De Allerslimste mens ter wereld

Advent WinDag 29 | De Allerslimste Mens ter Wereld bordspel

Deze week is De Slimste Mens weer op TV te zien, alweer het 21e seizoen. Vanaf de allereerste aflevering is het programma een kijkcijferhit. Dit komt grotendeels doordat het leuk is om zelf ook mee te spelen en de vragen te beantwoorden. Daarom is er nu ook een bordspel om thuis te spelen en te bepalen wie De Allerslimste Mens ter Wereld is. Ideaal spel om met de jaarwisseling samen te spelen! Natuurlijk heb ik ook een exemplaar voor je klaarliggen, dus doe je weer mee?

De Slimste Mens

Vanaf 26 december gaan elke maandag tot en met donderdag drie bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Natuurlijk weer onder leiding van Philip Freriks en Maarten van Rossem. Wie maakt dit seizoen kans op de felbegeerde titel van De slimste mens? Bekijk hier wie dit seizoen het tegen elkaar zullen opnemen!

De Allerslimste Mens ter Wereld

Maar wie van jullie is De Slimste? In 5 spannende rondes kun je nu thuis aan tafel ontdekken wie van jullie De Slimste is. Alle elementen van de de populaire tv-quiz De Slimste Mens vind je terug in dit bordspel: Verdien je eerste secondes met de Ronde 3-6-9. Geef daarna razendsnel de vier goede antwoorden in de Ronde Open Deur. Natuurlijk is er ook de Puzzel die opgelost moet worden, terwijl jouw zuurverdiende secondes wegtikken. Hoeveel goede antwoorden weet je bij de Ronde Ingelijst? En dan is er tot slot ook nog de Finale: Eén vraag, vijf antwoorden. Speel je tegenstander naar 0 seconden en kroon jezelf tot De Slimste Mens ter Wereld! Met meer dan 1400 verrassende vragen en antwoorden is De Slimste Mens Ter Wereld goed voor uren spelplezier!

Categorie: Denkspel | Spelers: 2-8 spelers | Speeltijd: 45min | Leeftijd: Vanaf 8 jaar

Winactie De Allerslimste Mens ter Wereld is gesloten

Met dank aan Just Entertainment mag ik het spel De Allerslimste Mens ter Wereld verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

100 thoughts on “Advent WinDag 29 | De Allerslimste Mens ter Wereld bordspel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.