Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers

Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers op de Nintendo Switch

Ook vandaag hebben we weer een leuk spel voor deze kerstvakantie voor de Nintendo Switch, namelijk Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers. Een game voor alle fans van de populaire serie op Nick Jr. In Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers kun je samen met Blaze en zijn vrienden lekker racen en stunten in Axle City. Kijken jouw kinderen daar graag naar, doe dan vandaag nog mee, want ik mag maar liefst 2x deze game voor de Nintendo Switch verloten.

Blaze en de Monsterwielen

Blaze is een echte monstertruck, die met hoge snelheden, stoere trucs stunts uithaalt in Axle City. In de serie Blaze en de Monsterwielen beleeft hij veel avonturen. Dit doet hij niet alleen, want hij heeft altijd zijn beste vriend en bestuurder AJ bij zich om de allergrootste races te winnen. Ook heeft hij meerdere vrachtwagenvrienden; Starla, Stripes, Zeg, Darington, Watt, evenals Gabby, een monteur die alles kan repareren. In elke aflevering komt ook Crusher voor, een stiekeme blauwe vrachtwagen die vaak vals speelt in races. Crusher wordt altijd vergezeld door een kleine vrachtwagen genaamd Pickle, zijn goofy sidekick.

Blaze en de Monsterwielen

De game Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers

Van de kleurrijke straten van Axle City tot de coole Monster Dome stuntbaan, de wereld van Blaze is klaar om verkend te worden! Dus doe je riem om en bestuur Blaze, Pickle, Darington, Zeg, Starla, Stripes… en zelfs Crusher! Het is tijd om razendsnel te racen en voor het kampioenschap te gaan of om het tegen elkaar op te nemen met maximaal 4 spelers in split-screen modus van Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers

De pret blijft maar rollen. Je kunt boosten, driften, springen en geweldige stunts uitvoeren op banen zoals Race naar de Adelaarsrots, Stuntmania en meer! Gebruik de Moersleutel om de unieke vaardigheid van je personage te activeren en de rest te slim af te zijn. Pas Blaze en zijn vrienden aan in de garage. En met STEM-functies, plus toegankelijke opties zoals de Helper voor Automatisch Rijden, zullen jongere spelers immens plezier beleven terwijl ze racen voor de overwinning! 

Kenmerken van het spel

  • SPEEL ALS BLAZE en 6 andere helden, inclusief Starla, Pickle en Crusher
  • RACE MET VRIENDEN in split-screen modus voor 4 spelers
  • POWER UP met boosts, upgrades en unieke vaardigheden 
  • WIN DE CUP van de Axle City Grand Prix, Monster Dome, en meer 
  • RIJD AUTOMATISCH met optionele simpele besturing voor jongere spelers

Winactie 2x Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers voor de Nintendo Switch is gesloten

In samenwerking met OneDay MPM mag ik 2x Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers voor de Nintendo Switch verloten. De winnaars zijn:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

72 thoughts on “Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers op de Nintendo Switch

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.