 vrijkaartjes verloten voor deze familiefilm. Doe snel mee.

Teddy’s Kerstfeest

Sneeuwvlokken, geurige amandelen en fonkelende lichtjes creëren de perfecte sfeer tijdens Maria’s bezoek aan de kerstmarkt. Daar ontdekt ze plotseling een ongelooflijk geheim: op de bovenste plank van het loterijhokje heeft de liefste teddybeer zojuist zijn hoofd bewogen, de knuffelbeer Teddy leeft! Maria voelt zich meteen verbonden met het levende speelgoed en kan geen betere kerstwens bedenken dan om de teddybeer voor zich te winnen. Maar deze teddybeer heeft andere plannen. Hij droomt van een rijke eigenaar die hem alles kan leren wat de wereld te bieden heeft.

.

Genre: familiefilm, animatie
Lengte: 78 min.
Kijkwijzer: alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemcast: Jim Bakkum en Bettina Holwerda
Regisseur: Andrea Eckerbom

Teddy’s Kerstfeest is vanaf 13 december te zien in de bioscoop

Winactie Advent Dag 6 | vrijkaartjes Teddy’s Kerstfeest

In samenwerking met In The Air mag ik 2 vrijkaartjes voor Teddy’s Kerstfeest verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

77 thoughts on “Win Advent Dag 6 | Teddy’s Kerstfeest

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.