Cats & Boxes SmartGames

Review | SmartGames Cats & Boxes

Happy Kingsday! Vandaag viert onze koning niet alleen zijn 56e verjaardag, maar ook 10 jaar koningschap. Tijd voor een goed feestje dus. Buiten kleurt elke stad en elk dorp oranje, dus mag een klein feestje op mijn blog ook niet ontbreken. Van Day One MPM ontving ik een mooie oranjebox met daarin en van de nieuwste denkspelletjes van SmartGames; Cats & Boxes. Als kattenliefhebber dus een schot in de roos. Lees hier alles over dit spel en maak ook nog eens kans op een exemplaar!

Katten en spelletjes

Wie mijn bio op Instagram wel eens gelezen heeft, weet dat we een huis vol meiden en katten hebben. We hebben namelijk maar liefst 4 katten! We weten dan ook als geen ander hoe graag de katten in een doosje willen slapen. Daarnaast zijn we ook dol op spelletjes, met name de denkpuzzels van SmartGames. Dit nieuwe spel Cats & Boxes wilden we dan ook heel graag uitproberen en reviewen.

Het spel Cats & Boxes

Bij het denkspel Cats & Boxes is het de bedoeling om de puzzelstukken één voor één te verplaatsen totdat alle katten op het spelbord in een kartonnen doos terecht komen. Hoewel de spelregels heel eenvoudig zijn en er slechts 4 puzzelstukken zijn die je kan verplaatsen, is dit denkspel uitdagender dan je zou verwachten. Het spel heeft maar liefst 60 opdrachten, die oplopen van makkelijk tot razend moeilijk. Op één van de kartonnen dozen vind je ook nog een QR-code voor extra opdrachten en een link voor het complete opdrachtenboekje, mocht je deze vergeten of kwijt zijn. Cats & Boxes is een puzzelspel voor jong én oud in een compact formaat, perrrrrrfect om overal mee te nemen!

Dit vinden wij van Cats & Boxes

Het spel Cats & Boxes ontvingen wij in een mooie oranjebox om al helemaal in de stemming te komen van Koningsdag. De vlaggetjes, ballonnen, kroontje en schmink liggen dan ook klaar voor vandaag. Maar natuurlijk gaat het om het spel Cats & Boxes. Het spel bestaat uit een vierkant spelbord met deksel, 5 katten en 4 puzzelstukjes met daarop de dozen. Aan de hand van het opdrachtenboekje plaats je de katten en de puzzelstukken op het bord. Het doel is om door het verplaatsen van de puzzelstukken alle katten in een doos te krijgen. Dat begint simpel, maar de opdrachten worden als snel echte breinkrakers. Het spel is alleen te spelen, maar ook samen – om de beurt een puzzel oplossen of om de beurt een puzzelstuk verleggen. Door de deksel is het spel een compact doosje dat je makkelijk kan stapelen en meenemen.

Winactie Cats & Boxes is gesloten

In samenwerking met Day One MPM mag ik een exemplaar van Cats & Boxes verloten. De winnaar is bekend en ik zal de winnaar persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Andere leuke spelletjes van SmartGames die wij gereviewd hebben zijn:

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

92 thoughts on “Review | SmartGames Cats & Boxes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.