Moederdag WinWeek #9 Sorbo

Met Sorbo klaar voor de Voorjaarsschoonmaak

De ene moeder vindt het heerlijk om te poetsen, de ander wat minder. Zelf hoor ik bij de laatste groep, maar wel kan ik heel erg blij worden van fijne schoonmaakmiddelen. Een tijdje geleden op de Blogboot mocht ik kennismaken met de nieuwe producten van Sorbo. Ja die van ‘úw hulp in huis’, maar dan in een nieuw en duurzaam jasje. Ik vertel je er graag alles over en ik mag een geweldig Multi Kitchen of Multi Bathroom pakket weggeven.

Sorbo is uw hulp in huis

Wellicht ken je de slogan van Sorbo nog wel “Sorbo is uw hulp in huis“. Deze reclame stamt nog uit de jaren ’70 met een hoofdrol voor Saartje uit de populaire serie Swiebertje. Dit maakt Sorbo tot één van de grootste schoonmaakmerken van Nederland.

De naam ‘Sorbo’ is geboren in 1962, maar Sorbo werd pas echt een schoonmaakmerk in 1966 en 1967, toen het nieuwe logo op de verpakkingen verscheen. In de jaren kwamen er steeds meer schoonmaakhulpjes bij. De hulpjes werden steeds slimmer en knapper; nu heeft Sorbo voor elk schoonmaakprobleem een oplossing.

Duurzaam en groen schoonmaken

Vorig jaar heeft Sorbo een nieuw fris jasje gekregen. Maar ook is er steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Zo zijn er verschillende initiatieven om de impact op het milieu te verminderen. Veel van de producten van Sorbo worden nu verpakt in karton (en niet in plastic) en er wordt meer gebruikgemaakt van gerecyclede materialen.

Cleaner & Refill; Een voorbeeld van de nieuwe duurzame producten zijn de Cleaner & Refill flessen. Deze herbruikbare sprayflessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. De fles komt met een sachet, zodat je alleen nog maar water hoeft toe te voegen aan de fles. Even schudden en heb een krachtige en milieuvriendelijke reiniger. Deze zal met gemak al het vuil verwijderen. Is de fles leeg? Dan koop gemakkelijk de sachets bij en kun je de fles blijven hergebruiken; lekker duurzaam dus! De zijn er voor een All Purpose Cleaner, een Kitchen Cleaner en een Bathroom Cleaner.

.

Dust Magnet: Nieuw is deze Dust Magnet. Deze stofvanger zorgt ervoor dat al het ronddwarrelend stof verleden tijd is! Deze veelzijdige en stofwisser vangt stof en houdt dit vast. In vergelijking tot andere dusters kun je deze gemakkelijk van de steel losklikken en de kop daarna wassen. Dit scheelt een hoop wegwerpstofwissers.

Mijn favoriet

Sorbo Wondersponge

Een van mijn favoriete schoonmaakproducten van Sorbo is de Wonder Sponge. Met deze spons kun je de strijd aan gaan met lastige strepen en vlekken! Ideaal voor het schoonmaken van je (witte) sneakers, maar ook verwijdert de spons potlood- en penstrepen en ander vuil op gladde oppervlakken! Ik gebruik hem dan ook graag om die vieze vingerafdrukken van nieuwe keukenkastjes af te halen. Niets leek daar echt goed voor te werken, dus de deze spons kwam als geroepen. 4 sponsjes koop je al rond de €3, dus dat is echt een koopje.

Winactie Sorbo schoonmaakpakket is gesloten

In samenwerking met Sorbo mag ik een Multi & Bathroom pakket of een Multi & Kitchen pakket verloten.

Het Multi & Bathroom pakket bevat een Bathroom Cleaner & Refill, een All Purpose Cleaner & Refill, een Dust Magnet, een Wonder Sponge, een Bathroom Squeegee, een Bathroom Pad en een Bathroom Wonder.

In het Multi & Kitchen pakket zit een Kitchen Cleaner & Refill, een All Purpose Cleaner & Refill, een Wonder Sponge, een Dust Magnet, een Smart Brush, een Kitchen Sponge Cloth, een Kitchen Scrub Cloth en een Cooking Care.

.

  • De winnaar is bekend en zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

77 thoughts on “Met Sorbo klaar voor de Voorjaarsschoonmaak

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.