Souza! Halloween

Souza Halloween outfits voor alle miniheksen en magiërs

Souza for Kids is één van de favoriete verkleedmerken van mijn meiden, en zeker ook van mij. Beide dames hebben al een prachtige jurk. De ene een heel traditionele Marie-Antoinette jurk en de andere een hippe Unicorn jurk. Maar naast deze mooie, lieflijke prinsessenjurken, heeft Souza!, speciaal voor hét verkleedfeest van het jaar, ook een heel gave Halloweencollectie voor miniheksen, vampieren, draken en magiërs. Speciaal voor Halloween mag ik een mooi Souza! Halloween Vampierenpakketje verloten. Meedoen kan t/m 31 oktober.

Halloween voor prinsessen en magiërs

Als mijn meiden lekker een middag thuis spelen met hun vriendinnetjes, dan komt er altijd wel eentje naar beneden in een mooie prinsessenjurk. Beiden hebben een flinke collectie op hen kamer, inclusief bijbehorende accessoires. Als het aan hen zou liggen zouden ze er zo mee over straat gaan. Daarom ook misschien dat het Halloweenfeest één van hun favoriete feesten is – al zal het ophalen van snoep vast ook een rol spelen ? Tussen hun roze prinsessenjurken hangen dan ook een paar heel zwarte jurken en vleermuispakken, die ze elk jaar een beetje uitbreiden.

De nieuwe Souza for Kids catalogus

Vlak voor de verjaardag van de meiden kregen wij de nieuwe catalogus van Souza for Kids in de bus. Als een soort Sinterklaas Speelgoedboek doken mijn meiden daar meteen boven op. Alle nieuwe jurken en accessoires, waarmee ze graag hun verkleedkledingcollectie zouden willen uitbreiden, werden aangekruist en omcirkeld. Het boek ging overal mee naar toe, zelfs mee naar bed. Souza! is dan ook een mooi merk voor zowel lieve prinsessen als voor stoere ridders. Zelf ben ik ook een groot fan, want hun kleding is van hoge kwaliteit en blijft lang mooi. Dat kan ik helaas niet zeggen van alle verkleedkleding in hun kasten, ondanks soms hoge prijzen.

Miniheksen en vampieren

Nadat de catalogus helemaal was uitgeplozen, vroeg ik hen wat ze het allerleukste vonden. Heel verrassend kozen ze dit jaar voor items uit de Halloweencollectie. In deze collectie vind je mooie heksenjurken (kort en lang) en spooky capes (met een spin op de kraag), handschoenen, toverhoeden en -stokjes. Maar ook Halloween-oorclipjes en een leuke diadeem waarmee het net lijkt of de vleermuizen uit je haar vliegen. Hiermee maak je dus je hele Halloweenoutfit voor dit jaar compleet.

Draken en Magiërs

Naast de verkleedkleding voor meisjes, heeft Souza! ook veel leuke verkleedkleding voor jongens, iets wat je toch wat minder vaak ziet. Ook in hun Halloweencollectie hebben ze een aantal leuke items voor de boys. Zo kunnen zij dit jaar iedereen de stuipen op het lijf jagen met kostuums voor zwarte magiërs en vuurspugende draken.

Ons Souza! Halloweenkostuum

Voor haar verjaardag stond er een grote rode Souza! doos tussen de cadeautjes. Deze werd natuurlijk direct herkent en als eerste geopend. In de doos zat de mooie Halloween Cate heksencape, met een heel gevaarlijke spin op de kraag, een bijpassende zwarte toverstaf met glitter pailletten en de Halloween oorclips. Een schot in de roos, want afgelopen week was het eerste Halloweenfeest in de speeltuin en kon eindelijk het Halloweenpak geshowd worden.

Winactie Souza! Halloween vampierpakketje is gesloten

De winnaar is

Halloween pakket
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

31 thoughts on “Souza Halloween outfits voor alle miniheksen en magiërs

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.