Winactie Advent Dag 8 5x leukste familiyspelletjes

Winactie Advent Dag 8 | 5x leuk familiespel voor de perfecte spelletjesavond!

Op een donkere of koude dag kan een familiespel de uitkomst zijn voor een gezellige avond. Of je nu houdt van een geluksspel, een coöperatief spel, partyspel, denkspel of triviaspel, deze spelletjes zijn voor het hele gezin en staan garant voor veel lol samen. Ik heb hier 5 tips voor je en daarbij kun je ook nog kans maken op een van deze spelletjes. Doe je mee?

5 Seconden

5 Seconden is een razendsnelle kaartspel voor snelle denkers! Het klinkt simpel om 3 beroemde sporters te noemen, maar lukt het jou om binnen vijf seconden drie juiste antwoorden te geven?? Ondertussen kijken de andere spelers je grijnzend aan in de hoop dat je faalt! Indien je in de opdracht slaagt, mag je je pion 1 vakje vooruit zetten. Wees snel en creatief, en probeer zo snel mogelijk de finish te halen. Doe je dat als eerste, dan win je het spel! Dit leuke spel is een goede voor de ontwikkeling van je algemene kennis en een avond lang lol! Speel nu met het hele gezin dankzij de extra juniorkaarten.

Categorie: Geluksspel | Spelers: 3-6 spelers | Speeltijd: 30 min | Leeftijd: Vanaf 6 jaar

Bank Attack

Bank Attack is een leuk gezelschapsspel voor kinderen én volwassen. Bij dit spel staat samenwerken centraal. Probeer samen met jouw team om binnen vijf minuten de bankkraak van de eeuw te verwezenlijken. Luister aandachtig naar de instructies en laat geen enkele steek vallen, want het alarm mag niet afgaan! De spanning stijgt iedere seconde, want alleen met een goede strategie en teamwork kunnen jullie de missie doen slagen. Er zijn vijf spelniveaus, waarbij de bevelen elkaar steeds sneller opvolgen. Oftewel: Dit familiespel zit vol spanning, snelheid en actie!

Categorie: Coöperatief spel | Spelers: 2-4 spelers | Speeltijd: 10 min | Leeftijd: Vanaf 7 jaar

Geen Ja, Geen Nee

De naam van het spel zegt het al; probeer alle vragen te beantwoorden en zeg daarbij Geen Ja, Geen Nee, maar probeer dit wel bij je tegenstanders te ontlokken! Het spel bestaat uit 900 vragen. Trek om de beurt een kaart van de stapel en stel de vragen één voor één aan jouw tegenstander. Als hij of zij antwoordt met “Ja” of “Nee” mag de speler die het eerst op de bel slaat zijn/haar pion één veld vooruit verplaatsen. Als de tegenstander alle vragen kan beantwoorden zonder “Ja” of “Nee” te zeggen mag zijn/haar pion één veld verplaatst worden. Let wel op! Je mag namelijk nooit twee keer hetzelfde antwoord geven! De winnaar van dit familiespel is de speler die als eerste het midden van het speelbord bereikt.

Categorie: Partyspel | Spelers: 2-6 spelers | Speeltijd: 30 min | Leeftijd: Vanaf 7 jaar

Woordwizard

WoordWizard is een woordspel én dobbelspel ineen, waarbij het op tijd gaat, maar bovenal een goede woordenschat vereist! Ieder krijgt een dobbelsteen en kiest een symbool, waar jij woorden bij moet verzinnen. Draai een letter en de zandloper om, en schrijf 3 woorden op die bij je eigen symbool passen. Dwarsboom je tegenspelers door ook woorden bij hun symbolen te bedenken! Ieder uniek woord is een punt waard, en je hebt 90 seconden om je lijstje te maken. Ben jij een fanatieke woordzoeker, dan is dit familiespel voor jou gemaakt.

Categorie: Denkspel | Spelers: 2-6 spelers | Speeltijd: 45 min | Leeftijd: Vanaf 10 jaar

Wijsneus

Wijsneus is hét quizkaartspel voor ongeduldige mensen, die snel willen spelen. Met behulp van verschillende hints, moeten spelers raden WIE (sporter, politicus, acteur,…), WAAR (geografische vragen) of WAT (voorwerp, monument,…) ze zijn. Hoe meer hints er worden gegeven, hoe gemakkelijker het antwoord wordt. Wacht dus niet te lang om het antwoord te roepen, anders is één van je tegenspelers je misschien voor! Met ieder correct antwoord kom je een beetje dichter bij de finish en de felbegeerde titel van Grootste Wijsneus! Maar kijk wel verder dan je neus lang is… de Domoor- en Breinbrekervakjes kunnen nog steeds roet in het eten gooien. Hét instapspel voor Trivial Pursuit en Party en Co!

Categorie: Trivia spel | Spelers: 2-6 spelers | Speeltijd: 60 min | Leeftijd: Vanaf 10 jaar

Winactie 5x familiespel is gesloten

Met dank aan Day One MPM en MegaBlue mag ik deze 5x een familiespel verloten.

  • De winnaars zijn bekend en hebben persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

143 thoughts on “Winactie Advent Dag 8 | 5x leuk familiespel voor de perfecte spelletjesavond!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.