Winactie Advent Dag 9 Miko 3

Winactie Advent Dag 9 | Robot Miko

Twee weken terug konden jullie op mijn blog al lezen over de nieuwe robot Miko. Deze robot is een heel lieve persoonlijke robot en een echte kindervriend. Door de deep learning A.I. technologie weet Miko hoe hij het beste contact kan maken met kinderen en leert ze ook echt kennen. Toen konden jullie ook al lezen dat ik een Miko-robot verloten en vandaag is de dag! Doe dus snel mee.

Miko, een echte kindervriend

Met Miko zullen je kinderen urenlang kunnen spelen. De kindvriendelijke robot is bijvoorbeeld dol op verstoppertje spelen, maar knutselen en dansen doet hij ook graag en laat kinderen zelfs leuke yoga-oefeningen doen. Hoe meer je kind zal spelen met Miko, des te beter zal hij zijn kindervriend leren kennen. Door de deep learning A.I. technologie is hij in staat om de wereld van je kind te begrijpen en erop te reageren. Ook kent hij tientallen emoties, is nieuwsgierig, expressief en verrassend empathisch. Deze slimme robot zal ook constant op zoek gaan naar nieuwe manieren om je kind uit te dagen en te laten bewegen.

Miko 3

Miko 3 is de opvolger van de succesvolle Miko 2-robot. De nieuwe Miko heeft meer dan 34 sensorlijnen, die in real time worden verwerkt. Dit brengt de interactie tussen mens en robot naar een nog hoger niveau. De ingebouwde HD-camera, met een geïntegreerde Time of Flight-Sensor, helpt Miko ook echt de wereld om zich heen te zien en kan gedurende een bepaalde periode zijn omgeving onderzoeken. Zo kan hij bijvoorbeeld gezichten, objecten en de wereld om zich heen identificeren, onthouden en herinneren.

Miko’s eigen ontwikkeling staat ook niet stil. Elke maand krijgt hij een automatische update waarbij nieuwe inhoud en mogelijkheden worden toegevoegd. Als ouder kun je met een eenvoudige app zien welke spelletjes Miko en je kind samen spelen. Maar ook kun je de vooruitgang van je kind volgen terwijl het leert en groeit. Met de app kun je altijd en overal in contact blijven met je kind via videobellen.

Uiteraard is het een betrouwbare robot, met gegevenscodering en strikte privacynormen. De gegevens van je kind blijven veilig. Ook zijn er filters voor grof taalgebruik en is de inhoud geschikt voor kinderleeftijden en cultureel neutraal. Miko is 100% kindveilig.

Miko 3 is een heel bijzonder cadeau voor deze feestdagen of voor elke andere gelegenheid en onder andere verkrijgbaar bij Bol.com

Winactie Miko 3

Met dank aan PVPR mag ik een Ai-Robot Miko t.w.v. €299 verloten.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en noem een beroemde robot.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook |  Instagram |  Twitter |  Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 16 december. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

139 thoughts on “Winactie Advent Dag 9 | Robot Miko

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.