Fotoblik week 44

Weekoverzicht | Fotoblik week 44

Deze week hadden we weer veel te doen. We hadden feestjes en gingen 2x naar Amsterdam voor blogevents. Maar de klaar zat in het staartje en hadden we een hele grote verrassing voor de meiden! Lees maar snel mee

Fotoblik week 44Zondag 30 oktober 2016

Het laat naar bed gaan en het Halloween straatfeest van gisteren wierp zijn vruchten af, want beide dames kwamen pas rond 7.30-8 uur uit hun bed. Hopelijk ze ze daarmee ook meteen over het wennen aan de wintertijd heen.
Omdat iedereen ook wel moe was van de afgelopen week en de Halloween avond, hielden we een pyjama-ochtendje.
Halverwege de middag besloten we ons toch aan te kleden en naar buiten te gaan. De meiden trokken hun Minions kleding/pak aan, want er was namelijk een Minion Disco! Het idee was leuk, maar eenmaal op de dansvloer, wilde ze niet meer dansen en zaten ze liever met z’n tweetjes onder de tafel…

img_2574
Gelukkig kwamen de Minions ook nog zelf even de dansvloer op en toen kwamen de meiden toch even kijken. De Disco eindigen met een loterij en allebei hadden ze prijs. Zo was het toch nog een leuke middag.

Minion Disco
Na de disco gingen we nog even langs bij (schoon)zus en nichtje, die hun verjaardag vierden. We krijgen daar een hapje te eten, maar bleven ook niet te lang, want de meiden wilde ik ook wel op tijd in bed hebben om ze in het juiste ritme te krijgen.

Maandag 31 oktober 2016

Vandaag hoefde ik niet in het ziekenhuis te zijn en kon ik lekker vanuit huis werken, opruimen, boodschappen doen, wassen en schoonmaken. Allemaal ook hard nodig..
Grote Zus speelt op maandag altijd bij haar vriendin en mag dan ook blijven eten.  Nu kreeg ik een app-je of ze nog wat langer mocht blijven, want bij hun in de straat werd vanavond Halloween gevierd. Natuurlijk moest ik nog wel even haar Halloween jurk en hoed komen brengen.
Tegen 20.30 haalde ik haar weer op, wel een beetje verkleumd, maar met een grote pot voor snoep en lekkers.
Laat op de avond werd er ook nog aangebeld; Hello Fresh. In plaats van 1 box, had hij deze keer 3 dozen bij zich! Naast de maaltijdbox kregen we ook de ontbijtbox én de fruitbox. Deze kregen we nog als dank voor deelname aan de actie 40 gezinnen 40 smaken. Beetje jammer was wel dat ik dit vooraf niet wist, want ik had net zelf de fruitschaal flink aangevuld bij het boodschappen doen.

Hello Fresh img_2627

Dinsdag 1 november 2016

We moesten vanochtend al vroeg de deur uit, want Kleine Zus werd verwacht bij de consultatiebureau voor de oogtest en een prik. Voorheen was het consultatiebureau naast de deur, maar nu we verhuisd zijn, is het aan de andere kant van de stad. Toen we daar aankwamen, waren we gelukkig ruim op tijd. Op weg naar binnen werd ik gebeld door het CB. De verpleegkundige was ziek en de afspraak moest verzet worden. Gelukkig bij een ongeluk waren we zo vroeg, want het spreekuur van de arts was nog niet begonnen en hij wilde de prik nog wel even zeggen. Daar was ik blij om, want dan hadden we dat maar gehad. Kleine Zus had toch al geen interesse getoond bij het oefenen van de oogtest rondjes, dus ik had er al een hard hoofd in gehad dat ze dat zou gaan doen.Omdat ze niet gehuild had toen ze de prik kreeg, mocht ze bij de sigarenboer een boekje uitzoeken. Daarna gingen we ook nog even gezellig koffie drinken, voordat ik haar weer naar school bracht.

dinsdag-1

Ik was daarna ook gelukkig weer op tijd thuis voor de koerier die mijn nieuwe telefoon kwam brengen!

iPhone

Woensdag 2 november 2016

Vanochtend was er een speciale inloopochtend in de klas van Grote Zus. Alle ouders mochten de eerst 45 min van de dag meekijken om te zien hoe het tegenwoordig nu gaat met het digi-board en de tablets. Leuk om te zien en dat zou ik best ook wel gehad willen hebben, toen ik op school zat.

schooldag Toen ik ze weer uit school kon halen. fietsen we meteen door naar het station. Er werd namelijk een kindermiddag georganiseerd door Cool Bear en Lange Frans zou komen voorlezen. We waren wat vroeg, maar dat gaf niet, want in het Vondelpark waren allemaal Pokemons die wij niet hebben in de stad. Helaas regende het op momenten heel hard en scheen daarna weer de zon. Toch lukte het heel wat Pokemons te vangen.woensdag-2 We waren dan ook als een van de eerste op de kindermiddag. We werd vriendelijk ontvangen en de meiden waren al snel niet meer weg te slaan bij de limonade fonteintjes. Lange Frans las voor over de avonduren van Cool Bear en zijn droommachine. De meiden vonden het reuze spannend. Helaas zijn de boekjes nog niet uit, maar er zal een cd uitkomen waarop Lange Frans alle verhaaltjes voorleest.woensdag-3

Donderdag 3 november 2016

Vandaag stond er alweer een tripje naar Amsterdam op het programma. Maar deze keer zonder kinderen en gezellig met Charlotte van LovelyCharlotte. Vandaag hielden verschillende Pr-bureau’s hun Spring/Summer ’17 persdag. Voor ons allebei de eerste keer dat we daar naar toe gingen en dus geen flauw idee wat we konden verwachten. We waren lekker vroeg en daarom was het nog rustig bij XFactorPR. We werden rondgeleid en kreeg wat uitleg over de verschillende merken die zij representeren. Veel leuke kleding, schoenen en speelgoed gezien, waarvan ik hoop dat ik het jullie op mijn blog in de nabije toekomst ook kan laten zien. Als stunt hadden ze voor de dag ook een tatoeage artiest zitten waar je een kleine tatoeage kon laten zetten. We twijfelde, maar toch maar niet gedaan ?

XFactoryPR

We wilde nog langs bij een andere Pr-bureau, maar besloten eerst te gaan lunchen. We vonden een leuk eettentje Gezondigd, met heerlijke broodjes, salades en soep. Toen Charlotte bij het afrekenen, vertelde dat ze heerlijk had gegeten en wel een stukje wilden bloggen over deze hotspot, vertelde de jongen achter de balie, dat hij ook een eigen lijn gedroogd fruit verkocht onder de naam Snoep Goed. We mochten allebei een zakje meenemen.

snoep-goed

De volgende stop was het Pr-bureau FSAgency die open dag hield. Ook hier weer veel mooie kleding, sieraden en make-up. Helaas konden we niet te lang blijven, want ik moest op tijd weer thuis zijn om de meiden uit school te halen. Gelukkig kon Kleine Zus mee met een vriendinnetje en fietste Grote Zus zelf naar huis. Zo hoefde ik me niet extra te haasten om op tijd te komen.

fs-agency-1 Nadat we allemaal weer thuis waren, keken we eens wat er in de Goodiebags zat, die ik had meegekregen. De meiden waren reuze blij met de spullen, maar gelukkig zaten er ook leuke dingen voor mij tussen 😉fs-agency-2

Vrijdag 4 november 2016

Zonder enig vermoeden waar we die avonden zouden slapen, brachten we de meiden naar school. Uit school zouden ze namelijk niet door de BSO worden opgehaald, maar door ons. In plaat van naar huis zouden we doorrijden naar Parijs voor een weekeind Disneyland Parijs!!! Pas op de grens met België, toen we heel ’toevallig’ onze vrienden daar tegen kwamen met hun dochters, hebben we het de dames vertelt. Ik geloof dat ze ons niet echt wilden geloven, maar ze waren superblij. Na een hapje bij de MacD reden we nog 4 uur zuidelijkervrijdag-1

 

Zaterdag 5 november 2016

Helaas is de WiFi zo slecht in Frankrijk, dat jullie nog een week geduld moeten hebben met de foto’s en verhalen uit Disneyland Parijs

Spread the love

3 thoughts on “Weekoverzicht | Fotoblik week 44

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.