Feliciteren doe je met chocolade van Happy Truffel

Het is altijd weer een grote uitdaging wat je dit jaar weer cadeau gaat geven voor iemand zijn of haar verjaardag. Ongeacht wie het is, het is altijd lastig om met wéér een origineel cadeau te komen. Bij Happy Truffel hebben ze het gemakkelijk gemaakt voor je: kleurrijke chocolade verpakt in een leuke doos of giftbox. Om lekkere chocolade te kopen hoef je tegenwoordig niet meer je deur uit, je kunt die gemakkelijk bestellen online en dan is het meestal de volgende dag al in huis. Gefeliciteerd: chocolade kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Cadeautip: de lekkerste verjaardagcadeaus

Happy Truffel heeft een breed assortiment aan cadeaus. Zo kun je denken aan de heerlijke kleurrijke chocoladetruffels of een Happy Bar. De gefeliciteerd chocola kunnen verschillende teksten hebben zoals ‘Gefeliciteerd’, ‘Hiep Hiep Hoera’, en ‘Super Gefeliciteerd’. Naast deze lekkernijen hebben ze ook chocoladebonbons in een ‘Gefeliciteerd’-editie.

Via de website van Happy Truffel kun je gemakkelijk alle kleurrijke chocoladecadeaus bekijken en bestellen. Bestel voor 14:30 uur op werkdagen en jouw chocoladecadeau wordt dezelfde dag nog verzonden. De volgende dag ligt jouw chocoladecadeau op de deurmat van de jarige job, of jezelf. Ik bedoel, je mag jezelf ook wel eens verwennen met heerlijke chocolade. Geloof ons maar, je bent zeker niet de enige die dit doet! 😉

Verjaardagscadeau met kaartje

Bij elk verjaardagscadeau hoort een verjaardagskaart. Naast onze kleurrijke gefeliciteerd chocolade kun je ook een kaartje aan jouw bestelling toevoegen. Ideaal als je iemand op afstand wilt feliciteren. Zo kun jij er nog een persoonlijke tekst aan vastbinden, en natuurlijk laten weten van wie dit vrolijke cadeautje komt. Je kunt dan jouw cadeautje rechtstreeks of op je eigen deurmat laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende leuke printjes, welke ga jij kiezen?

Chocoladecadeau per post

Feliciteren doe je natuurlijk het hele jaar door, en hoe makkelijk is het om eenvoudig online te bestellen en laten bezorgen? Bij Happy Truffel regelen ze het tot in de puntjes voor jou! De prachtige kleurrijke gefeliciteerd chocolade is natuurlijk de meest originele felicitatie voor elk moment. Doordat Happy Truffel naast de kleurrijke verpakkingen ook nog is met de lekkerste chocolade werkt is dit het ideale geschenk.

Handgemaakte gefeliciteerd chocoladecadeau

De chocolade van Happy Truffel wordt een voor een handgemaakt door de beste chocolatiers. Samen met de eerlijke Callebaut-chocolade maakt dit een geweldig geschenk. Voeg er een leuk persoonlijk kaartje aan toe en verstuur rechtstreeks naar de jarige job. Wanneer je bij Happy Truffel bestelt voor 14:30 uur wordt het dezelfde werkdag nog verzonden!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.