Bob Bilnaad

Bob Bilnaad genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar 4-5 jaar

Eén van de spelletjes die dit jaar genomineerd is voor de verkiezing van het jaar is Bob Bilnaad. Wij mochten het spel al eens uitproberen op het hoofdkantoor van Hasbro en het viel bij de dames meteen in de smaak. Wie laat de broek van Bob Bilnaad zakken en wordt natgesproeid door het kraantje? Lachen, gieren, brullen dus! Lees waarom de jury dit spel nomineerde en doe mee aan de verkiezing en de winactie om kans te maken op dit spel.

Bob Bilnaad

Nadat de meiden het spel hadden gezien op het Hasbro-event en bij de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar, stond hij al snel op hun verjaardagsverlanglijstje. De spelletjes Soggy Doggy en WC Pret van 2 jaar terug worden nog steeds vaak gespeeld en zorgen voor veel pret. De spanning van wie er nat wordt, zorg voor voor veel lol. Bij Bob Bilnaad is dat dan ook niet anders.

Het spel

Het spelletje is vrij simpel. Bob, de loodgieter, repareert een verstopping onder de gootsteen. Maar pas op, als zijn broek afzakt, wordt iedereen natgesproeid! In het spel Bob Bilnaad kies je om de beurt een gereedschap en maak je het vast aan zijn riem. Wees voorzichtig! Als zijn broek afzakt tijdens jouw beurt, zal er water sproeien en lig je eruit. De speler die erin slaagt om zijn broek niet af te laten zakken, wint!

Speelgoed van het Jaar verkiezing 4-5 jaar

Het spel Bob Bilnaad is dit jaar genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar in de catagorie 4-5 jaar. De jury nomineerde het spel omdat het al goed zelf te spelen is op jonge leeftijd met vriendjes en vriendinnetjes, maar ook met het hele gezin. Het zorgt voor gezamenlijk vermaak en positieve verbinding. Kinderen leren op jonge leeftijd omgaan met de spanning van het wel of niet nat worden.

Klik hier als je ook wilt stemmen op het Speelgoed van het Jaar. Dit kan t/m 3 november. Door te stemmen kun je ook kans maken op het genomineerd speelgoed! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.

Lees meer over de ander genomineerde voor de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar 2019:
VTech Codi, Mijn Robodino – categorie 0-3 jaar
Tropical Zoo van Totum – categorie 4-5 jaar
Bob Bilnaad – categorie 4-5 jaar
BlazeLets Style Studio – categorie 6-7 jaar
#SNAPSTAR – categorie 6-7 jaar
SmartGames Colour Catch – categorie 6-7 jaar
NERF Fortnite AR-L Blaster – categorie 8-9 jaar
Leipe Lama’s – categarie 12-17 jaar

Wat vinden wij er van?

Zoals verwacht viel dit spel zeer in de smaak. Zodra er vriendjes of vriendinnetjes over de vloer komen, wordt het spel meteen uit de kast gehaald en gevuld met water. Het liefste heb ik dat ze ermee buitenspelen, wat het water spuit echt alle kanten op. Maar bij slecht weer mogen ze het ook wel binnen spelen, maar dan op een tafelkleed en met een handdoek ernaast. Het zorg voor veel hilariteit, zowel de onderbroek van Bob met hartjes als zijn bouwvakkersdecolleté. Voor hen kan het natuurlijk niet nat genoeg.

Bij het openen van de doos, hebben de kinderen even de hulp nodig van de ouders om het in elkaar te zetten. Helaas past het spel daarna ook niet meer in de doos. Maar door de vierkante vorm neemt het ook niet heel veel plek in in de kast. Al het gereedschap kan goed opgeborgen worden in het rode vakje ernaast. Helaas zonder deksel, dus wel even zorgen dat je niets kwijtraakt.

Winactie Bob Bilnaad is gesloten

Denk je dat dit spel ook bij jouw kinderen in de smaak zal vallen? Vergeet dan niet om mee te stemmen op de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar en mee te doen aan deze winactie. Ik mag namelijk een exemplaar verloten. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

84 thoughts on “Bob Bilnaad genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar 4-5 jaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.