Weetjes Kwartet

Voor nieuwsgierige dierenliefhebbers; Weetjes kwartetpakket

De (verlengde) kerstvakantie is hét moment om gezellig samen veel spelletjes te spelen. Maar hoe leuk is het als je bij het spelen ook nog wat opsteekt. De Weetjes Kwartetspellen van Identity Games daarom ook leuk voor alle leeftijden. Ik heb een mooi pakket met 4 verschillende Weetjes Kwartetten voor je klaarliggen.

Boerderijdieren Weetjes Kwartet

Kwartet is al een oer-Hollands kaartspel waarin de spelers steeds 4 kaarten bij elkaar moeten sparen om een kwartet te vormen. Heb je een set compleet, roep dan heel hard Kwartet! Dit kwartet gaat over de dieren op de boerderij, afgebeeld op extra grote kaarten. Door de foto’s op de kaarten is het spel goed te spelen, ook voor de kleinere kinderen die nog niet kunnen lezen. Maar kun je wel al lezen, dan vind je op de kaarten ook nog eens interessante weetjes over deze dieren! Dit kaartspel is inclusief een superkwartet van 5 kaarten.

Dierenpoep Weetjes Kwartet

Met dit Weetjes Kwartet leer je alles over de verschillende soorten dierenpoep. Want welke vorm hebben de keutels van een Wombat? Of: hoeveel keer poept een panda gemiddeld per dag? Gegarandeerd dat je op deze vragen niet direct het antwoord weet. Speel dit kwartet en je weet er meteen alles over. De kaarten met fantastische foto’s zijn stevig en geplastificeerd, waardoor ze zeer duurzaam zijn en er lekker lang mee gespeeld kan worden.

Junglelife Weetjes Kwartet

Naast dieren op de boerderij, heb je natuurlijk ook veel dieren die leven in de jungle. Met dit Weetjes kwartet JungleLife leer je bijvoorbeeld hoe oud een Orang-Oetang kan worden of hoe hard een Toekan kan vliegen Weet jij hier het antwoord op? En wil je echt lang over een potje doen, meng dan de kaarten van dit kwartet met een van de andere kwartetspellen.

Vakantielanden Weetjes Kwartet

Deze vakantie kunnen we alleen maar dromen over mooie vakantielanden, want van reizen komt nu helaas even weinig. Met de Weetjes Kwartet Vakantielanden leer je alles over de verschillende landen in Europa. Leuk voor kinderen vanaf 6 jaar. Waar zou jij graag naar toe gaan op vakantie?

Winactie Weetjes kwartetpakket is gesloten

In samenwerking met Media Tornado, mag ik een pakket met deze 4 Weetjes Kwartetten verloten. De winnaar is:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

59 thoughts on “Voor nieuwsgierige dierenliefhebbers; Weetjes kwartetpakket

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.