Nintendo Switch Black Friday Animal Crossings

De leukste creatieve games op de Nintendo Switch voor kinderen

Wil jij binnenkort de kinderen verwennen met een leuke game, maar weet je niet precies welke je moet kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! Er zijn ontelbare games voor kinderen te verkrijgen, ook voor de Nintendo Switch. De gaming console van Nintendo is steeds populairder aan het worden en ook te krijgen met hoge kortingen tijdens Black Friday. Wat wil je nog meer? Lees snel verder welke creatieve games het leukste zijn!

Black Friday deals

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november. Dat is nog even weg, maar het is verstandig om deze datum nu alvast in je agenda te zetten en na te denken over naar welke deals je op zoek gaat. Zo is de aankoop van de Nintendo Switch en games vaak aan de prijzige kant en is het zeker de moeite waard om te wachten totdat ze worden aangeboden tijdens de Black Friday deals. De Nintendo Switch kopen tijdens Black Friday kan je veel geld schelen. Op die manier scoor je de goedkoopste deals én kunnen de kinderen creatieve games spelen.

Animal Crossing: New Horizons (Leeftijd: 3+)

Sinds het uitbrengen van deze game aan het begin van de lockdown, is Animal Crossing één van de favoriete spelletjes hier in huis. Met dit spel waan je je in een wereld vol vrijheid en creativiteit. Om een mooi leven te kunnen leiden op het eiland moet je verschillende grondstoffen vinden. Hier kunnen vervolgens meubels en gereedschap van worden gemaakt. Je kinderen mogen vrijwel alles zelf bepalen in deze fantasiewereld en dat vergt grote creativiteit! Alleen zo creëren ze hun eigen paradijseiland…

Minecraft (Leeftijd: 7+)

Met Minecraft wordt er een eigen wereld gecreëerd door middel van zelf dingen bouwen. De verbeelding van kinderen moet groot zijn, maar kan ook worden geprikkeld door dit spel. Super leuk dus om je kinderen aan te sporen hun creativiteit te vergroten. Originaliteit wordt gewaardeerd en niets is te gek… Van hutten bouwen tot het verzamelen van bouwstenen voor een kasteel.

The Legend of Zelda: Skyward Sword (Leeftijd: 12+)

In deze game van Zelda ga je een episch avontuur tegemoet in een fantasiewereld. Hierdoor dien je de vijanden te verslaan en op een creatieve wijze problemen op te lossen. Ook puzzels zijn verwerkt in dit avontuur op zoek naar een oude jeugdvriend… Er zijn overigens ook nog vele andere leuke versies te verkrijgen van dit spel voor de Nintendo Switch. 

Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Leeftijd: 3+)

De grootste vijand van Donkey Kong Island heeft het eiland bevroren! En nu? Nu moet je door middel van leuke spellen het eiland zien te bevrijden van het ijs. Kruip in de huid van verschillende personages met allemaal andere kenmerken. Het wordt een leuk avontuur op weg naar een ontdooide wereld.

Super Mario Party (Leeftijd: 3+)

Het spelen van dit spel is een waar feestje! Super Mario Party is een strategisch, leuk en creatief spel waarin veel minigames zijn verwerkt. Deze game kan ook makkelijk worden gespeeld in multiplayer op de Nintendo Switch. Hierdoor kunnen zelfs de vrienden van je kinderen meespelen! Dat maakt het alleen nog maar leuker! 

Hopelijk helpt deze lijst van creatieve games jou bij het kiezen van de leukste! Ze prikkelen in ieder geval allemaal de creativiteit van je kinderen én zijn niet voor niets erg populair.

Weet je al welke game voor de Nintendo Switch jij gaat scoren tijdens Black Friday?

Uitgelichte afbeelding van Unsplash

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.