FurReal Glamalot

Cadeautip voor dierenliefhebbers; de FurReal Glamalots

Op veel Sinterklaas- en Kerstmisverlanglijstjes van kinderen staat vaak de wens voor een nieuw huisdier. Maar dit is echter niet aan de Sint of Kerstman om cadeau te geven. Tenzij… het een FurReal is! Elk jaar worden er nieuwe FurReal-dieren toegevoegd. Dit jaar is dat Dimples, de speelse dolfijn en een nieuwe Walkalot, de Glamalots. Van die laatste mag ik er vandaag ook eentje verloten.

FurReals

De FurReal Friends zijn geen onbekende bij ons in huis. Een paar jaar terug arriveerde poes Daisy, helemaal uit New York. Niet veel later werd zij vergezeld met de wat grotere kater Bootsie. Na de 2 katten werd het ook wel eens tijd voor wat anders en werd de club uitgebreid met Ricky de hond en Rock-A-Too, de Show Papegaai. Je kunt je voorstellen dat het samen een gezellige beestenboel is.

De FurReals zijn niet alleen schattige dierenvriendjes, maar het zijn ook interactieve knuffels die kunnen bewegen en geluiden maken en zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De FurReal-dierenvriendjes zullen zeker het nieuwe favoriete speelkameraadje worden van jouw kind. Door met deze pluchen dieren te spelen, leren ze ondertussen ook nog veel sociale vaardigheden.

Dimples, de speelse dolfijn

Wie houdt er niet van dolfijnen? Dimples is de nieuwste FurReal en een lieve, schattige en interactieve dolfijn. Ze maakt meer dan 80 verschillende geluidjes en reacties. Je kunt haar lekker borstelen en haar haar vissnack voeren. Dimples zal op je zachte aanraking reageren door lieftallig met haar staart te zwaaien. Maar dat is niet alles. Kriebel haar op de buik om een schattige reactie te krijgen of rol de bal naar haar toe om te zien hoe ze probeert de bal naar jou terug te slaan! Dimples is ook dol op knuffelen. Neem haar in je armen en geef een kusje op haar neus … En kijk hoe ze je op haar beurt kust en haar genegenheid toont met een magische gloed. Wanneer het bedtijd is, kan Dimples overgaan op nachtmodus om samen met jou op het geluid van rustgevende zeegeluiden naar dromenland te gaan.

Glamalots

Wat is er leuker dan wandelen met je eigen huisdier? Met je eigen Glamalot wordt dat nog veel leuker. Geef je Glamour-hondjes een nieuwe look met de meegeleverde stylingaccessoires. Daarna kun je haar aanlijnen voor een wandeling. Ze zal allerlei vrolijke geluidjes maken terwijl jullie samen op stap zijn! Wat is het spannend om nieuwe looks te verzinnen voor je knappe puppy. Je kunt haar zelfs stylen als een eenhoorn! Of jullie nu thuis chillen of op wandel gaan, het wordt gegarandeerd een modieuze en leuke tijd!

Winactie FurReal Glamalots is gesloten

In samenwerking met LVTPR mag een FurReal Glamalots verloten. De winnaar is:

  • De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

119 thoughts on “Cadeautip voor dierenliefhebbers; de FurReal Glamalots

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.