kinderfeestje organiseren

Een onvergetelijk kinderfeestje organiseren doe je zo!

Een kinderfeestje organiseren is anno 2019 een hele opgave. Maar wel een heel leuke. Om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, hebben wij wat tips voor je. Tips die het kinderfeestje van jouw kids een dikke 10 maken!

Een onvergetelijk kinderfeestje organiseren doe je zo!

Tip 1: organiseer een kinderfeestje met een thema

Een thematisch kinderfeestje never gets old! Is je zoon gek op draken? Organiseer dan een drakenfeest. Houdt je dochter van prinsessen? Maak er een prinsessenbal van. Een themafeest maakt de dag extra speciaal, zeker als alle genodigden zelf wat extra moeten (mogen) doen om ook aan het thema te voldoen. Enkele thema’s die het sowieso goed zullen doen: piratenfeest, prinsessenfeest, halloweenfeest/spookfeest, indianenfeest en ridderfeest. Denk ook aan bijvoorbeeld films of boeken waar jouw kind helemaal gek van is; deze thema’s doen het natuurlijk ook altijd goed! Meer inspiratie voor leuke themafeestjes voor kinderen vind je op suuskinderfeestjes.nl.

Tip 2: maak een gepersonaliseerd liedje

Schrijf een gepersonaliseerd liedje voor de jarige job. Geef de kinderen die op het kinderfeestje komen de taak om het liedje thuis alvast te oefenen. Kies bijvoorbeeld voor een bekend melodietje dat alle kinderen kennen, en schrijf daar een leuke, makkelijk te onthouden tekst voor. Niet alleen tijdens het kinderfeestje maakt dit liedje de dag extra leuk; ook daarna nog zullen de kinderen dit liedje onthouden en wellicht zelfs nog lang zingen in de klas. Het maakt de dag én jouw kind extra speciaal.

Tip 3: geef iets mee naar huis als herinnering

Een kinderfeestje wordt natuurlijk extra leuk als de kinderen iets mee naar huis krijgen na afloop. Dat was vroeger vaak een snoepzak, maar tegenwoordig kun je ook iets specialers kiezen. Gaan jullie bijvoorbeeld pannenkoeken bakken op het kinderfeest? Laat dan keukenschortjes bedrukken met daarop “Kinderfeestje [naam kind]”. Doen jullie een speurtocht? Bedruk dan t-shirtjes of truien. Je kunt ook bekers laten bedrukken waar de kids tijdens de dag uit drinken. Door ze een giveaway mee naar huis te geven, maak je de dag écht onvergetelijk!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.