Cool Bear Limonade en Voorleesmiddag met Lange Frans

Afgelopen week waren we uitgenodigd door Cool Bear. Deze coole beer is het boegbeeld van een nieuwe suikervrije limonade in de supermarkt. Heel speciaal is dat deze beer ook spannende avonturen. Speciaal voor deze middag kwam Lange Frans de kinderen voorlezen.

cool-bearCool Bear Fruit Drink

Cool Bear is een nieuw Limonademerk op  de Nederlandse markt. Deze limonade bevat 0% suiker en een kleurstoffen en verdikkingsmiddelen. De mascotte van de limonade is een coole beer Cool Bear. Dit is niet zomaar, want de oprichters van Cool Bear Ana Santiago is gek op beren. Haar droom is om kinderen te zien opgroeien in een gezondere wereld. Daar horen verantwoorde, maar ook lekker producten bij. De limonade van Cool Bear is daarom gemaakt van echt fruitsap, zonder kunstmatige zoetstoffen en gezoet met Stevia (Reb-A %). De siroop is ook zeker geschikt om mee te bakken en koken.

Cool Bear

Cool Bear en de Droommachine

Cool Bear woont samen met zijn vrienden Sam en Simone in het magische bos. In dat bos staat een droommachine, die de dromen van kinderen vangt. Wanneer er een droom gevangen is, stuurt de machine een appje naar Cool Bear. Hiermee begint het volgende avontuur om de droom van de kinderen waar te maken.

Cool Bear is een stoer en groot, maar ook een gewone knuffelbeer, die voor iedereen wil zorgen.
Sam is heel sportief en sterk. Als hij je een magische BOKS geeft, dan wordt iedereen net zo sportief en sterk als bij BAMMM!
En als Simone knippert met haar wimpers, dan gebeuren er magische dingen. Ook heeft ze een magisch spiegeltje waar in je je zelf kunt zien en je eigen droom.

Cool Bear boek

Voorlezen met Lange Frans

De avonturen zijn allemaal opgeschreven in het boek Cool Bear en de Droommachine. Helaas kon Cool Bear zelf niet aanwezig zijn vandaag, maar niemand minder dan Lange Frans kwam de verhalen voorlezen aan de aanwezig kinderen. Lange Frans is de Brand Ambassadeur voor Cool Bear. Hij is zelf een coole papa en fan van het boek van Cool Bear. Het boek zal, met de stem van Frans, later dit jaar ook op CD te beluisteren zijn. Vandaag kon hij alvast een beetje oefenen.
limonade-bar voorlezen

Kids Buddy Club

Op de website van Cool Bear is veel informatie te vinden over de producten van Cool Bear, suikervrije weetjes, het boek, maar ook kun je lid worden van de Kids Buddy Club. Als lid
ontvang je natuurlijk de laatste updates, maar ook kun je prijzen winnen en in het testpanel komen en de nieuwe producten proeven. Word dus snel lid.download

Spread the love

One thought on “Cool Bear Limonade en Voorleesmiddag met Lange Frans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.