Jumanji: Wild Adventures

Game tip | Jumanji: Wilde Avonturen

Duik in de mysterieuze wereld van Jumanji met de game “Jumanji: Wilde Avonturen” voor de Nintendo Switch. Het spel neemt je mee op een spannende zoektocht naar het gestolen juweel, de Jaguar’s Eye. Verken gevaarlijke gebieden en los uitdagende puzzels op, alleen of samen met je ontdekkingsreizigers. Ik ben altijd al fan geweest van de films – het was één van de eerste DVD’s die ik had – en nu kunnen we het ook spelen op de Nintendo Switch. Hoe leuk is het dan ook dat ik dit spel mag verloten.

Kies je held

In het spel Jumanji Wild Adventures kan jij je eigen avatar te kiezen uit vier helden: Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Mouse Finbar en Shelly Oberon. Elke held heeft zijn of haar unieke vaardigheden, die goed van pas komen bij het overleven van de vijandige omgevingen, variërend van wilde roofdieren tot slinkse valstrikken.

Verken diverse omgevingen

Het avontuur brengt je naar diverse gebieden, waaronder vergeten dorpjes, ijzige bergen, donkere grotten en smerige moerassen. Elke locatie is gevuld met geheimen, zoals verborgen kamers en verloren schatten, die wachten om ontdekt te worden door de moedige ontdekkingsreiziger.

Verbeter je vaardigheden

Terwijl je de jungle trotseert, verdien je ervaringspunten en buit die je kunt gebruiken om de vaardigheden van je held te verbeteren. Neem het op tegen angstaanjagende eindbazen, zoals de sluwe Smuggler en de gemene Siberian Tiger, en ontdek mogelijk geheime kamers of verloren schatten van Jumanji.

Solo of samen op expeditie

“Jumanji Wild Adventures” biedt zowel solo-avonturen als multiplayer-opties, waarbij spelers kunnen samenwerken met maximaal drie andere ontdekkingsreizigers. De game belooft een overvloed aan avontuur, uitdagende puzzels en onverwachte bedreigingen in een wereld die nog niet in kaart is gebracht.

Het spel is ook verkrijgbaar op de PS4, PS5 en Xbox Series X|S, Xbox One & Windows

Winactie Jumanji: Wilde Avonturen

In samenwerking met Day One MPM mag ik het spel Jumanji: Wilde Avonturen voor de Nintendo Switch verloten:

Jumanji: Wild Adventures
  • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

42 thoughts on “Game tip | Jumanji: Wilde Avonturen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.