Review | Etos verbeterde en vernieuwde Haarstyling lijn

Op mijn profiel foto lijkt het alsof ik stijl haar hebt, maar het tegendeel is waar. Deze foto was genomen nadat een kapster bijna 2 uur met een borstel in de weer was geweest om de krul eruit te halen. In het dagelijkse leven heb ik dus een flinke bos met krullen, maar zeg maar gerust onhandelbaar… Daarom ben ik altijd op zoek naar de juiste haarstyling producten. Sinds kort heeft ook de Etos zijn eigen lijn vernieuwd en verbeterd. De Care & Styling lijn testte ik voor je uit. 

Etos haarstyling

Etos Haarstyling

Etos is de drogisterij waar ik al jaren kom en altijd wel vind waarnaar ik op zoek ben. Leuk is om te zien dat de Etos de laatste tijd erg bezig is met het vernieuwen van hun eigen productenlijnen. Een van die vernieuwde en verbeterde lijnen is hun haarstyling lijn. Het assortiment is uitgebreid tot 20 producten, zoals gels voor hem en mousses en haarlak voor haar. Handig is ook dat nu heel makkelijk te zien is welke producten het beste bij jouw haar passen. Dit is af te lezen aan de hold-factor; hoe hoger het cijfer, hoe sterker de hold!

Etos haarstyling - hold

etos-haircream-curl-e1-99
Hair cream Crul

Dit product spraak me natuurlijk meteen het meeste aan. Elke dag gebruik ik het liefste een goede crème die mijn krullen een beetje in bedwang kan houden. Deze crème ruikt heel erg heerlijk en maakt mijn haar soepeler en gladder. De crème is zacht, verzorgend en beschermend. De fles heeft een handige pompje waarmee je een beetje crème op je hand pompt. De crème verdeel je vervolgens over je droge haar en kun je de hele dag door gebruiken.

200 ml €1.99

 

etos-hair-oil-e3-99Hair Oil

Omdat ik mijn haar ’s ochtends altijd nat maak onder de douche, zodat ik de nachtpluis er het beste uit krijgt, gebruik ik dan de hair oil. De olie is bedoeld om beschadigd haar intensief te beschermen, zonder het haar vet te maken. Maar het werkt ook heel goed om pluizen te voorkomen en het haar zachter en behandelbaar te maken. Daarom is ook mijn dochter fan van dit product. Haar haar is makkelijker te kammen als we de olie vooraf in haar haar doen. Je heb maar een klein beetje nodig, dat je tussen je handen warm maakt en dan over het haar verdeeld. De olie hoef je niet uit te spoelen en kan op zowel droog als nat haar worden aangebracht.

125 ml €3.99

etos-gel-spray-e1-99
Gel Spray

Omdat mijn krullen mooier toe zijn recht komen, gebruik ik naast een krullencrème ook altijd een gel. De gelwax die ik nu gebruik, zit in een potje. Ik hou er helemaal niet van om met mijn vingers in potjes crème te zitten, dus ik ben heel blij dat deze gel een spray is. Ook heel makkelijk aan te brengen, plakt niet na het opdrogen en geeft een extra sterkte hold met een langdurige fixatie.

 

150 ml €1.99

 

etos-hair-serum-e4-99
Hair Serum

Om je haar conditie te verbeteren zit er ook een haar serum in deze verzorgingslijn. Het serum is aan te brengen op zowel nat als droog haar en bedoeld voor droog en beschadigd haar. Vaak een reden van pluizig haar. Door het aanbrengen van het serum wordt je haar zacht en glanzend, zonder het haar vet te maken. Ik breng het serum graag aan voor het slapen gaan en laat het zo goed inwerken.

30 ml €3.99

 

etos-seasalt-spray-e599


Sea Salt Spray

In de Care & Styling lijn is dit een product wat ik zelf niet snel zou kopen, maar wel erg populair zal zijn. De Sea Salt Spray geeft droog haar extra textuur en body voor een nonchalante beach look met een natuurlijke slag. Wil je meer volume, dan is dit product ook goed te gebruiken met een föhn. Nu gebruik ik de spray bij het invlechten van de haren van de meiden. Met name voor het steilere haar van Kleine Zus is het heel fijn en blijft de vlecht ook wat beter zitten.

150 ml € 4.99

 


Conclusie

Ik ben erg blij met deze productenlijn en de flesjes hebben een prominente plek gekregen op mijn kaptafel. Omdat ik niet hou van potjes met crème, ben ik erg blij dat alle flesjes een pompje of een spraykop heeft. Ook vindt ik de producten heerlijk ruiken. Het is een frisse, zeelucht-achtige geur en maakt mij in de ochtend erg vrolijk. Maar ook gedurende dag blijft ik het ruiken. Nadeel vind ik wel dat sommige producten beter werken op droog haar, terwijl mijn haar ’s ochtends altijd nat is en ik het niet föhn. Waar ik ook heel blij van wordt is de prijs van deze productenlijn!

Naast de Care & Styling lijn is er ook een Hairspray & Mousse lijn. De Hairsprays en moussen komen in verschillende varianten met een hold-range van 3 t/m 5. Heel benieuwd ben ik nog naar de Styling Mousse Ultra Strong Curl. Aan de mannen is ook gedacht en zij kunnen uit de voeten met de Hairstyling van de mannenlijn. Voor hen zijn er ook diverse Gels, Waxen, Paste, Styling Shapers en zelfs Powerglue om hun haren goed in model te houden.

Alle Etos Hairstyling producten zijn vanaf 10 oktober 2016 verkrijgbaar in de Etos winkels.

afbeelding1

Welk haarproduct is voor jouw onmisbaar?

disclaimer samenwerking

Spread the love

13 thoughts on “Review | Etos verbeterde en vernieuwde Haarstyling lijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.