Win Advent Dag 7 Twister Air

Win Advent Dag 7 | Twister Air

Twister is misschien wel één van de meest bekende spelletjes en bestaat al sinds 1966! Nu is er een nieuwe, modernere versie uitgebracht Twister Air. De grootste aanpassing is misschien wel dat de mat vervangen is door een scherm. Hoe je het speelt leg ik je graag uit en ik mag vandaag het spel verloten.

Twister Air

Geen mat? Dat klopt! De nieuwe versie Twister Air speel je namelijk spel niet op de bekende mat met gekleurde cirkels, maar via het scherm! Hierbij heb je dan ook de gratis Twister-Air-app nodig. Het spel verplaatst op die manier naar het scherm van je slimme apparaat. Bij dit leuke partyspel horen 8 kleurrijke Twister Air-banden en een apparaatstandaard die geschikt is voor elke smartphone of tablet.

De augmented reality Twister Air-app is een spannend partyspel voor iedereen van 8+ jaar voor een spelavondje tijdens de aankomende feestdagen.

Zo spel je het

Als eerste download je de gratis Twister Air-app (er kunnen tarieven voor dataverkeer en in-appaankopen van toepassing zijn) en zet je een slim apparaat in de meegeleverde standaard. Alle spelers doen daarna de gekleurde banden om hun polsen en enkels. Terwijl de muziek klinkt, bewegen de spelers hun lichaam om de banden te matchen met de gekleurde plekken op het scherm. Rekken, slaan, klappen en gekke houdingen. Hoe meer plekken je raakt, hoe hoger de score. De speler met de meeste punten wint! Of speel alleen en probeer een eerder record te verbeteren.

Het spel is te spelen in 3 verschillende modi, VS., Teams en Solo. Speel tegen een vriend of team via een gedeeld scherm – de kant met de meeste punten wint! Of speel alleen en probeer je persoonlijk record te verbeteren.

.

Winactie Twister Air is gesloten

In samenwerking met Hasbro mag ik het spel Twister Air verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

106 thoughts on “Win Advent Dag 7 | Twister Air

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.